Andi
    Betrouwbare leraar
    FavouritesMarkeer als favoriet
    FavouritesMarkeer als favoriet
    Betrouwbare leraar
    FavouritesMarkeer als favoriet
    van50.00EUR/ u

    30 minuten beoordeling (grammatica, woordenschat, vaardigheden)

    Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
    Een beoordeling van 30 minuten geeft me een beter beeld van je niveau, mogelijkheden en behoeften.
    Deze test is ontworpen voor alle leeftijden met behulp van de communicatieve aanpak.
    Wat houdt dit in?
    - een gesprek
    - het gebruik van foto's en realia
    - rollenspel
    - muziek
    Natuurlijk is de openheid van de student een must.

    Deze beoordeling wordt gevolgd door een zeer korte schriftelijke beoordeling.

    Locatie

    Op een locatie gekozen door de leraar : IJburglaan, Amsterdam, Netherlands
    Les via webcam

    |
    Use ⊞+wheel to zoom!
    +

    Algemene info

    Vaardigheden:

    Engels:
    Engels als tweede taal (esl)

    Leeftijd:

    Kinderen (7-12 jaar oud)
    Tieners (13-17 jaar oud)
    Volwassenen (18-64 jaar oud)
    Senioren (65+ jaar oud)

    Niveau van de leerling:

    Beginner
    Gemiddeld
    Gevorderden

    Duur:

    30 minuten

    De les wordt gegeven in:

    Engels, Frans, Spaans, Italiaans, Roemeens, Nederlands

    Over

    Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
    Ik ben een enthousiaste tweetalige Engelse taaltrainer die al meer dan 8 jaar lesgeeft. Ik heb een BA in Toegepaste Moderne Talen, met een major in Engels en Frans. Daarnaast heb ik een TEFL-certificaat en ben ik een CELTA-gekwalificeerde leraar.

    Ik heb veel gewerkt in vreemde-taalscholen met zowel kinderen als volwassenen, dus ik ben gewend aan veel van de eisen van de studenten, prioriteiten, in het algemeen, de manier waarop taalcursussen worden behandeld. Gedurende mijn jaren als trainer was ik verantwoordelijk voor het onderwijzen van algemene Engelse en conversatielessen aan groepen jonge studenten en volwassenen, en op een één-op-één basis. Mijn belangrijkste verantwoordelijkheden bestonden uit een grondige behoefteanalyse, het ontwerp van de syllabus, het daadwerkelijk afstemmen van de lessen en tot slot de levering van de lessen. Daarnaast heb ik als freelance docent Engels studenten voorbereid om deel te nemen aan nationale en internationale examens, zoals PET en Cambridge YLE.

    Wat ik kan bieden zijn snel verbeterende studenten tevreden met hun lessen, zorg, passie en authenticiteit. Ik ben empathisch, ik probeer de talenten en wensen van studenten aan te boren en te analyseren tegen hun leerstijl om het leren efficiënter en zinvoller te maken.

    Opleiding

    Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
    CELTA (certificaat voor het onderwijzen van Engels aan sprekers van andere talen) - augustus 2016

    Compton P-ESL (Engels als tweede taal uitspreken) - 2017

    BA in toegepaste moderne talen - Engels en Frans

    Leservaring

    Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
    Docent Engels - webinars - Capabel Onderwijs Groep - februari 2017 - heden

    Onderzoek en ontwikkeling - Anglia Network - februari 2017 - juni 2017

    Online docent Engels - WonderKids- 6 januari-juni.

    English Language Trainer- talkingEnglish- Sep 2016-juli 2017

    Vreemde taaltrainer - Echo the School of Languages - september 2014 - juli 2015

    Freelance EFL Trainer - oktober 2013 - september 2014

    Trainer Engels - Bell - augustus 2011 - augustus 2012

    Engelse taaltrainer - International House - september 2009 - augustus 2011
    Dit is een les voor jonge studenten van 7-12 jaar oud. De lessen draaien rond de Amerikaanse cultuur, school en meestal een combinatie van de inhoud van het cursusboek en wat de interesses van de studenten ook zijn. Een andere focus van onze lessen kan heel goed zijn examenvoorbereiding: Cambridge Starters, Cambridge Movers of Cambridge Cambridge Flyers. De doeltaal is Engels en de beste manier om te leren is door onderdompeling. Dit is de reden waarom alle instructies in het Engels worden gegeven, maar indien nodig, aan het begin van de les, kan ik met 2 talen jongleren. Deze lessen worden tot leven gebracht door middel van verhalen vertellen en games, allemaal op een ontspannen, beoordelingsvrije en leuke manier gegeven. Als je vragen hebt, voel je vrij om mij te DM. Dank je!
    Ik ben een enthousiaste tweetalige taaltrainer Engels die al meer dan 8 jaar lesgeeft. Ik heb een BA in toegepaste moderne talen, met een major in het Engels en het Frans. Daarnaast heb ik een TEFL-certificaat en ben ik een CELTA-gekwalificeerde docent. Vanaf februari 2018 ben ik een Accent Modification Instructor geworden. Dit heeft het voor mij mogelijk gemaakt om mijn studenten te helpen door hen individueel advies te geven over hoe ze bepaalde aspecten van hun uitspraak kunnen verbeteren. Tijdens mijn jaren als trainer, was ik verantwoordelijk voor het geven van algemene Engelse en conversatielessen aan groepen jonge studenten en volwassenen, en op een één-op-één basis. Mijn hoofdverantwoordelijkheden bestonden uit een grondige behoeftenanalyse, het ontwerp van de syllabus, het feitelijk afstemmen van de lessen en tot slot het geven van de lessen. Daarnaast heb ik als freelance Engelse docent studenten voorbereid op deelname aan nationale en internationale examens, zoals PET en Cambridge YLE. Wat ik kan bieden zijn studenten snel verbeteren, tevreden over hun lessen, zorg, passie en authenticiteit. Dus of je nu aan het VMBO, MBO, HAVO of VWO studeert, of gewoon je vaardigheden wilt verbeteren, aarzel niet om contact met mij op te nemen.
    Heb je ooit het gevoel dat je zoveel te zeggen hebt, maar mensen vragen je om te herhalen wat je zegt omdat ze je niet helemaal begrijpen? Heb je het gevoel dat je minder geloofwaardig bent omdat je dikke accent een goede communicatie in de weg staat? Of ervaar je soms intrapersoonlijke conflicten omdat je beter en zelfverzekerder wilt klinken? Als je brutaler wilt klinken, maak dan een eerste stap naar verandering en begin met het nemen van Accent Reduction-klassen

    Stel een vraag

    Stuur een bericht waarin je je wensen uitlegt, waarna Andi snel zal reageren:
    Hoe meer details, des te beter.
    Bijv. "Hallo, wanneer ben je beschikbaar voor een les?"

    Beschikbaarheid typische week

    MaDiWoeDoVrijZatZo
    7              
    8              
    9              
    10              
    11              
    12              
    13              
    14              
    15              
    16              
    17              
    18              
    19              
    20              
    21              
    22      Woensdag om 22:00        
    23              
    van 50€Bij de leraar thuis
    van 50€Les via webcam

    Good-fit Leraar Garantie


    Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

    Online reputatie

    • Leraar sinds mei 2018
    • Geverifieerd telefoonnummer
    • Verbonden met Google+

    Beschikbaarheid typische week

    MaDiWoeDoVrijZatZo
    7              
    8              
    9              
    10              
    11              
    12              
    13              
    14              
    15              
    16              
    17              
    18              
    19              
    20              
    21              
    22      Woensdag om 22:00        
    23              
    van 50€Bij de leraar thuis
    van 50€Les via webcam

    Good-fit Leraar Garantie


    Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

    Deel deze pagina

       LinkedIn   

    Hugh
    Praktische en leuke Engelse lessen om uw vertrouwen in het Engels te verbeteren!
    Ben je op zoek om je Engels te verbeteren met een ervaren docent? Nou, ik ben de leraar voor jou! Ik ben een Brits moedertaalspreker met meer dan 10 jaar onderwijservaring. Ik heb twee universitaire diploma's en twee professionele onderwijscertificaten. Mijn lessen zijn leuk, praktisch en verbeteren je zelfvertrouwen om Engels te gebruiken voor werk en plezier!

    Gogy
    Engels voor beginners, leer Engels met mij te spreken via webcam
    Engels is een West-Germaanse taal die voor het eerst werd gesproken in het vroege middeleeuwse Engeland en nu een wereldwijde lingua franca is. Vernoemd naar de Angles, een van de Germaanse stammen die naar Engeland migreerden, ontleent het uiteindelijk zijn naam aan het Anglia (Angeln) schiereiland in de Oostzee. Het is nauw verwant aan de Friese talen, maar het vocabulaire is aanzienlijk beïnvloed door andere Germaanse talen, met name het Noors (een Noord-Germaanse taal), evenals door Latijnse en Romaanse talen, vooral het Frans. Engels is de derde meest voorkomende moedertaal ter wereld, na het standaard Chinees en Spaans. Het is de meest geleerde tweede taal en is ofwel de officiële taal of een van de officiële talen in bijna 60 soevereine staten. Er zijn meer mensen die het als een tweede taal hebben geleerd dan er native speakers zijn. Engels is de meest gesproken taal in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada, Australië, Ierland en Nieuw-Zeeland, en het wordt veel gesproken in sommige gebieden van het Caribisch gebied, Afrika en Zuid-Azië. Zoals je kunt zien, moeten we tegenwoordig veel Engels spreken, het is noodzakelijk als je eenmaal in het buitenland bent en de taal van het land niet spreekt. Laten we samen Engels leren, stap voor stap bereiken we het hoogste resultaat. Ik ben een ervaren lerares Frans, maar ik geef ook Engels voor beginners, armen, russisch en nederlands voor beginners. Ik wacht op je, mijn lieve studenten

    Irine
    English for Children (TEFL Certified Teacher) Tilburg
    Ik geef Engelse lessen voor kinderen die extra ondersteuning nodig hebben in het Engels meesterschap. Ik was de training manager voor Eye Level English (een multinational voor het gebied van educatie) in Indonesia. Daar heb ik geleerd verschillende leermaterialen and learning approach voor kinderen. Ik zal uw kind/kinderen helpen van hun eigen 'eye level'.

    Eva
    Learn Dutch, French, English or German at your own pace
    Fully adjusted to your level and your needs, i will prepare your own material and teach you the specific words and grammar you need. Also help with translations, reading and writing documents, homework, etc I have a vast experience teaching all levels, several languages

    Elizabeth
    Nederlands, Frans, Engels, en Natuurwetenschappen: all levels
    I am Elizabeth: I offer classes in Science (Biology, Medicine, Chemistry) & Language skills for conversational purposes and redaction of reports. I offer scientific translations as well. I am an academic & international keynote speaker & researcher - dr./pathologist/toxicologist. I can help you with your professional presentation and CV redactions. My native language is Dutch & French. I am Canadian as well: french-english. Classes can be given at all levels for young adults & adults. Private: F2F or in small groups.

    Mahmood
    Engelse lessen voor beginners tot gemiddeld niveau
    **** Engels Online Beginner tot Intermediaire lessen **** Heb je problemen met de Engelse taal? Ik help je graag bijles! of Wil je gewoon Engels leren vanuit Hindi? U bent op de juiste plaats! Ik kan je de basis leren zoals jezelf voorstellen, deelnemen aan gesprekken en meer via online lessen! Als je iets specifieks wilt leren, neem dan contact met me op en we zullen de mogelijkheden bespreken. Wat kan ik je leren: - Elke dag situaties gepresenteerd in het Engels. - Luistervaardigheid en spreekvaardigheid. - Een eenvoudige manier om de Engelse grammatica te begrijpen. - Testen en verbeteren van uw kennis na elke les. - Leren spreken en deelnemen aan dagelijkse gesprekken.

    Zukisa
    Engelse grammatica en vocabulaire oefeningen, tijden en artikelen
    Ik ben een gediplomeerd elektrotechnisch ingenieur uit Zuid-Afrika en ben gespecialiseerd in Computer Operating Systems Engineering. Ik woon nu 6 jaar in België en heb gemerkt hoe de meerderheid Engels spreekt en fouten maakt in de Engelse taal en grammaticale fouten, en bovendien vind ik dat jong en oud een kans verdienen om deze wereld erkende taal te leren aangezien het een wereld lingua-franca. De lessen worden gegeven op basis van je behoeften en het niveau van het Engels dat je al hebt. Voor kinderen worden ze ook gegeven in een soort van gamen, zingen en nog veel meer. Voor universitaire en hogeschoolstudenten zijn de lessen op basis van hun academische behoeften en meer als een praktijk. Deze lessen kunnen worden gegeven aan uw plaats of online of in de Bouwhandelstraat, 2140 Borgerhout. Voor vragen, aarzel niet om contact met mij op te nemen.

    Ozair
    Lessen Portugees; op maat voor kinderen en volwassen
    MOMENTEEL LOPEN ALLE LESSEN ON-LINE I.V.M. CORONA VIRUS. ZO HELPEN WIJ HET STOPPEN MET VERSPREIDEN VAN HET VIRUS. Wij bieden Portugese taalcursussen aan specifiek gericht op jou als individu. Dit betekent dat je op een leuke en efficiënte manier Portugees leert. Afhankelijk van jouw wensen en niveau kan je instromen bij diverse Portugese cursussen die je samen met andere gelijkgestemden kan volgen. Mocht je toch geen aansluiting vinden bij de bestaande Portugese cursussen, dan kan je daarnaast uiteraard specifieke programma’s volgen die we voor jou op maat opstellen. Op deze manier ben je altijd verzekerd van een optimaal resultaat en de beste taalcursus die voor jou beschikbaar is. - - - - Momenteel lopen alle lessen on-line!!

    Hanna
    Wiskunde, informatica, chemie, Frans, Engels, Nederlands, studiemethode, voorbereiding ingangsexamen geneeskunde
    Beste student Ik ben, een jonge, gemotiveerde en enthousiaste leerkracht wiskunde-informatica. Studenten kunnen soms niet altijd goed meevolgen in bepaalde lessen omdat het soms wat snel gaat en hebben soms gewoon wat meer tijd nodig om bepaalde zaken te begrijpen. Het begrijpen van de leerstof is zeer belangrijk. Ik bied daarom bijlessen aan op maat van iedere student! Elke student is anders, leert anders. Door de lerarenopleiding die ik gevolgd heb en de jaren ervaring met bijles geven, ken ik heel veel (online) tools waarmee leerlingen efficiënt en beter zaken kunnen stockeren in het geheugen. De student zal inzien dat leren op die manier ook véél leuker is! Vakken waarin ik bijlesen geef: - Wiskunde - Informatica (Excel, Word, Access, Programmeren...) - Wetenschappelijke vakken - Frans - Engels - Nederlands - Voorbereiding ingangsexamen geneeskunde (ik beschik over duidelijke cursussen) Contacteer me gerust als je nog vragen hebt. :)

    Sabine
    Engels, Nederlands: begeleiding voor kinderen, tieners, volwassenen
    Snelle en effectieve hulp in het Engels en Nederlands voor kinderen, tieners of volwassenen. Cursussen op basis van studentendoelstellingen, examenvoorbereiding of andere. De voortgang is snel omdat ik de problemen richt en help ze te verhelpen. Meer dan 25 jaar ervaring in het voortgezet onderwijs en privélessen. Ik heb een licentie in Germaanse talen (AESS, UCLouvain-cd-master in Engels-Nederlandse talen). Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het algemeen secundair en technisch secretariaat en in verschillende taalcursussen voor tieners en avondlessen voor volwassenen. Ik gaf ook lessen op de basisschool.

    Michael
    Bijles Engels voor niveau's A1-B2. Leraar met tien jaar ervaring.
    Leraar met meer dan tien jaar ervaring. Ik heb tien jaar in Engeland gewoond (zeven jaar in Londen en drie jaar in Sheffield). Universiteit aan de University van Sheffield (Business Studies and Spanish). Ik geef in-company training bij firma's als Exxon-Mobil, Katoen Natie, Scania, enz

    G Romero
    Leraar Engels (met een graad.). In staat om les te geven in schrijven, conversatievaardigheden, grammatica enz. * Ik spreek zowel Nederlands als Spaans indien nodig.
    Engelse lessen voor alle niveaus en leeftijden door een leraar Engels met een Hons. Diploma Engels en onderwijs. Ik werk drie keer per week als docent in het middelbaar onderwijs en volg momenteel een Master in het onderwijs. Ik zal u voorzien van alle benodigde materialen, zoals een grammatica werkboek, een vocabulaire werkboek, tijdschriften etc. Lessen kunnen ook worden gegeven in de OBA-bibliotheek in de Hallen (Kinkerstraat) of bij mij thuis (Amsterdam West).

    Siegbert
    Handige basiszinnen in een handomdraai en bijles/ voorbereiding test of examen
    Mijn specialisatie reikt van het aanleren van basisuitdrukkingen in het Duits, Engels en Nederlands tot de meer complexere zinnen en zegswijzen, heel functioneel gericht met ondersteuning van woordenschat en grammatica, gericht naar tieners en volwassenen (ook voor bedrijven). My specialization ranges from learning basic expressions in German, English and Dutch to the more complex sentences and expressions, very functionally oriented with support of vocabulary and grammar, aimed at teenagers and adults (also for companies). Meine Spezialisierung reicht vom Erlernen grundlegender Ausdrücke in Deutsch, Englisch und Niederländisch bis zu komplexeren Sätzen und Ausdrücken, die sehr funktional orientiert sind und Vokabeln und Grammatik unterstützen, richtet sich an Jugendliche und Erwachsene (auch für Firmen)

    Ahmad
    Arabisch (voor volwassenen) Arabisch (voor gevorderden) Vertaling (Engels - Arabisch en vice versa) Islamitische studies, geschiedenis en beschaving
    Hallo, ik ben Ahmad, ik woon in Antwerpen (ik kan wel ergens anders lesgeven). Ik heb een bachelor in Engelse literatuur en een master in vertalen. Ik kan Arabische en Engelse talen op elk niveau onderwijzen en vertalingen geven voor gevorderde studenten. Ik ben ook geïnteresseerd in het onderwijzen van islamitische studies, geschiedenis en beschaving. Ik heb talen onderwezen op twee verschillende universiteiten in Syrië. Lesgeven kan voor individuen of groepen zijn. Mijn lesmethode is zeer interactief, inclusief games, liedjes, nieuws, enz. Ik heb ervaring met lesgeven voor mensen met verschillende achtergronden in de volgende vakken: Standaard / klassiek Arabisch: schrijven, spreken, lezen Standaard / klassiek Arabisch: spreken Gesproken / spreektaal Arabisch: alleen spreken Vertaling (voor gevorderden) Engels (beginners tot halfgevorderden) Islamitische studies, geschiedenis en beschaving Lesmateriaal wordt bepaald met betrekking tot de onderwerpen van uw interesse. Er is een korting beschikbaar voor langetermijnverbintenissen. Mijn doel is om in korte tijd de beste resultaten te behalen.

    Kontaros
    Thaise taal en Engelse lessen voor volwassenen en studenten
    Ik ben een ervaren docent en toegewijd aan lesgeven sinds ik mijn doctoraat in het VK heb afgerond. Ik geef lessen in Thaise taal en Engels voor niet-autochtone studenten en volwassenen. De lessen zijn op maat gemaakt voor iedereen die als een absolute beginner wil leren of zijn vaardigheden wil verbeteren, voor examens, grammatica of conversatie. Huiswerk wordt na elke les toegewezen om studenten te helpen bij positieve vooruitgang.