Privélessen voor Farsi‑persisch in Nederland

Vind je perfecte farsi‑persisch leraar in Nederland.
Leer farsi‑persisch met onze leraren bij u thuis of bij de leraar.

9 farsi‑persisch leraren in Nederland

0 leraren in mijn favorieten
+

9 farsi‑persisch leraren in Nederland

(12 recensies)
Veghar - Rotterdam56€
Betrouwbare leraar: Wie is je docent? Lesgeven is een kunst en een kennis! Iedereen kan een taal kennen, maar iedereen kan hem niet onderwijzen! Ik ben de aangesloten onderzoeker aan de universiteit met 16 jaar ervaring als docent, supervisor, redacteur en geef les in academisch en algemeen Engels, waarbij ik het personeel begeleid en opleid, bij 3 publieke en private universiteiten, 2 scholen en 6 instituten. Ik heb mijn master in ELT - English Language Teaching behaald en ik heb het certificaat van "Teaching Methods". Ik ken 5 talen en leer momenteel mijn 6e taal. Wat wil je leren? A. Engels voor de scholieren Kunt u de tijd en tijden in het Engels nog steeds niet correct gebruiken? Heeft u problemen met het gebruik van de bijwoorden manier, tijd, frequentie? Kunt u uw woordenschatkennis niet gemakkelijk vergroten? ... Maak je geen zorgen ! Ik ben hier om het samen te doen! B. Academisch Engels Bent u een aankoopmakelaar en werkt u voor een internationaal bedrijf? Heeft u een goede beheersing van Zakelijk Engels nodig om te kunnen onderhandelen, bestellingen doen, vertalen of contracten maken en weet u niet hoe u dit moet aanpakken? Wat zijn de essentiële termen die u moet kennen om succesvol te zijn in zakelijk Engels? (A tot Z zakelijk Engels) Moet u uw artikel in het Engels publiceren? Moet je je doctoraat of masterscriptie in het Engels schrijven? (Schrijven: Paragraaf schrijven - Essay schrijven) Ben jij een rechtenstudent? Moet u juridische teksten leren en kunnen vertalen? (Engels voor rechtenstudenten) Heeft u onlangs gesolliciteerd naar een baan als stewardess en bent u zich aan het voorbereiden op het examen? (Luchtvaarttechnisch Engels) Moet u het internationale TOEFL- en IELTS-examen afleggen? Welkom dan!!! Wij gaan dit samen doen!
Engels · Portugees · Farsi-persisch
Resultaten aan het tonen 1 - 9 van 91 - 9 van 9

Onze leerlingen from Nederland beoordelen hun Farsi‑Persisch leraar.

Om de kwaliteit van onze Farsi‑Persisch leraren te kunnen garanderen, vragen we onze leerlingen from Nederland om ze te beoordelen.
Uitsluitend de beoordelingen van leerlingen worden weergegeven en zij zijn gegarandeerd door Apprentus. Gewaardeerd 4.9 van 5 op basis van 16 beoordelingen.

Farsi /Dari/ فارسی / Afghan/ Hazaragi voor iedereen (Amsterdam)
Z
Zahra is een kundige en vriendelijke docent. Na een prettige proefles heb ik een pakket afgenomen, en Zahra helpt me nu over mijn spreekangst te komen en mijn luistervaardigheid te verbeteren. Absoluut een aanrader!
Beoordeling door LINDA
Academisch en algemeen Engels, zakelijk Engels, schrijven, luchtvaarttechnisch Engels, essay schrijven, conversatie, grammatica, IELTS, TOEFL. (Rotterdam)
Veghar
Ik had gisteren mijn eerste les engels met Veghar. Ik voelde me gelijk op me gemak. Ze is kundig en wil je graag helpen om je taal niveau te verbeteren. Ik raad haar van harte aan iedereen.
Beoordeling door OANA

Farsi-Persisch in nabij gelegen steden