Ik ben afgestudeerd aan het Berklee College of Music en het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en ben een zeer betrouwbare en opbouwende docent die je de ins en outs van het instrument kan leren. Of u nu uw favoriete liedjes wilt leren of een geavanceerd jazzrepertoire wilt ontwikkelen - wij kunnen er voor zorgen!
Ik kan je ondersteunen met je songwriting- en productiewerk door theoretische benaderingen en mogelijkheden te bieden, maar ook door de beperkingen en obstakels te helpen erkennen waarmee alle creatievelingen te maken krijgen. Muziek is naar mijn mening een heel intiem werk en te veel zoeken naar een product in plaats van betrokken te raken bij het persoonlijke creatieve proces is niet ieders verwachting. Maar het is veel interessanter als je iets wilt vinden en niet alleen maar iets wilt imiteren. Het heeft lang geduurd voordat ik besefte dat wat ik zocht, niet is wat ik dacht dat ik zocht! Het is inderdaad een reis en muziek maken die je nog niet kent is heel spannend. Ik werk met verschillende instrumenten en studioapparatuur; Ik heb kennis van commons DAW's en notatiesoftware; Ik speel saxofoon, piano, drums, gitaar en ik zing.

Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen recensies voor deze leraar. Volg een les bij deze leraar en help haar of zijn profiel te verbeteren door een eerste beoordeling te plaatsen!

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Online reputatie

  • Leraar sinds november 2022
  • Verbonden met Google