Wil je graag VIOOL spelen, maar heb je geen tijd om naar een Academie te gaan? Of wil je gewoon privéles om je niveau te verbeteren of audities 🎻 voor te bereiden terwijl je plezier hebt? Dit is jouw klas 📘! Onder mijn leerlingen vind je van Kinderen tot Senioren 👶👴. Elke persoon heeft een andere manier van leren, dus mijn lessen passen zich aan elke student aan. Ik geef viool maar ook altviool en muziektheorie. 🎵🎵🎵 Neem contact met mij op!
Wil je graag altviool spelen, maar heb je geen tijd om naar een academie te gaan? Of wil je gewoon privéles om je niveau te verbeteren of audities voor te bereiden 🎻? Dit is jouw klas 📘! Onder mijn leerlingen vind je van Kinderen tot Senioren 👶👴. Elke persoon heeft een andere manier van leren, dus mijn lessen passen zich aan elke student aan. Ik geef altviool maar ook viool en muziektheorie. 🎵🎵🎵 LAATSTE 2 PLEKKEN BESCHIKBAAR❗❗❗ Neem contact met mij op!

Beoordelingen (10)

Een degelijke altviool leraar zoals ik verwacht had,
zeer aangename manier van lesgeven
Na meer dan 20 jaar geen viool te hebben gespeeld, kwam ik niet alleen veel sneller weer in het spel dan ik had verwacht, Javier paste de lessen in elke klas aan mijn niveau aan.
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
Zeer positieve indruk.
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
Javier is een geweldige docent met veel passie voor muziek. Hij is geduldig, legt dingen heel helder uit en is leuk om les van te krijgen. Iedereen die een betere violist wil worden, moet niet aarzelen om lessen bij hem te volgen!
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
...

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Online reputatie

  • Leraar sinds februari 2020
  • Geverifieerd telefoonnummer
  • Verbonden met Google