Privélessen in Arnhem"

Vind je perfecte leraar in Arnhem".
Leer met onze leraren bij u thuis of bij de leraar.

29 leraren in Arnhem"

0 leraren in mijn favorieten
+

29 leraren in Arnhem"

Basgitaar · Muziektheorie
Resultaten aan het tonen 1 - 25 van 27091 - 25 van 2709

Onze leerlingen from Arnhem" beoordelen hun leraren.

Om de kwaliteit van onze leraren te kunnen garanderen, vragen we onze leerlingen from Arnhem" om ze te beoordelen.
Uitsluitend de beoordelingen van leerlingen worden weergegeven en zij zijn gegarandeerd door Apprentus. Gewaardeerd 4.9 van 5 op basis van 32 beoordelingen.

Wiskunde A en B voor Havo 4 en 5. Bij mij op kantoor of online. (Oosterbeek)
Gerard
Gerard geeft wiskunde-bijles aan mijn zoon (17jr). Mijn zoon is erg blij met zijn begeleiding. Hij liep door omstandigheden niet alleen achter qua kennis, maar had ook volledig het plezier verloren in het vak. Gerard startte de bijles door gewoon terug naar de basis te gaan en van daaruit op te bouwen. Door zijn fijne begeleiding (nu 3x) heeft hij mijn zoon in ieder geval al weten te stimuleren om zelf ook thuis, zonder tegenzin, aan de slag te gaan met oefeningen. Wat dit voor resultaten zal hebben in de cijfers (tbv havo 4) moet nog blijken, de achterstand is best groot, maar voorlopig is het in ieder geval winst dat mijn zoon het plezier in wiskunde weer langzaam terugkrijgt.
Beoordeling door LAURA
Ervaren spaanstalige lerares uit Uruguay geeft lessen Spaans in Arnhem. (Arnhem)
Luisina
Luisina is vriendelijk en neemt de tijd om door stof heen te gaan. Verder vraagt ze jou mening wat betreft het tempo, het materiaal en geeft ze haar mening als ze denkt dat het beter is om dingen anders aan te pakken.
Beoordeling door BENJAMIN
Spaanse les op maat voor alle niveaus met een native speaker. (Duiven)
Elena
Elena geeft op een rustige manier de les uit, op een duidelijke manier en erg variërend wat ik als zeer prettig heb ervaren. Na mijn proefles ben ik erg enthousiast geworden.
Beoordeling door PATRICK

Je bent hier