Privélessen voor Cultuur in Hengelo

Vind je perfecte cultuur leraar in Hengelo.
Leer cultuur met onze leraren bij u thuis of bij de leraar.

1 cultuur leraar in Hengelo

0 leraren in mijn favorieten
+

1 cultuur leraar in Hengelo

Ontmoet zelfs nog betere leraren. Probeer online lessen met de volgende real-time online leraren:
Italiaans · Spraakkunst · Cultuur
Betrouwbare leraar: Hello, Are you looking for help with the Dutch language and culture? Do you need to learn Dutch as a second language for work or to make life in BE/NL easier? Does your son or daughter need extra lessons in Dutch grammar, vocabulary, spelling, conversation; pronunciation,...? Do you need to speak Dutch with your partner or family? Look no further, I can help you with this, and more! I specialise in Dutch for kids (8yr+) and level A1-A2. I am a professional teacher in Dutch, passionate about communication, and a specialist in education. In my private lessons, I use materials as 'Taal op maat', 'Taal Actief' or 'Nederlands in Gang', but I also make customised lessons for my students. Just tell me what your goal is, and I'll make it happen! My students say I'm very structured, positive, and helpful! Don't hesitate to contact me to talk about your needs and how I can help you. Hope to hear from you soon! Hoi! Hebben jij, je partner of jouw kinderen hulp nodig met Nederlandse lessen voor: - school - werk, - integratie in BE of NL, - een geplande terugkeer naar NL of BE, - of gewoon om met vrienden / familie thuis te praten? Dan kan ik je helpen! Ik ben docent Nederlands, met een passie voor communicatie en specialist in onderwijs. Ik gebruik materialen als Nederlands in Gang/in Actie, of Taal op Maat, maar ik maak ook lessen op maat voor mijn studenten. Vertel me wat je wilt bereiken, en ik zorg ervoor! Aarzel niet om contact met mij op te nemen om uw behoeften te bespreken en hoe ik jou kan helpen. Ik hoop snel van je te horen!
Woordenschat · Cultuur · Nederlands
Resultaten aan het tonen 1 - 20 van 201 - 20 van 20

Onze leerlingen from Hengelo beoordelen hun Cultuur leraar.

Om de kwaliteit van onze Cultuur leraren te kunnen garanderen, vragen we onze leerlingen from Hengelo om ze te beoordelen.
Uitsluitend de beoordelingen van leerlingen worden weergegeven en zij zijn gegarandeerd door Apprentus. Gewaardeerd 4.8 van 5 op basis van 38 beoordelingen.

Chinese Mandarijns en Chinese Cultuur lessen in Zuid-Limburg (Maastricht)
Crystal
Crystal is een geweldige lerares! Ze luistert goed naar welke wensen je hebt en past hier heel goed haar lessen op aan. De lessen zijn erg goed voorbereid en bevatten naast de oefeningen uit het HSK-boek ook aanvullende oefeningen en leuke informatie over China en de Chinese cultuur. Crystal is erg geduldig, legt goed en duidelijk uit en neemt ook de tijd om er zeker van te zijn dat je alles goed begrijpt. En daarnaast is Crystal ook een heel vriendelijk en warm persoon! Wij zijn erg blij dat wij voor Crystal hebben gekozen en hopen dat wij nog veel leuke en leerzame lessen bij haar mogen volgen!
Beoordeling door EROS
Privélessen in het Italiaans, van eenvoudig tot geavanceerd (Amsterdam)
Davide
Ik heb een week lang dagelijks een les van 90 minuten gevolgd bij Davide om mijn Italiaanse spreekvaardigheid op te frissen. Voor mijn vakantie in Italië. Dat was heel effectief. De oefeningen van Davide sluiten goed aan bij het dagelijks leven. Davide is heel vriendelijk en geduldig en neemt de tijd om dingen uit te leggen. Ik raad hem zeker aan als leraar!
Beoordeling door PIETER
Conversazione in italiano, lingua cultura e cucina ed un po di grammatica (Delft)
Gianni
Ik heb net een les van Gianni achter de rug. Was heel gezellig en leerzaam. Ik was een beetje te laat, omdat ik het adres niet kon vinden, maar Gianni heeft een uur les gegeven. Ik vond de les echt heel leerzaam, maar de afstand is toch te groot voor mij. Ik kan Gianni iedereen aanraden.
Beoordeling door MARLÈNE