Andi
Betrouwbare leraar
FavouritesMarkeer als favoriet
FavouritesMarkeer als favoriet
van50.00EUR/ u

30 minuten beoordeling (grammatica, woordenschat, vaardigheden)

Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
Een beoordeling van 30 minuten geeft me een beter beeld van je niveau, mogelijkheden en behoeften.
Deze test is ontworpen voor alle leeftijden met behulp van de communicatieve aanpak.
Wat houdt dit in?
- een gesprek
- het gebruik van foto's en realia
- rollenspel
- muziek
Natuurlijk is de openheid van de student een must.

Deze beoordeling wordt gevolgd door een zeer korte schriftelijke beoordeling.

Locatie

Op een locatie gekozen door de leraar : IJburglaan, Amsterdam, Netherlands
Les via webcam

|
Use ⊞+wheel to zoom!
+

Algemene info

Vaardigheden:
Engels:
Engels als tweede taal (esl)
Leeftijd:
Kinderen (7-12 jaar oud)
Tieners (13-17 jaar oud)
Volwassenen (18-64 jaar oud)
Senioren (65+ jaar oud)
Niveau van de leerling:
Beginner
Gemiddeld
Gevorderden
Duur:
30 minuten
De les wordt gegeven in:Engels, Frans, Spaans, Italiaans, Roemeens, Nederlands

Over

Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
Ik ben een enthousiaste tweetalige Engelse taaltrainer die al meer dan 8 jaar lesgeeft. Ik heb een BA in Toegepaste Moderne Talen, met een major in Engels en Frans. Daarnaast heb ik een TEFL-certificaat en ben ik een CELTA-gekwalificeerde leraar.

Ik heb veel gewerkt in vreemde-taalscholen met zowel kinderen als volwassenen, dus ik ben gewend aan veel van de eisen van de studenten, prioriteiten, in het algemeen, de manier waarop taalcursussen worden behandeld. Gedurende mijn jaren als trainer was ik verantwoordelijk voor het onderwijzen van algemene Engelse en conversatielessen aan groepen jonge studenten en volwassenen, en op een één-op-één basis. Mijn belangrijkste verantwoordelijkheden bestonden uit een grondige behoefteanalyse, het ontwerp van de syllabus, het daadwerkelijk afstemmen van de lessen en tot slot de levering van de lessen. Daarnaast heb ik als freelance docent Engels studenten voorbereid om deel te nemen aan nationale en internationale examens, zoals PET en Cambridge YLE.

Wat ik kan bieden zijn snel verbeterende studenten tevreden met hun lessen, zorg, passie en authenticiteit. Ik ben empathisch, ik probeer de talenten en wensen van studenten aan te boren en te analyseren tegen hun leerstijl om het leren efficiënter en zinvoller te maken.

Opleiding

Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
CELTA (certificaat voor het onderwijzen van Engels aan sprekers van andere talen) - augustus 2016

Compton P-ESL (Engels als tweede taal uitspreken) - 2017

BA in toegepaste moderne talen - Engels en Frans

Leservaring

Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
Docent Engels - webinars - Capabel Onderwijs Groep - februari 2017 - heden

Onderzoek en ontwikkeling - Anglia Network - februari 2017 - juni 2017

Online docent Engels - WonderKids- 6 januari-juni.

English Language Trainer- talkingEnglish- Sep 2016-juli 2017

Vreemde taaltrainer - Echo the School of Languages - september 2014 - juli 2015

Freelance EFL Trainer - oktober 2013 - september 2014

Trainer Engels - Bell - augustus 2011 - augustus 2012

Engelse taaltrainer - International House - september 2009 - augustus 2011

Beoordelingen (1)

The first class was very insightful and Andi is great to work with. Looking forward to my next classes!
Ik ben een enthousiaste tweetalige taaltrainer Engels die al meer dan 8 jaar lesgeeft. Ik heb een BA in toegepaste moderne talen, met een major in het Engels en het Frans. Daarnaast heb ik een TEFL-certificaat en ben ik een CELTA-gekwalificeerde docent. Vanaf februari 2018 ben ik een Accent Modification Instructor geworden. Dit heeft het voor mij mogelijk gemaakt om mijn studenten te helpen door hen individueel advies te geven over hoe ze bepaalde aspecten van hun uitspraak kunnen verbeteren. Tijdens mijn jaren als trainer, was ik verantwoordelijk voor het geven van algemene Engelse en conversatielessen aan groepen jonge studenten en volwassenen, en op een één-op-één basis. Mijn hoofdverantwoordelijkheden bestonden uit een grondige behoeftenanalyse, het ontwerp van de syllabus, het feitelijk afstemmen van de lessen en tot slot het geven van de lessen. Daarnaast heb ik als freelance Engelse docent studenten voorbereid op deelname aan nationale en internationale examens, zoals PET en Cambridge YLE. Wat ik kan bieden zijn studenten snel verbeteren, tevreden over hun lessen, zorg, passie en authenticiteit. Dus of je nu aan het VMBO, MBO, HAVO of VWO studeert, of gewoon je vaardigheden wilt verbeteren, aarzel niet om contact met mij op te nemen.
Dit is een les voor jonge studenten van 7-12 jaar oud. De lessen draaien rond de Amerikaanse cultuur, school en meestal een combinatie van de inhoud van het cursusboek en wat de interesses van de studenten ook zijn. Een andere focus van onze lessen kan heel goed zijn examenvoorbereiding: Cambridge Starters, Cambridge Movers of Cambridge Cambridge Flyers. De doeltaal is Engels en de beste manier om te leren is door onderdompeling. Dit is de reden waarom alle instructies in het Engels worden gegeven, maar indien nodig, aan het begin van de les, kan ik met 2 talen jongleren. Deze lessen worden tot leven gebracht door middel van verhalen vertellen en games, allemaal op een ontspannen, beoordelingsvrije en leuke manier gegeven. Als je vragen hebt, voel je vrij om mij te DM. Dank je!
Heb je ooit het gevoel dat je zoveel te zeggen hebt, maar mensen vragen je om te herhalen wat je zegt omdat ze je niet helemaal begrijpen? Heb je het gevoel dat je minder geloofwaardig bent omdat je dikke accent een goede communicatie in de weg staat? Of ervaar je soms intrapersoonlijke conflicten omdat je beter en zelfverzekerder wilt klinken? Als je brutaler wilt klinken, maak dan een eerste stap naar verandering en begin met het nemen van Accent Reduction-klassen

Stel een vraag

Stuur een bericht waarin je je wensen uitlegt, waarna Andi snel zal reageren:
Hoe meer details, des te beter.
Bijv. "Hallo, wanneer ben je beschikbaar voor een les?"

Beschikbaarheid typische week

(GMT -04:00) New York
MaDiWoeDoVrijZatZo
0              
1              
2              
3              
4              
5              
6              
7              
8              
9              
10              
11              
12              
13              
14              
15              
16      Woensdag om 16:00        
17              
18              
19              
20              
21              
22              
23              
van 50€Bij de leraar thuis
van 50€Les via webcam

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Online reputatie

  • Leraar sinds mei 2018
  • 1 herhaalleerling
  • Geverifieerd telefoonnummer
  • Verbonden met Google

Beschikbaarheid typische week

(GMT -04:00) New York
MaDiWoeDoVrijZatZo
0              
1              
2              
3              
4              
5              
6              
7              
8              
9              
10              
11              
12              
13              
14              
15              
16      Woensdag om 16:00        
17              
18              
19              
20              
21              
22              
23              
van 50€Bij de leraar thuis
van 50€Les via webcam

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Deel deze pagina

Je bent hier


Geertje
Leer talen met plezier , individuele les is mogelijk.
Deze cursus is voor alle taalstudenten. Hoog opgeleide leraar met grote internationale werkervaring. Mijn doel is je de taal van je keuze te leren met plezier en goede vooruitgang. Ik gebruik veel interactieve duidelijke oefeningen . Theorie leg ik met veel geduld uit. Leren met plezier is de sleutel tot jouw succes.

Liudmyla
Engelse taal voor volwassenen, boost je luisteren en spreken.
Ik ben een vrolijke, optimistische en opmerkzame leraar. Ik geef deze cursus al meer dan 6 jaar. De klas biedt een flexibele set lesmateriaal, die u kan helpen om uw spreek- en grammaticavaardigheden tegelijkertijd te verbeteren. Tijdens de les worden verschillende interactieve activiteiten gebruikt, zoals het bekijken van authentieke video's en het luisteren naar populaire liedjes, om je Engels zo snel mogelijk te verbeteren. Studeren kan grappig en boeiend zijn. Leerervaring en vriendelijke sfeer kunnen de muur van je stilte doorbreken. De cursusmissie is om uw vocabulaire en communicatie te verbeteren. Ik zorg voor alle materialen en interessante huiswerkopdrachten, die persoonlijk voor elke leerling worden voorbereid.

Monique
Taallessen en bijlessen Engels, Duits en NT2 (Nederlands voor anderstaligen)
Ik bied daar waar nodig extra begeleiding en passende ondersteuning op het gebied van met name de Engelse taal, maar ook Duits of NT2 behoort tot de mogelijkheden. Alle lessen betreffen lessen op maat. Bijlessen/Taallessen Engels/Duits en NT2 op alle niveaus, tevens kinderen/jong volwassenen met leerproblemen (dyslexie, problemen korte termijngeheugen, leerachterstanden). Tevens examentrainingen Engels en Duits: tips en trucs voor het omgaan met examenteksten Taalbegeleiding Nederlands voor anderstalige kinderen: ondersteuning van de school/leerkracht en het individueel helpen van leerlingen met hun achterstand op het gebied van taal

Tanya
Italiaans, Spaans en Engels met een polyglot (8 talen) en Professionele docente, language coach
Hoi! Ik ben Tanya. Ik ben geboren in Italië, maar de laatste twee jaar van mijn leven heb ik de wereld rondgereisd, vooral in Midden- en Zuid-Amerika en het Midden-Oosten, op afstand gereisd en gewerkt. Ik ben een professionele docente met 6 jaar ervaring. Ik werkte aan de vertaling van medische en juridische artikelen, panelen in het glasmuseum in Venetië en werkte als tolk aan het hof van Venetië. Ik heb een diploma in talen, gecertificeerd in internationaal recht en een language coach. Language coach houdt in dat ik je niet alleen een taal leer, maar ook hoe nieuwe talen te leren! Ik zal je hele leertraject nauwlettend volgen en volgen, om het meeste uit je vaardigheden te halen! Dat komt omdat ik graag nieuwe talen leer! Daarom ben ik na jaren studeren polyglot geworden (8 talen - Italiaans, Engels, Spaans, Frans, Japans, Arabisch, Hebreeuws, Nederlands) en heb ik zelf een methode bedacht om jou de taal te leren die jij wilt leren! Door de jaren heen heb ik geleerd mijn werk te modelleren volgens de persoonlijke behoeften van elke student en heb ik een methode ontwikkeld waarmee mijn studenten de taal op een snelle en leuke manier kunnen leren. Mijn hobby is mijn grootste passie is het leren van andere talen, daarom kan ik uit mijn ervaring veel van de problemen begrijpen die verband houden met het leren van een vreemde taal. Ik ben ook een taalcoach, wat betekent dat mijn lessen gebaseerd zijn op een specifieke methode die ik heb ontworpen om het leren te vergemakkelijken en te versnellen. Mijn lessen zijn beschikbaar in het Italiaans, Engels, Spaans, Frans, Hebreeuws, Nederlands en Arabisch. GROEPLESSEN mogelijk! Tot snel! :-)

Nayeli
Leuke Spaanse lessen met een native speaker / online of persoonlijk
Hallo toekomstige studenten, Mijn naam is Nayeli en ik kom uit Mexico-Stad. Mijn moedertaal is Spaans, maar ik heb ervaring met het geven van Engelse lessen aan tieners en kinderen. Ik kan je helpen met het leren van een van deze handige en mooie talen. Ik denk dat het leren van een nieuwe taal spannend en moeilijk tegelijk kan zijn. Om deze reden wil ik me concentreren op de specifieke doelen van elke student om een nieuwe taal te leren om hen te helpen leren op de beste manier die bij elk individu past. Iets nieuws leren moet altijd leuk zijn en daarom zullen mijn lessen dynamisch zijn, met veel oefeningen om te oefenen, films, liedjes en games! Aarzel niet om mij te contacteren bij twijfel!

Maya
Cambridge gecertificeerde leraar. Ielts voorbereiding. Algemene Engelse lessen voor kinderen, tieners en volwassenen.
1. IELTS-voorbereiding. Leer basisstrategieën toepassen om u voor te bereiden op de IELTS-test. - We behandelen alle onderdelen van het examen en u krijgt strategieën, technieken en advies over hoe u uw testresultaten kunt verbeteren. - Leer technieken om alle vier de belangrijkste Engelse vaardigheden te ontwikkelen - luisteren, lezen, schrijven en spreken (inclusief uitspraak) om je Engelse niveau voor het examen te verhogen. - Voorbereiden en oefenen van veelvoorkomende vragen en taken in het IELTS-examen. - Aan het begin van de cursus identificeren we uw ontwikkelingsgebieden en stemmen we de lessen af op uw behoeften. 2. Algemeen Engels voor volwassenen en kinderen. - Geschikt voor alle leeftijden en niveaus. - De lessen worden aangepast aan uw taalleerdoelen.

Tom
Engelse lessen met een CELTA-gekwalificeerde native English sprekende docent / Engelse lessen met een ervaren CELTA-gecertificeerde docent
Bent u op zoek naar een gekwalificeerde native docent Engels (Brits) met uitgebreide onderwijs- en zakelijke ervaring? Dan help ik je graag! Ik heb een heel eenvoudige onderwijsfilosofie. Elke les moet uitdagend, lonend en leuk zijn, want de beste manier om te leren is met een glimlach op je gezicht. Ik pas onze lessen samen aan uw unieke behoeften en doelen aan, waaronder: • uw accent en uitspraak verbeteren; • u te helpen steenkool Engels en typische 'Dunglish' woorden te vermijden; • het verbreden van uw vocabulaire; en • het perfectioneren van uw gebruik van tijden. Het allerbelangrijkste is dat ik u kan helpen uw zelfvertrouwen te vergroten, wat de sleutel is tot het leren van een taal. Een specialiteit van mij is zakelijk Engels, dus ik kan ook met alles helpen, van het voorbereiden van een interview of het spreken in vergaderingen tot het geven van een presentatie. Hoewel mijn lessen 100% in het Engels zijn, spreek ik ook Nederlands en Spaans. Dit geeft me echt inzicht in waarom studenten bepaalde fouten maken en hoe ze deze het beste kunnen vermijden.

Pauline
Engels voor volwassenen / tieners / kinderen (Engels als onderwerp, zakelijk Engels, elke dag Engels)
Mijn doel is om mijn studenten prettige leerervaringen te bieden. Ik streef naar een omgeving die een cultuur van vertrouwen, wederzijds respect, bevordering van diversiteit en gelijke kansen cultiveert. Ik geloof dat elke student op een andere manier leert. Daarom oefen ik een leerlinggerichte benadering waarbij mijn studenten sterk worden aangemoedigd om actief deel te nemen aan hun eigen leerproces.

Nicole Maria
Goede en flexibele taallessen Spaans, Engels en Nederlands
Hallo! Ik ben een ervaren docente in taallessen. Beginners en (semi-)gevorderd Spaans, Engels of Nederlands. Afgestudeerd in Latin American Studies, 20 jaar leservaring, met flinke talenknobbel, enthousiasme en geduld. Voor middelbare scholieren, studenten, volwassenen, expats; privé-les of koppels of groepen. Alles is mogelijk. Ik verzorg maatpakketten of losse lessen en werk online of thuis in De Bilt (directe busverbinding met Utrecht, Zeist). Mijn lessen zijn vrolijk, persoonlijk, geduldig en ik weet grammatica op een leuke, begrijpelijke manier uit te leggen. Materiaal en/ of huiswerk gaan geheel in overleg. Ik hoor graag van je! Groetjes Nicole (42) Hello! I am an experienced language teacher. Beginners and semi-advanced in Dutch, Spanish and English. Graduated in Latin American Studies, 20 years of teaching experience, with great language skills, enthusiasm and patience. For schoolkids, students, adults, expats; private lessons or in pairs or groups; anything is possible! All my lessons are customized to the clients whishes. You can have a package deal or individual lessons. I work online or welcome you in my home in The Bilt (direct busconnection with Utrecht and Zeist). All my language classes are joyous, personal, patient and I know how to explain grammar to you in a fun and understandable way. Materials and / or homework are completely by mutual agreement. I love to hear from you! Warm greetings, Nicole (42) ¡Hola! Soy profesora de idiomas con experiencia. Principiantes y (semi-)avanzados español, inglés u holandés. Licenciada en Estudios Latinoamericanos, 20 años de experiencia docente, con gran dominio del idioma, entusiasmo y paciencia. Para estudiantes de secundaria, estudiantes, adultos, expatriados; clases particulares o parejas o grupos. Todo es posible. Ofrezco paquetes personalizados o lecciones individuales y trabajo en línea o en casa en De Bilt (conexión directa de autobús con Utrecht, Zeist). Mis lecciones son alegres, personales, pacientes y sé cómo explicar la gramática de una manera divertida y comprensible. El material y/o la tarea son completamente en consulta. ¡Me gusta saber de ti! Saludos Nicole (42)

Juliana
Copywriter, vertaler en tolk in EN-FR-ES-PT
Ik heb ruime ervaring als fulltime copywriter, vertaler en tolk voor meer dan 10 jaar, sta open voor werken op afstand en woon internationaal naar de aangewezen locaties. Mijn portfolio omvat gedenkwaardige projecten zoals werken als copywriter, vertaler en tolk voor de FIFA World Cup, EU-instellingen (Parlement en Commissie), UNICEF, de VN, de Olympische Spelen en grote NGO's zoals Greenpeace, Niños sin Fronteras en de Art of Leven. Ik verzorg lessen en workshops, voorbereiding op internationale examens (Cambridge, TOEFL, IELTS, Alliance Française, DELE), internationale aanvraagdiensten voor hogescholen, universiteiten en PhD's, bedrijfsgerichte sessies (interviews, werkpresentaties, conferenties), Erasmus- en academische uitwisselingstoepassingen, en andere gerelateerde diensten: proeflezen, copywriting, opmaak, ontwerp en marketing, simultane vertalingen en van documenten: academische scripties, wetenschappelijke artikelen, burgerlijke en openbare contracten, enz.

Klaudia
Engels voor volwassenen met low-bandwidth contact, zeer flexibel.
Ahoi! Fijn dat je je Engels wilt oefenen, leren, lezen of voor tentamens voorbereiden. Mijn naam is Klaudia en ik ben een Engles freak/taalwetenschapper. Ik geef al 5 jaar les aan kinderen, tieners en volwassenen. 2016-2017 had ik in Londen gebleven waar heb ik mijn neutrale accent aangeleerd. In 2019, ik heb TEFL 120h behaald en vanaf een jaar geef ik professioneel les. Lessen zijn altijd op maat tot wat je nodig hebt gemaakt. Ik geloof in de individuele aandacht. Wat interesseert je, daar praten we over in het Engels. Ik voorbereid voor elke les en verwacht ik hetzelfde van jou, daarom stuur ik je altijd e-mails of berichten zodat je Engels actief in je hoofd blijft ook buiten het les. Terwijl de les gebruiken we een aantal bijstand middelen: hand-outs, interactief media web-sites, spelen, muziek, comics, boeken, news en zo. Het grootste voordeel van mijn nadering is flexibiliteit. Ik maak slots om in jouw agenda toe te passen. Hoe vaker je een les neemt, hoe sneller zie je de voortgang. Een les per week vind ik prima, maar een les per 2 weken is een absoluut minimum. Leer snel, wanneer je wilt en geniet van het Engels gebruiken. Ik heb vanwege corona een voorkeur tot online lesgeven, maar tot 20km van Amsterdam kom ik naar jou toe.

Ozair
Lessen Portugees; op maat voor kinderen en volwassen
MOMENTEEL LOPEN ALLE LESSEN ON-LINE I.V.M. CORONA VIRUS. ZO HELPEN WIJ HET STOPPEN MET VERSPREIDEN VAN HET VIRUS. Wij bieden Portugese taalcursussen aan specifiek gericht op jou als individu. Dit betekent dat je op een leuke en efficiënte manier Portugees leert. Afhankelijk van jouw wensen en niveau kan je instromen bij diverse Portugese cursussen die je samen met andere gelijkgestemden kan volgen. Mocht je toch geen aansluiting vinden bij de bestaande Portugese cursussen, dan kan je daarnaast uiteraard specifieke programma’s volgen die we voor jou op maat opstellen. Op deze manier ben je altijd verzekerd van een optimaal resultaat en de beste taalcursus die voor jou beschikbaar is. - - - - Momenteel lopen alle lessen on-line!!

Tirza
Engels en Nederlands bijles tot HAVO niveau en alles eronder (ook basisschool)
Nederlands of Engels bijles. Leerlingen vinden verschillende dingen lastig zoals grammatica, spelling en woordenschat waar we dan extra op zullen focussen. Naast extra uitleg zullen we ook samen veel oefenen om alles helemaal onder de knie te krijgen om helemaal voorbereid te zijn voor toetsen en examens.

Lucie
Classes de inglés (ONLINE) - Engelse lessen (ONLINE) - Engelse lessen (ONLINE)
ESP - Hola, soja Lucie y me encantaría ayudarte a aprender inglés, que sea principiante más avanzado. Mijn persoonlijke mening is dat er een gemeenschappelijke ruimte is voor de práctica en het is een aparte idioom of een andere soort conocimiento. Deze organisatie heeft verschillende klassen door middel van inspirados en la vida cotidiana (como presentarse, como hacer una cita, ir de compras, una cita con el medico, inglés profesional, etc.). Haremos ejercicios de gramática, vocabulario y de pronunciación. Zie tienen en een tussenpersoon, haremo's met artikelen voor een bewoner. Als een vijver met grammatica en vocabularia in de praktijk. Y pueda dar clases in español (o portuñol). NL - Hallo, ik ben Lucie en ik zou je graag helpen om Engels te leren, of het nu helemaal opnieuw is of om je te helpen verbeteren. Ik vind het heerlijk om mijn studenten te laten spreken, omdat ik er sterk van overtuigd ben dat oefenen de sleutel is om een taal te leren en je kennis te verbeteren. Ik structureer mijn lessen altijd volgens onderwerpen die zijn gebaseerd op situaties uit het dagelijkse leven (hoe u uzelf voorstelt, hoe u een afspraak maakt, boodschappen doet, naar de dokter gaat, professionele taal, enz.). We zullen de grammatica, woordenschat en uitspraak doornemen. Als je een gemiddeld persoon bent, zullen we ook enkele lessen geven over begrijpend lezen. We gaan zowel de grammatica als de woordenschat in de praktijk brengen. En ja, ik kan lesgeven in het Engels als je wilt! FR - Hallo, ik ben Lucie en ik zou je graag helpen om Engels te leren, of het nu helemaal opnieuw is of om je kennis te verbeteren. Ik vind het heerlijk om mijn studenten aan het praten te krijgen, omdat ik denk dat oefenen het geheim is van het leren van een taal en het verbeteren van kennis. Ik structureer mijn lessen altijd volgens thema's die gebaseerd zijn op het echte leven (hoe ik mezelf moet presenteren, hoe ik een afspraak kan maken, winkelen, naar de dokter gaan, Engels op het werk, enz.). We zullen samen grammatica, woordenschat en uitspraak bekijken. Als je een halfgevorderde bent, zullen we ook tekstlessen geven. We gaan zowel grammatica als woordenschat in de praktijk brengen.

Lotte
(Bij)les Engels voor kinderen, scholieren en volwassenen, van alle niveaus.
Engels is zo'n beetje de voertaal van de wereld. Het is op de meeste middelbare scholen dan ook een verplicht vak. Toch hebben veel mensen er nog wat moeite mee, wat begrijpelijk is, want Engels verschilt op veel vlakken van het Nederlands. Ik ben tweetalig Nederlands-Engels met veel spreek- en schrijfervaring, spreek dagelijks Engels met mijn Australische partner en vind het leuk om mijn kennis op anderen over te brengen. Daarbij heb ik veel geduld met mensen die moeite hebben met verschillende onderdelen van het Engels. Ik kan hulp bieden bij zinsopbouw, grammatica, uitspraak, leesvaardigheid en het oefenen van de vocabulaire, om zo u of uw kind meer zekerheid en houvast te geven in de taal. Voor jonge kinderen beginnen we spelenderwijs met verschillende woorden en begrippen leren. De ervaring leert dat kinderen dit snel oppakken. Vanaf het moment dat ze op school Engels krijgen, zal ik de schoolmethode gebruiken. Voor volwassenen zullen we ons in de beginnerslessen vooral richten op woordenschat, correcte zinsopbouw en grammatica. Bij gevorderden richt ik mij op o.a. spraak- en luistervaardigheid en gevorderd woordgebruik. Ik maak in principe gebruik van de boeken van "English for Everyone" en breid zelf mijn lessen uit met extra materialen, zoals op maat gemaakte oefeningen. Verder moet er niks, en kan alles in overleg.