Bernard
  Betrouwbare leraar
  Betrouwbare leraar
  Als U de Franse taal niet voldoende beheerst om gesprekken te volgen of om zelf te voeren. Als U net dat woord, de uitdrukking mist om uw gedachten accuraat te formuleren. Als U meer van uw vakantie in Frankrijk of een ander Franstalig land wilt halen, meer wilt genieten van een weekend in de Ardennen, van een uitstapje in Lille of net over de grens in Luik (Liège), Als U met Franstaligen zelf contact wilt leggen en niet altijd op een reis- of taalgids aangewezen wilt worden, heb ik het passende antwoord met lessen die nauw aansluiten op uw aanvangsniveau, leerdoelen en leerstijl en waarin U zich op een ontspannen manier efficiënt in de Franse taal zal leren uitdrukken. In deze cursussen, die op elk niveau worden verzorgd, leert U stapsgewijs de juiste uitspraak, de passende uitdrukking en zinswendingen. U raakt met de klanken van het Frans vertrouwd en verrijkt ook uw vocabulaire. Ook als U over een redelijke kennis van de Franse taal beschikt maar niet voldoende in de gelegenheid bent om te oefenen, zal een op U afgestemde cursus uw taalvaardigheid helpen ontwikkelen.
  Als je naast je schoolprogramma voor het vak Frans het leuk vindt om het geleerde direct te oefenen aan de hand van afwisselende opdrachten onder leiding van een gediplomeerde docent met Frans als moedertaal, stel ik je voor een leerperiode met mij aan te gaan. Daarbij zal aandacht worden besteed aan: - de uitspraak, klanken en zinsbouw van de Franse taal. - luister- en spreekvaardigheid. Natuurlijk zal ik tevens rekening houden met je doelstellingen in schoolverband en zorgen voor een optimale voorbereiding op je toetsen en examens.

  Beoordelingen (0)

  Er zijn nog geen recensies voor deze leraar. Volg een les bij deze leraar en help haar of zijn profiel te verbeteren door een eerste beoordeling te plaatsen!

  Good-fit Leraar Garantie


  Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

  Online reputatie

  • Leraar sinds augustus 2022
  • Geverifieerd telefoonnummer
  • Verbonden met Linkedin