Bart
Betrouwbare leraar
Nederlands voor Frans, Duits of Engels sprekende mensen van alle niveaus. Grammatica - spelling - uitspraak - gesprek - schrijven - voorbereiding op een toets of een functietoets. Ik pas de lessen aan de leerling aan. Tijdelijk promotietarief Desgewenst zijn de volgende elementen mogelijk: correctie en revisie, proeflezen van artikelen en scripties, vertaling uit het Frans of Duits. De prijs van een les geldt voor 1 persoon. Voor 2 of meer personen kan ik de prijs aanpassen.
Heb je al een goed niveau Nederlands, maar wil je toch tijd investeren in het verbeteren van je niveau? Bent u op zoek naar een facilitator, gesprekspartner om u te helpen met uw uitspraak? Wil je promotie maken bij je bedrijf of solliciteren op een baan waarbij een goede beheersing van het Nederlands een vereiste is? Neem contact met mij op, dan kunnen we een leerplan maken. Het is jouw beurt! bart
Ik ben Vlaams en woon al 2 jaar in Luik. Ik bied je individuele hulp in het Nederlands. Omdat elke student anders is, zijn deze cursussen erop gericht om de moeilijkheden en doelstellingen van iedereen te benaderen om op de beste manier vooruitgang te boeken en om effectief te werken. Dit om een individuele werkwijze te verwerven en aan te passen.

Beoordelingen (6)

Very interesting lessons!
Friendly smart fun and (thank God) patient
try the best to inspire the interest of the students.
Erg duidelijk en aardig goede omgang was fijn om mee te leren erg duidelijk en helder goede leraar dank daarvoor
Bart onderwijst onze buitenlandse werknemers om Nederlands te leren en de integratie te bevorderen. Dit verloopt zeer goed met op korte termijn een positieve impact voor zowel de werknemers als ons bedrijf.
...

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Online reputatie

  • Leraar sinds juni 2013
  • 6 herhaalleerlingen
  • Geverifieerd telefoonnummer