Welke stijl past bij jou?

Ook voor jouw budget zijn er drumlessen

10 drummen leraren in Amsterdam

0 leraren in mijn favorieten
+

10 drummen leraren in Amsterdam

(3 recensies)
Gerri - Amsterdam56€
Betrouwbare leraar: Naast mijn uitvoerende werk als drummer en componist geef ik al ruim 20 jaar drumles aan gemotiveerde leerlingen van verschillende niveaus en leeftijden. Als gediplomeerd drumdocent (Conservatorium van Amsterdam) heb ik een eigen lespraktijk in de Q-factory in Amsterdam Oost/Oostpoort: Drumpraktijk Oost. Ik gaf o.a. lessen en workshops aan leerlingen op de HKU, het Conservatorium Amsterdam (afdelingen pop en jazz), Conservatorium Utrecht, DSOP Amsterdam, Tiroler Landeskonservatorium Innsbruck en Musikhochschule Franz Liszt Weimar (D). Stijlen: rock, pop, jazz, funk, hiphop, drum ‘n’ bass, electro, dub-step, reggae, punk, diverse Latijns Amerikaanse stijlen, metal, cross-over, Karnatische muziek, ambient, drone, improvisatie. mogelijke lesinhoud: drums en percussie: – focus op interesse en doelen van leerling: aanpassen van werkwijze en tempo. – we werken aan de verbetering van timing, sound, interactie, dynamiek, onafhankelijkheid, stok- en voetentechniek. – favoriete muziek uitzoeken en meespelen. – jammen met 2 drumstellen, met gitaar en drums of bass-gitaar en drums. – uitbreiden van je drum-stel met percussie instrumenten en klank-objecten. – leren noten lezen en schrijven – het schooljaar sluiten we af met een zomerconcert voor ouders en vrienden. e-drums en elektronica: – leren spelen op een elektronisch drumstel en leren kennen van alle voordelen van e-drums – het gebruik van effecten op akoestische of elektrische drums (zoals loops, reverb, delays, distortion, harmonizers) – het spelen van synthesizers met gebruik van je drumstel (via triggers) logic: – maken van je eigen samples – maken van je eigen muziekproducties – opnemen van verschillenden instrumenten – de basics van een audio-mix leren kennen – maken en uitprinten van bladmuziek componeren: – leren hoe een song is opgebouwd – analyseren en transcriberen van muziek – maken van eigen composities met gebruik van je instrument als basis – doorontwikkelen van je reeds bestaande composities – componeren met logic met gebruik van midi-instrumenten en/of opnames – je muziektheorie skills verbeteren band-doctor/band coaching: Graag kom ik naar je repetitie om je tips te geven over samenspel, componeren, arrangeren, opname en productie van een demo of album, improvisatie, performance en booking.
Drummen · Muziekcompositie · Noten lezen
(5 recensies)
Nina - Amsterdam40€
Betrouwbare leraar: Hallo! Ik ben Nina een drummer uit Amsterdam. Op dit moment studeer ik pop/rock drums aan de Herman Brood Academie in Utrecht. Ik speel in 2 bands. Daarnaast speel in veel verschillende sessieprojecten (van pop tot rock). Ik werk veel met hybrid drums (triggers en SPD) en geef daarin ook les met Ableton. De studio is gevestigd in de Q-Factory in Amsterdam met twee professionele drumkits en geluidsinstallatie. Daarnaast kan ik af en toe in Utrecht een les aanbieden! Als dit allemaal te ver of om een andere reden niet bereikbaar is zijn er ook lessen thuis en/of online mogelijk! We kunnen onder andere gaan werken aan: - Handtechniek (hoe hou ik mijn stokken vast? Of welke stokkentechniek gebruik ik voor verschillende muziekstijlen?) Creativiteit (hoe kan ik uiteindelijk zelf vette partijen maken op de drums? Of andere partijen dan waar je in eerste instantie op zou komen?) - Improvisatie (lekker veel spelen en uitproberen!) - Timing (meespelen met songs, met clicktracks, hoe kan ik speelser worden met de click?) - Ontspannen houding - Drumnotatie (drumnoten leren lezen) - Nieuwe fills, grooves en beats - Sound (hoe stem ik mijn drums? welke drumsound wil ik voor verschillende soorten muziek?) - Hybrid drums (werken met samples op de SPD en/of triggers) in combinatie met Ableton En we gaan natuurlijk veel meespelen op je favoriete nummers! Ik hoop vooral samen met jou lessen te kunnen maken die aansluiten bij wat jij leuk vind en wat je graag zou willen leren. Alle niveau's en leeftijden zijn welkom!
Drummen · Geluid (muziek) · Muziektheorie
Ontmoet zelfs nog betere leraren. Probeer online lessen met de volgende real-time online leraren:
(2 recensies)
Rik - Antwerpen, België41€
Drummen
Resultaten aan het tonen 1 - 25 van 271 - 25 van 27

Onze leerlingen from Amsterdam beoordelen hun Drummen leraar.

Om de kwaliteit van onze Drummen leraren te kunnen garanderen, vragen we onze leerlingen from Amsterdam om ze te beoordelen.
Uitsluitend de beoordelingen van leerlingen worden weergegeven en zij zijn gegarandeerd door Apprentus. Gewaardeerd 5.0 van 5 op basis van 22 beoordelingen.

(Fun) drum-classes by professional, experienced and friendly teacher, ONLINE classes possible (Amsterdam)
Gerri
Was een super workshop! Ben zelf een amateur drummer, maar Gerri wist mij met veel verschillende praktische tips mij te helpen. Ik denk dat hij van beginner tot gevorderde, iedereen uitstekend verder op weg kan helpen!!!
Beoordeling door CHRISTEL
Drumles 🥁🥁🥁 voor beginners en gevorderden, jong en oud (Amsterdam)
Teunis
Drumles gevolgd bij Teunis! Vond dat hij alles heel goed en rustig uitlegde. Hij had meerdere manieren om iets uit te leggen wanneer ik iets niet helemaal begreep, dus dat werkte goed.
Beoordeling door VIVIEN
Klavierles - orgel, piano en/of noten leren lezen op basis van een beginnersniveau (Hamme)
Caroline
Onze dochter is super enthousiast over Caroline. Ze kijkt al uit naar de volgende les.
Beoordeling door KIM

Waar kan ik in Amsterdam drumlessen volgen?

 

Wil je in Amsterdam drumlessen volgen bij een bekwame en beschikbare privéleraar? We hebben de beste Drum docenten in Amsterdam voor je geselecteerd om lessen aan te bieden voor alle niveaus, alle leeftijden, dicht bij huis. Om snel te leren drummen, om jouw beheersing van drumstokken en pedalen te perfectioneren, nodigt Apprentus je uit om een ​​beroep te doen op een privéleraar om te profiteren van kwalitatief leren en volledig aangepast aan jouw beschikbaarheid. Thuis of bij de leraar, het is aan jou om de ideale setting te kiezen om je drumlessen te volgen en te leren spelen. Als expert in het verbinden van student en leraar, biedt Apprentus je toegang tot aangepaste drumlessen, met professionele muzikanten, gediplomeerde docenten of amateur- en gepassioneerde drummers zoals jij.

Hoe vind ik de beste drumlessen in Amsterdam?

 

Of het nu elektrisch of akoestisch is, de drums worden geleidelijk geleerd en vereisen onder andere een progressief leren van handtechnieken en coördinatie. Het is dan ook aan te raden om, afhankelijk van je behoefte, je te laten begeleiden door een betrouwbare en bekwame drumleraar bij de opleiding. Gemaakt voor blues en jazz, hebben drums vele muziekstijlen veroverd, zoals rock, pop, reggae of metal. Apprentus biedt je de complete lijst van alle drumleraren en stelt je in staat om jouw zoekopdracht met een paar klikken te verfijnen om de ideale leraar te vinden. Dankzij de filters, reviews en tools op onze site kun je selecteren, vergelijken en jouw keuze maken. Lessen voor beginners of drumlessen voor kinderen: kies voor lessen aangepast aan jouw werkelijke niveau of dat van jouw kinderen. Als beginner of hebt of als gevorderde, kun je met Apprentus een beroep doen op ervaren leraren om je de drums te leren en te jongleren tussen de "onderhandse greep" en de "bovenhandse greep". Kies jouw favoriete stijl.

Hoe kies je de juiste drumles in Amsterdam en maak je een afspraak met jouw leraar?

 

Geef jouw niveau, leeftijd en budget op om jouw zoektocht op Apprentus te starten en jouw eerste drumlessen te volgen. Je krijgt dan toegang tot de gedetailleerde profielen van alle leraren in jouw regio met hun diploma's, ervaringen en prijzen. Dankzij de aanbevelingen en getuigenissen van studenten die op het profiel van elke leraar worden weergegeven, kun je een onderbouwde mening hebben over de reputatie van elke drumleraar. Heb je een leraar op het oog en voldoet zijn les aan jouw behoeften of die van jouw kinderen? Apprentus biedt je de mogelijkheid om via het platform gratis contact met hem op te nemen zodat je al jouw vragen kunt stellen en alle punten te controleren die voor jou belangrijk zijn om aan de slag te gaan. Je hoeft alleen maar een afspraak te maken, een paar goede drumsticks mee te nemen en je kunt eerste drumles te volgen!