Andi
    Betrouwbare leraar
    FavouritesMarkeer als favoriet
    FavouritesMarkeer als favoriet
    Betrouwbare leraar
    FavouritesMarkeer als favoriet
    van50.00EUR/ u

    30 minuten beoordeling (grammatica, woordenschat, vaardigheden)

    Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
    Een beoordeling van 30 minuten geeft me een beter beeld van je niveau, mogelijkheden en behoeften.
    Deze test is ontworpen voor alle leeftijden met behulp van de communicatieve aanpak.
    Wat houdt dit in?
    - een gesprek
    - het gebruik van foto's en realia
    - rollenspel
    - muziek
    Natuurlijk is de openheid van de student een must.

    Deze beoordeling wordt gevolgd door een zeer korte schriftelijke beoordeling.

    Locatie

    Op een locatie gekozen door de leraar : IJburglaan, Amsterdam, Netherlands
    Les via webcam

    |
    Use ⊞+wheel to zoom!
    +

    Algemene info

    Vaardigheden:
    Engels:
    Engels als tweede taal (esl)
    Leeftijd:
    Kinderen (7-12 jaar oud)
    Tieners (13-17 jaar oud)
    Volwassenen (18-64 jaar oud)
    Senioren (65+ jaar oud)
    Niveau van de leerling:
    Beginner
    Gemiddeld
    Gevorderden
    Duur:
    30 minuten
    De les wordt gegeven in:Engels, Frans, Spaans, Italiaans, Roemeens, Nederlands

    Over

    Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
    Ik ben een enthousiaste tweetalige Engelse taaltrainer die al meer dan 8 jaar lesgeeft. Ik heb een BA in Toegepaste Moderne Talen, met een major in Engels en Frans. Daarnaast heb ik een TEFL-certificaat en ben ik een CELTA-gekwalificeerde leraar.

    Ik heb veel gewerkt in vreemde-taalscholen met zowel kinderen als volwassenen, dus ik ben gewend aan veel van de eisen van de studenten, prioriteiten, in het algemeen, de manier waarop taalcursussen worden behandeld. Gedurende mijn jaren als trainer was ik verantwoordelijk voor het onderwijzen van algemene Engelse en conversatielessen aan groepen jonge studenten en volwassenen, en op een één-op-één basis. Mijn belangrijkste verantwoordelijkheden bestonden uit een grondige behoefteanalyse, het ontwerp van de syllabus, het daadwerkelijk afstemmen van de lessen en tot slot de levering van de lessen. Daarnaast heb ik als freelance docent Engels studenten voorbereid om deel te nemen aan nationale en internationale examens, zoals PET en Cambridge YLE.

    Wat ik kan bieden zijn snel verbeterende studenten tevreden met hun lessen, zorg, passie en authenticiteit. Ik ben empathisch, ik probeer de talenten en wensen van studenten aan te boren en te analyseren tegen hun leerstijl om het leren efficiënter en zinvoller te maken.

    Opleiding

    Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
    CELTA (certificaat voor het onderwijzen van Engels aan sprekers van andere talen) - augustus 2016

    Compton P-ESL (Engels als tweede taal uitspreken) - 2017

    BA in toegepaste moderne talen - Engels en Frans

    Leservaring

    Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
    Docent Engels - webinars - Capabel Onderwijs Groep - februari 2017 - heden

    Onderzoek en ontwikkeling - Anglia Network - februari 2017 - juni 2017

    Online docent Engels - WonderKids- 6 januari-juni.

    English Language Trainer- talkingEnglish- Sep 2016-juli 2017

    Vreemde taaltrainer - Echo the School of Languages - september 2014 - juli 2015

    Freelance EFL Trainer - oktober 2013 - september 2014

    Trainer Engels - Bell - augustus 2011 - augustus 2012

    Engelse taaltrainer - International House - september 2009 - augustus 2011
    Ik ben een enthousiaste tweetalige taaltrainer Engels die al meer dan 8 jaar lesgeeft. Ik heb een BA in toegepaste moderne talen, met een major in het Engels en het Frans. Daarnaast heb ik een TEFL-certificaat en ben ik een CELTA-gekwalificeerde docent. Vanaf februari 2018 ben ik een Accent Modification Instructor geworden. Dit heeft het voor mij mogelijk gemaakt om mijn studenten te helpen door hen individueel advies te geven over hoe ze bepaalde aspecten van hun uitspraak kunnen verbeteren. Tijdens mijn jaren als trainer, was ik verantwoordelijk voor het geven van algemene Engelse en conversatielessen aan groepen jonge studenten en volwassenen, en op een één-op-één basis. Mijn hoofdverantwoordelijkheden bestonden uit een grondige behoeftenanalyse, het ontwerp van de syllabus, het feitelijk afstemmen van de lessen en tot slot het geven van de lessen. Daarnaast heb ik als freelance Engelse docent studenten voorbereid op deelname aan nationale en internationale examens, zoals PET en Cambridge YLE. Wat ik kan bieden zijn studenten snel verbeteren, tevreden over hun lessen, zorg, passie en authenticiteit. Dus of je nu aan het VMBO, MBO, HAVO of VWO studeert, of gewoon je vaardigheden wilt verbeteren, aarzel niet om contact met mij op te nemen.
    Heb je ooit het gevoel dat je zoveel te zeggen hebt, maar mensen vragen je om te herhalen wat je zegt omdat ze je niet helemaal begrijpen? Heb je het gevoel dat je minder geloofwaardig bent omdat je dikke accent een goede communicatie in de weg staat? Of ervaar je soms intrapersoonlijke conflicten omdat je beter en zelfverzekerder wilt klinken? Als je brutaler wilt klinken, maak dan een eerste stap naar verandering en begin met het nemen van Accent Reduction-klassen
    Dit is een les voor jonge studenten van 7-12 jaar oud. De lessen draaien rond de Amerikaanse cultuur, school en meestal een combinatie van de inhoud van het cursusboek en wat de interesses van de studenten ook zijn. Een andere focus van onze lessen kan heel goed zijn examenvoorbereiding: Cambridge Starters, Cambridge Movers of Cambridge Cambridge Flyers. De doeltaal is Engels en de beste manier om te leren is door onderdompeling. Dit is de reden waarom alle instructies in het Engels worden gegeven, maar indien nodig, aan het begin van de les, kan ik met 2 talen jongleren. Deze lessen worden tot leven gebracht door middel van verhalen vertellen en games, allemaal op een ontspannen, beoordelingsvrije en leuke manier gegeven. Als je vragen hebt, voel je vrij om mij te DM. Dank je!

    Stel een vraag

    Stuur een bericht waarin je je wensen uitlegt, waarna Andi snel zal reageren:
    Hoe meer details, des te beter.
    Bijv. "Hallo, wanneer ben je beschikbaar voor een les?"

    Beschikbaarheid typische week

    MaDiWoeDoVrijZatZo
    7              
    8              
    9              
    10              
    11              
    12              
    13              
    14              
    15              
    16              
    17              
    18              
    19              
    20              
    21              
    22      Woensdag om 22:00        
    23              
    van 50€Bij de leraar thuis
    van 50€Les via webcam

    Good-fit Leraar Garantie


    Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

    Online reputatie

    • Leraar sinds mei 2018
    • 1 herhaalleerling
    • Geverifieerd telefoonnummer
    • Verbonden met Google

    Beschikbaarheid typische week

    MaDiWoeDoVrijZatZo
    7              
    8              
    9              
    10              
    11              
    12              
    13              
    14              
    15              
    16              
    17              
    18              
    19              
    20              
    21              
    22      Woensdag om 22:00        
    23              
    van 50€Bij de leraar thuis
    van 50€Les via webcam

    Good-fit Leraar Garantie


    Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

    Deel deze pagina

    Je bent hier


    Ksenija
    Leer Engels met plezier en verbeter je taalvaardigheid met een vrolijke en ervaren leraar
    Hoi! Ik ben Ksenija 🖐 Een professionele leraar Engels die weet hoe hij moet leren en hoe hij onderweg de motivatie niet kan verliezen. Voordat je verder leest over deze les, kan het handig zijn als dit op jou van toepassing is 👇 😩Ik voel me niet op mijn gemak om Engels te spreken en ik vind mijn uitspraak verschrikkelijk! 😵Ik voel me verward wanneer ik welk voorzetsel moet gebruiken en ik weet niet zeker hoe en wanneer ik die Engelse tijden moet gebruiken... 🤔Ik denk dat ik goed genoeg Engels spreek, maar ik ken niet zoveel woorden en soms weet ik gewoon niet wat ik moet zeggen. Klinkt dit bekend? 🧐 Nou, dan heb ik goed nieuws! 🤗 Ik kan je helpen met alles wat hierboven genoemd is en ik kan je daarbij helpen vanuit het comfort van je huis! 🏡 📑 Een klein beetje over mijn professionele achtergrond: 🔹 Ik heb een professionele bachelordiploma in het onderwijs met een specialisatie docent Engels en ik heb een coole cursus gevolgd voor het lesgeven van Russisch als vreemde taal, waar ik nieuwe moderne trucs en methoden heb geleerd. 🔹 Ik heb een levenslange ervaring in het leren van talen! Ik begon Engels te leren toen ik 3 was in een privégroep en ik ging verder met het leren van Lets, Frans, Tsjechisch en Nederlands. 🔹 Ik heb ervaring met online lesgeven (5 jaar) en offline (8 jaar). Ik heb kleuters, tieners en volwassenen zowel privé als in groepen lesgegeven. INFORMATIE OVER DEZE LES EN DE LESSEN: 💝Ik bied lessen/cursussen op maat aan waarbij we ons richten op de vaardigheden, problemen en onderwerpen die JOU interesseren! Ideaal voor mensen die het elementaire niveau onder de knie hebben, verder willen gaan met het leren van Engels en het op hun eigen voorwaarden willen doen 😎 Hoe zien deze lessen eruit? 🤔 ▪Ze kunnen grammaticagericht zijn met veel booroefeningen (die je thuis doet) en veel spreek-/grammaticaspelletjes die we samen doen tijdens de lessen; ▪Het kunnen de lessen zijn die u helpen uw spreek- 🔊 en luistervaardigheid te verbeteren. Je hoeft alleen maar wat video's 🎥 te bekijken en wat woorden te herzien! Tijdens de les bespreken we deze filmpjes en werken we aan je uitspraak & woordenschat. ▪Ze kunnen lees- en schrijfactiviteiten omvatten waarbij we praten over wat u op internet of in het nieuws leest! Jij kiest hoe JIJ wilt leren en ik help je op de meest geschikte manier 🤗 WAT U NOG MEER MOET WETEN: 🔸Ik gebruik moderne lesmethoden zoals flipped classroom en blended learning. 🔸Tijdens de lessen maak ik gebruik van online tools zoals Google Drive, PDF, Power Point, Kahoot en allerlei gespreksspelletjes/situaties. Plus, materialen speciaal gemaakt voor de student! 🔸Ik streef er altijd naar om boeiende lessen te trekken 🤩 omdat ik weet hoe belangrijk het is om gemotiveerd te blijven tijdens het leren. En ik geef mijn leerlingen nooit saai huiswerk! Maar als je thuis nog wat extra dingen wilt doen, geef ik je graag advies en voorzie ik je van extra materialen! 🙂 Ik kijk er naar uit je te ontmoeten en je te helpen met al je taaldoelen! Tot ziens, Ksenija 💖

    Liudmyla
    Taalcursus Russisch voor volwassenen, Tutoring Russisch Test Prep.
    Ervaren en vrolijke leraar Russisch, die uw persoonlijke taalbehoeften volgt. Ik ben moedertaalspreker Russisch met een universitaire achtergrond in taalkunde, Russische taal en wereldliteratuur. Grammatica loopt hand in hand met spreken en luisteren. Het gebruik van authentieke en moderne liedjes tijdens de lessen kan mijn studenten helpen de echte vooruitgang in hun luistervaardigheid te voelen. Russian Class is voor studenten, wiens wens het is om hun spreekvaardigheid te verbeteren. Ik kan je helpen de muur af te breken en te beginnen met praten. Tijdens de lessen worden verschillende leerboeken en methoden gebruikt, die het beste aansluiten bij uw persoonlijke vaardigheden en functies. Na elke les geef ik interessante huiswerkopdrachten.

    Veghar
    Academic and General English, Business English, Writing, Aviation Technical English, Essay Writing, Conversation, Grammar, IELTS, TOEFL.
    Who is your teacher? Teaching is an Art and a Knowledge! Anybody can know a language but everybody cannot teach it! I am the affiliated researcher at the university with a 16 - year experience as a teacher, supervisor, editor - teaching Academic and General English, supervising and training the staff, at 3 public and private universities, 2 schools and 6 institutes. I got my master in ELT - English Language Teaching and I have the certificate of "Teaching Methods". I know 5 languages and I am learning my 6th language at the moment. What do you want to learn? A. English for the school students Can't you still use the time and tenses in English Correctly? Do you have problems using the adverbs of manner, time, frequency? Can't you broaden easily your vocabulary knowledge? ... Don't worry ! I am here to do it together! B. Academic English Are you a purchase agent working for an International company? Do you need to have a good command of Business English to be able to negotiate, make orders, translate or make contracts and you do not know how to manage it? What are the essential terms you should know to succeed in Business English? (A to Z of Business English) Do you have to publish your paper in English? Do you have to write your PhD or Master thesis in English? (Writing: Paragraph writing - Essay Writing) Are you a student of Law? Do you need to learn and be able to translate legal texts? (English for the students of Law) Have you recently applied for a job as a flight attendant and you are becoming ready to take the exam? (Aviation Technical English) Do you have to take the International TOEFL and IELTS exam? Then Welcome!!! We will do this together!

    Mimi
    English Conversation Elementary and Pre-Intermediate in Breda / English Conversation Intermediate
    English Conversation lessons focus on improving your speaking skills. In the lessons different topics will be discussed and debated in an interactive way. This way you can improve your English fluency or vocabulary. You will have the chance to practise English with an experienced and qualified teacher.To join me you don’t need anything but your presence! I am an experienced teacher and I speak four languages. I hold a bachelor’s degree in teaching of Italian language and Art History, from Ljubljana University in Slovenia. Originally from Slovenia I have lived and worked in four different countries because of my husband's profession in film post -production. Among other things I lived in London where I taught movement therapy. I moved to the Netherlands five years ago and have been learning Dutch. So I am perfectly aware of the challenges people face when they try to learn a new language as adults. I think that my personal experience can benefit others who are struggling to improve their language skills. My experiences as a teacher have given me the opportunity to interact with a diverse student populations and engage them in learning. In the Netherlands I taught Italian at Buas University - Tourism and Management and English Conversation at Gilde Baronie Apart from my teaching experience I am also a performer, illustrator and movement teacher.

    Klaudia
    Eng-les voor elk niveau; tot dat je de examens met 'flying colors' zou kunnen slagen
    Engels is de Lingua Franca van tegenwordig. Het is een waardevolle vaardigheid om te bezitten, nuttig voor iedereen. Het is handig in de zich steeds ontwikkelende wereld waarin we leven en opent deuren naar veel plaatsen, ook in de geest. Bovendien verbetert tweetaligheid de cognitieve vaardigheden. Of je nu je spreekvaardigheid wilt verbeteren en de taalbarrière wilt doorbreken of je je beter wilt voorbereiden op een Engels examen, ik kom je te hulp. Ik ben een 3-jarige taalstudent, ik heb de C1 + niveaus in het Engels behaald. Ik heb 2 jaar ervaring in Londen, waar ik de RP (received pronunciation) heb geleerd en 3 jaar ervaring in de International Academia in Amsterdam. Mijn taalkundige achtergrond geeft me het vermogen om de geluiden en verschillende processen van de Engelse taal uit te leggen, vanuit een perspectief dat veel native-speakers niet kennen. Tijdens het lesgeven oefen ik de holistische benadering. Ik ben van mening dat taal bedoeld is voor mensen van elke leeftijd en opleiding, maar ik ben me ervan bewust dat iedereen een persoonlijke benadering verdient. Daarom bied ik de eerste kennismaking onbetaald aan, zodat we kennis kunnen maken en de verwachtingen van beide kanten kunnen bespreken. In de lessen zal ik proberen om je zelfvertrouwen en kennis in het Engels te vergroten. We werken aan 4 niveaus: spreken, luisteren, lezen en schrijven. Ik zal me concentreren op je sterke punten en je leren hoe je die in je voordeel kunt gebruiken bij het leren. We zullen uw potentieel benutten en samen de doelen bereiken die u voor uzelf heeft gesteld.

    Candice
    Privélessen in het Engels voor alle niveaus.
    Ik bied Engelse taalcursussen aan voor alle niveaus. Als mij academische ondersteuning wordt gevraagd (van basisschool tot universiteit), zal het vooral een kwestie zijn van het samen met de leerling of de student doornemen van de punten van het onderwerp die voor hem een probleem vormen (grammatica, woordenschat, uitspraak, etc. ). Als mij wordt gevraagd om de Engelse taal in het algemeen te leren, zal het voornamelijk, maar niet uitsluitend, het leren zijn door middel van dialogen in de Engelse taal, waardoor de student, wanneer en wanneer, woordenschat kan verwerven, grammatica kan begrijpen en taalkundige structuren kan fixeren in jouw hoofd. Ik bied ook mondelinge conversatielessen aan voor iedereen die zich vloeiender in het Engels wil uitdrukken en zijn mondelinge begrip van de taal wil verbeteren. Serieus gegarandeerd. De cursus wordt gegeven via videoconferentie (Skype, Teams, Zoom, WhatsApp, etc.)

    Lucie
    Engelse lessen (ONLINE) - Engelse lessen (ONLINE)
    FR - Hallo, ik ben Lucie en ik zou je graag helpen om Engels te leren, of het nu helemaal opnieuw is of om je kennis te verbeteren. Ik vind het heerlijk om mijn studenten aan het praten te krijgen, omdat ik denk dat oefenen het geheim is van het leren van een taal en het verbeteren van kennis. Ik structureer mijn lessen altijd volgens thema's die gebaseerd zijn op het echte leven (hoe ik mezelf moet presenteren, hoe ik een afspraak kan maken, winkelen, naar de dokter gaan, Engels op het werk, enz.). We zullen samen grammatica, woordenschat en uitspraak bekijken. Als je een halfgevorderde bent, zullen we ook tekstlessen geven. We gaan zowel grammatica als woordenschat in de praktijk brengen. NL - Hallo, ik ben Lucie en ik zou je graag helpen om Engels te leren, of het nu helemaal opnieuw is of om je te helpen verbeteren. Ik vind het heerlijk om mijn studenten te laten spreken, omdat ik er sterk van overtuigd ben dat oefenen de sleutel is om een taal te leren en je kennis te verbeteren. Ik structureer mijn lessen altijd volgens onderwerpen die zijn gebaseerd op situaties uit het dagelijkse leven (hoe u uzelf voorstelt, hoe u een afspraak maakt, boodschappen doet, naar de dokter gaat, professionele taal, enz.). We zullen de grammatica, woordenschat en uitspraak doornemen. Als je een gemiddeld persoon bent, zullen we ook enkele lessen geven over begrijpend lezen. We gaan zowel de grammatica als de woordenschat in de praktijk brengen.

    Pelin
    Online bijles /prive-les Engels examen(basisonderwijs,voorgezet onderwijs,VMBO,HAVO,HBO,VWO,WO)
    Hoi.Ik ben een lerares Engels met een B.A in Amerikaan Cultuur en Literatuur en Docent Engels .Sinds 2020,doe ik een opleiding MA Applied Linguistics and Tesol aan University of Portsmouth,U.K. Ik ben een rustige iemand en vind het belangrijk om leerlingen te motiveren door geven van een huiswerk na elke les.lk geef Engelse les en voorbereid studenten voor examen Engels vanaf basisonderwijs tot academisch niveau.Naast schrijf- en spreekvaardigheid komen de volgende onderdelen aan bod: leesvaardigheid tekstbegrip woordenschat grammatica luistervaardigheid

    Geertje
    Leer talen met plezier, privélessen.
    Deze cursus is voor alle taalstudenten. Leraar afgestudeerd in pedagogie en geweldige internationale ervaring. Mijn doel is om met plezier en goede vooruitgang te leren! Ik gebruik veel leuke en duidelijke oefeningen. Ik leg de grammatica met geduld uit. Met plezier leren levert de beste resultaten op!

    Tom
    Engelse lessen met een CELTA-gekwalificeerde native English sprekende docent / Engelse lessen met een ervaren CELTA-gecertificeerde docent
    Bent u op zoek naar een gekwalificeerde native docent Engels (Brits) met uitgebreide onderwijs- en zakelijke ervaring? Dan help ik je graag! Ik heb een heel eenvoudige onderwijsfilosofie. Elke les moet uitdagend, lonend en leuk zijn, want de beste manier om te leren is met een glimlach op je gezicht. Ik pas onze lessen samen aan uw unieke behoeften en doelen aan, waaronder: • uw accent en uitspraak verbeteren; • u te helpen steenkool Engels en typische 'Dunglish' woorden te vermijden; • het verbreden van uw vocabulaire; en • het perfectioneren van uw gebruik van tijden. Het allerbelangrijkste is dat ik u kan helpen uw zelfvertrouwen te vergroten, wat de sleutel is tot het leren van een taal. Een specialiteit van mij is zakelijk Engels, dus ik kan ook met alles helpen, van het voorbereiden van een interview of het spreken in vergaderingen tot het geven van een presentatie. Hoewel mijn lessen 100% in het Engels zijn, spreek ik ook Nederlands en Spaans. Dit geeft me echt inzicht in waarom studenten bepaalde fouten maken en hoe ze deze het beste kunnen vermijden.

    Alina
    Algemeen en Academisch Engels, Engels voor examens, Engels voor presentaties
    Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van Engels voor school en examens. Ik ben een gecertificeerde CELTA-leraar. Mijn doel is om mijn studenten de geheimen van het Engels te leren, zodat ze tests of examens kunnen ondergaan. Ik wijs ook huiswerk aan na elke sessie en zorg voor een voortgangsrapport. Ik kan een interessante benadering bieden voor alle vaardigheden die nodig zijn om je best te bewijzen wat Engels betreft.

    Jay
    ENGELSE ONTWIKKELING met native speaker (uitspraak, ESL, zakelijk, TOIEC / TOEFL / IELTS Prep)
    Als academische Engelse specialist bied ik onderdompelingscursussen, Amerikaans-Engelse adaptatie / vertaaldiensten, hulpmiddelen voor het opbouwen van carrière en documenten en heb ik een niche voor uitspraakcorrectie en TOEIC-voorbereiding. Ik geef algemene ESL (Engels als tweede taal), zakelijk en branchespecifiek Engels en ook universeel Engels! Dit is ook een communicatieve Engelse les voor het ontwikkelen van spraak. Hier zullen we woordenschat met nuances in betekenissen, synoniemen, idiomen, spreekwoorden, enkele zinswerkwoorden en voorzetselwerkwoorden en alomvattend sociaal Engels verkennen. De mogelijkheden zijn eindeloos om u ook te concentreren op spreken in het openbaar, intonatie en stemprojectie. Dit kan worden gestimuleerd door interessante audio's, korte lezers of video's. Als er onderwerpen zijn die u in gedachten heeft, kunnen we dit aanvullend onderzoeken en in uw lessen opnemen. Als je Engels wilt gaan spreken, is deze les iets voor jou. ** OPMERKING: deze les kan ook worden aangeboden en aangepast om plaats te bieden aan meerdere tieners, volwassenen of professionals als een groepssessie, om het voordeliger voor u te maken. Het wordt aangeraden dat groepen niet meer dan 5 personen per sessie bevatten. Er gelden toeslagen voor afstanden die de leraar moet afleggen; vooral als u buiten de normale kantooruren of op feestdagen bent !!

    Kontaros
    Thaise taal en Engelse lessen voor volwassenen en studenten
    Ik ben een ervaren docent en toegewijd aan lesgeven sinds ik mijn doctoraat in het VK heb afgerond. Ik geef lessen in Thaise taal en Engels voor niet-autochtone studenten en volwassenen. De lessen zijn op maat gemaakt voor iedereen die als een absolute beginner wil leren of zijn vaardigheden wil verbeteren, voor examens, grammatica of conversatie. Huiswerk wordt na elke les toegewezen om studenten te helpen bij positieve vooruitgang.

    Jinha
    Practice your Korean with native speaker! (Let's chat about everything KOREA!)
    Looking for a native speaker to chat about k-drama, k-pop or the in-depth of Korean culture? I am here for you! My name is Jinha(진하) and my native language is Korean. I can write, read and speak Korean and English fluently. I was born in South Korea and grew up in California, U.S. Growing up with two different culture all my life I know the difficulties in learning a new language and adjusting to the new culture. We can discuss on what you would like to learn, whether it be learning the language from beginners level or just looking to improve on everyday talk! *I find it important to only speak in Korean during the session* (but if questions come up and you are having trouble we can speak in English or dutch/ik sprek een betje Nederlands) *You can ask to meet at Café or group class(with friends)* I look forward to meeting and sharing my personal knowledge in Korean! Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten en samen Koreaans te speken! 우리 곧 만나서 재미나게 한국어를 배워봐요!

    Kollol
    Wiskundelessen (Boswell-Beta / CCVX (VWO) Wiskunde A / B / C / IB / GCSE A-niveaus / SAT)
    Ik ben gespecialiseerd (> 5 jaar ervaring) in het begeleiden van wiskunde voor school (elk niveau, maar bij voorkeur op een hoger niveau), inclusief competitieve examens zoals de SAT, GRE, GMAT en de IIT-JEE. Deze les is bedoeld om te trainen 1) middelbare scholieren die VWO of een IB-curriculum volgen, die problemen hebben met het volgen van wiskunde op school of universiteit, 2) Iedereen die het VWO Math-A / B / C toelatingsexamen wil afleggen bij Boswell of CCVX en daarvoor wil trainen. Persoonlijk ben ik momenteel werkzaam als kwantitatieve onderzoeker van aandelenmarkten, en daarom is analytische wiskunde ook een deel van mijn werk. De lessen kunnen rigoureus of inschikkelijk zijn, afhankelijk van de student. Er zullen periodieke voortgangsbeoordelingen en tests zijn en ik zal ervoor zorgen dat de student zijn / haar gewenste doelen bereikt.