Andi
    Betrouwbare leraar
    FavouritesMarkeer als favoriet
    Betrouwbare leraar
    FavouritesMarkeer als favoriet
    van50.00EUR/ u

    30 minuten beoordeling (grammatica, woordenschat, vaardigheden)

    Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
    Een beoordeling van 30 minuten geeft me een beter beeld van je niveau, mogelijkheden en behoeften.
    Deze test is ontworpen voor alle leeftijden met behulp van de communicatieve aanpak.
    Wat houdt dit in?
    - een gesprek
    - het gebruik van foto's en realia
    - rollenspel
    - muziek
    Natuurlijk is de openheid van de student een must.

    Deze beoordeling wordt gevolgd door een zeer korte schriftelijke beoordeling.

    Locatie

    Op een locatie gekozen door de leraar : IJburglaan, Amsterdam, Netherlands
    Les via webcam

    Use ⊞+wheel to zoom!
    +

    Algemene info

    Vaardigheden:

    Engels:
    Engels als tweede taal (esl)

    Leeftijd:

    Kinderen (7-12 jaar oud)
    Tieners (13-17 jaar oud)
    Volwassenen (18-64 jaar oud)
    Senioren (65+ jaar oud)

    Niveau van de leerling:

    Beginner
    Gemiddeld
    Gevorderden

    Duur:

    30 minuten

    De les wordt gegeven in:

    Engels, Frans, Spaans, Italiaans, Roemeens, Nederlands

    Over

    Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
    Ik ben een enthousiaste tweetalige taaltrainer Engels die al meer dan 8 jaar lesgeeft. Ik heb een BA in toegepaste moderne talen, met een major in het Engels en het Frans. Daarnaast heb ik een TEFL-certificaat en ben ik een CELTA-gekwalificeerde docent.

    Ik heb veel met zowel kinderen als volwassenen gewerkt op talenscholen, dus ben ik gewend aan veel van de eisen van studenten, prioriteiten, in het algemeen, de manier waarop taalcursussen worden afgehandeld. Tijdens mijn jaren als trainer, was ik verantwoordelijk voor het geven van algemene Engelse en conversatielessen aan groepen jonge studenten en volwassenen, en op een één-op-één basis. Mijn hoofdverantwoordelijkheden bestonden uit een grondige behoeftenanalyse, het ontwerp van de syllabus, het feitelijk afstemmen van de lessen en tot slot het geven van de lessen. Daarnaast heb ik als freelance Engelse docent studenten voorbereid op deelname aan nationale en internationale examens, zoals PET en Cambridge YLE.

    Wat ik kan bieden zijn studenten snel verbeteren, tevreden over hun lessen, zorg, passie en authenticiteit. Ik ben empathisch, ik probeer de talenten en wensen van studenten aan te boren en ze te analyseren in functie van hun leerstijl om leren efficiënter en betekenisvoller te maken.

    Opleiding

    Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
    CELTA (certificaat in het lesgeven Engels aan sprekers van andere talen) - augustus 2016

    Compton P-ESL (Engels als tweede taal uitspreken) - 2017

    BA in toegepaste moderne talen - Engels en Frans

    Leservaring

    Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
    Docent Engels - webinars - Capabel Onderwijs Groep- februari 2017 - heden

    Onderzoek en ontwikkeling - Anglia Network - februari 2017 - juni 2017

    Online docent Engels - WonderKids- 6 januari-juni.

    English Language Trainer- speakingEnglish- sep 2016-juli 2017

    Trainer voor vreemde talen - Echo the School of Languages ​​- september 2014 - juli 2015

    Freelance EFL Trainer - oktober 2013 - september 2014

    Engelse taaltrainer - Bell- aug. 2011 - aug. 2012

    Taaltrainer Engels - Internationaal huis - sep. 2009 - aug. 2011
    Ik ben een enthousiaste tweetalige taaltrainer Engels die al meer dan 8 jaar lesgeeft. Ik heb een BA in toegepaste moderne talen, met een major in het Engels en het Frans. Daarnaast heb ik een TEFL-certificaat en ben ik een CELTA-gekwalificeerde docent. Vanaf februari 2018 ben ik een Accent Modification Instructor geworden. Dit heeft het voor mij mogelijk gemaakt om mijn studenten te helpen door hen individueel advies te geven over hoe ze bepaalde aspecten van hun uitspraak kunnen verbeteren. Tijdens mijn jaren als trainer, was ik verantwoordelijk voor het geven van algemene Engelse en conversatielessen aan groepen jonge studenten en volwassenen, en op een één-op-één basis. Mijn hoofdverantwoordelijkheden bestonden uit een grondige behoeftenanalyse, het ontwerp van de syllabus, het feitelijk afstemmen van de lessen en tot slot het geven van de lessen. Daarnaast heb ik als freelance Engelse docent studenten voorbereid op deelname aan nationale en internationale examens, zoals PET en Cambridge YLE. Wat ik kan bieden zijn studenten snel verbeteren, tevreden over hun lessen, zorg, passie en authenticiteit. Dus of je nu aan het VMBO, MBO, HAVO of VWO studeert, of gewoon je vaardigheden wilt verbeteren, aarzel niet om contact met mij op te nemen.
    Heb je ooit het gevoel dat je zoveel te zeggen hebt, maar mensen vragen je om te herhalen wat je zegt omdat ze je niet helemaal begrijpen? Heb je het gevoel dat je minder geloofwaardig bent omdat je dikke accent een goede communicatie in de weg staat? Of ervaar je soms intrapersoonlijke conflicten omdat je beter en zelfverzekerder wilt klinken? Als je brutaler wilt klinken, maak dan een eerste stap naar verandering en begin met het nemen van Accent Reduction-klassen

    Stel een vraag

    Stuur een bericht waarin je je wensen uitlegt, waarna Andi snel zal reageren:
    Hoe meer details, des te beter.
    Bijv. "Hallo, wanneer ben je beschikbaar voor een les?"

    Beschikbaarheid typische week

    MaDiWoeDoVrijZatZo
    7  Maandag om 7:00  Dinsdag om 7:00  Woensdag om 7:00  Donderdag om 7:00  Vrijdag om 7:00  Zaterdag om 7:00  Zondag om 7:00
    8  Maandag om 8:00  Dinsdag om 8:00  Woensdag om 8:00  Donderdag om 8:00  Vrijdag om 8:00  Zaterdag om 8:00  Zondag om 8:00
    9  Maandag om 9:00  Dinsdag om 9:00  Woensdag om 9:00  Donderdag om 9:00  Vrijdag om 9:00  Zaterdag om 9:00  Zondag om 9:00
    10  Maandag om 10:00  Dinsdag om 10:00  Woensdag om 10:00  Donderdag om 10:00  Vrijdag om 10:00  Zaterdag om 10:00  Zondag om 10:00
    11  Maandag om 11:00  Dinsdag om 11:00  Woensdag om 11:00  Donderdag om 11:00  Vrijdag om 11:00  Zaterdag om 11:00  Zondag om 11:00
    12  Maandag om 12:00  Dinsdag om 12:00  Woensdag om 12:00  Donderdag om 12:00  Vrijdag om 12:00  Zaterdag om 12:00  Zondag om 12:00
    13  Maandag om 13:00  Dinsdag om 13:00  Woensdag om 13:00  Donderdag om 13:00  Vrijdag om 13:00  Zaterdag om 13:00  Zondag om 13:00
    14  Maandag om 14:00  Dinsdag om 14:00  Woensdag om 14:00  Donderdag om 14:00  Vrijdag om 14:00  Zaterdag om 14:00  Zondag om 14:00
    15  Maandag om 15:00  Dinsdag om 15:00  Woensdag om 15:00  Donderdag om 15:00  Vrijdag om 15:00  Zaterdag om 15:00  Zondag om 15:00
    16  Maandag om 16:00  Dinsdag om 16:00  Woensdag om 16:00  Donderdag om 16:00  Vrijdag om 16:00  Zaterdag om 16:00  Zondag om 16:00
    17  Maandag om 17:00  Dinsdag om 17:00  Woensdag om 17:00  Donderdag om 17:00  Vrijdag om 17:00  Zaterdag om 17:00  Zondag om 17:00
    18  Maandag om 18:00  Dinsdag om 18:00  Woensdag om 18:00  Donderdag om 18:00  Vrijdag om 18:00  Zaterdag om 18:00  Zondag om 18:00
    19  Maandag om 19:00  Dinsdag om 19:00  Woensdag om 19:00  Donderdag om 19:00  Vrijdag om 19:00  Zaterdag om 19:00  Zondag om 19:00
    20  Maandag om 20:00  Dinsdag om 20:00  Woensdag om 20:00  Donderdag om 20:00  Vrijdag om 20:00  Zaterdag om 20:00  Zondag om 20:00
    21  Maandag om 21:00  Dinsdag om 21:00  Woensdag om 21:00  Donderdag om 21:00  Vrijdag om 21:00  Zaterdag om 21:00  Zondag om 21:00
    22  Maandag om 22:00  Dinsdag om 22:00  Woensdag om 22:00  Donderdag om 22:00  Vrijdag om 22:00  Zaterdag om 22:00  Zondag om 22:00
    23  Maandag om 23:00  Dinsdag om 23:00  Woensdag om 23:00  Donderdag om 23:00  Vrijdag om 23:00  Zaterdag om 23:00  Zondag om 23:00
    van 50€Bij de leraar thuis
    van 50€Les via webcam

    Good-fit Leraar Garantie

    Onze garantie waardoor je zonder zorgen de leraar vindt die bij je past.

    Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

    Online reputatie

    • Leraar sinds mei 2018
    • 1 herhaalleerling
    • Geverifieerd telefoonnummer
    • Verbonden met Google+

    Good-fit Leraar Garantie

    Onze garantie waardoor je zonder zorgen de leraar vindt die bij je past.

    Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

    Deel deze pagina

       LinkedIn      Google+

    Anna
    Leer en verbeter je Engels! Ervaren Engelse docent, testvoorbereiding, ESL voor Nederlandse / Griekse studenten
    Als je op zoek bent naar een enthousiaste leraar die je kan helpen je Engels te verbeteren, zoek dan niet verder! Ik heb een tutoringervaring van meer dan 10 jaar die studenten van alle leeftijdsgroepen lesgeeft. Engelse lessen speciaal afgestemd op uw interesses en behoeften. Gecertificeerde leraar met een achtergrond in onderwijs en pedagogiek. Aangezien ik graag talen leer, begrijp ik de uitdagingen waarmee mijn studenten worden geconfronteerd! Eerst bespreken we wat u wilt bereiken en plannen vervolgens de les op basis van uw behoeften. Mijn methodologie zorgt ervoor dat de studenten in het Engels blijven denken en zich concentreren op communicatie en conversatie; oefenen staat centraal!

    Kollol
    Math Tutoring (GCSE A-niveau / VWO / SAT / IIT / GRE / GMAT)
    Ik ben gespecialiseerd (> 5 jaar ervaring) in het begeleiden van wiskunde voor school (elk niveau, maar bij voorkeur op een hoger niveau), inclusief competitieve examens zoals de SAT, GRE, GMAT en de IIT-JEE. Deze klas is bedoeld om middelbare scholieren te trainen die VWO of een IB-curriculum volgen. Als je problemen hebt met het volgen van wiskunde op school of universiteit, of als je een gevorderde kennis wilt hebben in vergelijking met je leeftijdsgenoten, of je wilt voorbereiden op een competitief examen, ben ik blij om je te helpen. Persoonlijk ben ik geslaagd in de IIT-JEE- en GRE-tests en werk ik momenteel als kwantitatieve onderzoeker van aandelenmarkten, en daarom is analytische wiskunde ook een deel van mijn werk. De lessen kunnen rigoureus of inschikkelijk zijn, afhankelijk van de student. Er zullen periodieke voortgangsbeoordelingen en tests zijn en ik zal ervoor zorgen dat de student zijn gewenste doelen bereikt.

    Evan
    Engels voor beginners, gevorderden of gevorderden
    Ik ben een Nederlands-Amerikaanse burger die momenteel in Amsterdam woont. Geboren in Nederland, verhuisde ik naar Atlanta, Georgia toen ik 8 jaar oud was en woonde daar tot ik 2 jaar geleden terugging naar Nederland. Omdat ik weet hoe belangrijk Engels is voor de moderne wereld, probeer ik mijn studenten mijn taal op een duidelijke en leuke manier te leren. Ik ben beschikbaar voor alle klassenniveaus. Of u nu wilt leren om zakelijke zakelijke e-mails te schrijven, Engelse grammatica aan te leren of gewoon uw gespreksvaardigheden te oefenen, mijn klas is geschikt voor iedereen.

    G Romero
    Engelse docent, voorbereidingen Havo / vwo / Cambridge, ESL aan Spaanse / Nederlandse studenten
    Engelse lessen voor alle niveaus en leeftijden door een leraar Engels met een Hons. Diploma Engels en onderwijs. Ik werk drie keer per week als docent in het middelbaar onderwijs en volg momenteel een Master in het onderwijs. Ik zal u voorzien van alle benodigde materialen, zoals een grammatica werkboek, een vocabulaire werkboek, tijdschriften etc. De lessen kunnen ook worden gegeven aan de OBA-bibliotheek in de Hallen (Kinkerstraat).

    Hugh
    Groepsles, Engels voor volwassenen, Gemiddeld niveau
    Dit is een groep minder, en het zal pas starten als er drie studenten zijn ingeschreven met het maximum aantal plaatsen dat zes is. Het begint zo laat mogelijk, waarschijnlijk in september. Het is jouw kans om Engels te spreken en te gebruiken met andere studenten in een ontspannen en vriendelijke sfeer. We zullen onder andere een boek lezen van de beroemde en geliefde Roald Dahl, beroemd vanwege het feit dat hij zulke iconische boeken heeft geschreven als "Charlie and the Chocolate Factory" Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op. Vriendelijke groeten!

    Julie
    Leer of verbeter uw Engels om meer als een moedertaalspreker te klinken.
    Je lessen zullen op jou worden afgestemd. We bespreken uw behoeften en bekijken uw sterke en zwakke punten. Na een eerste beoordeling concentreren we ons op uw zwakke punten terwijl we de vaardigheden gebruiken die u al heeft om u te helpen communiceren. De nadruk zal liggen op de productie van de taal.

    Mohamed
    Wiskunde, bouwkunde, Structural Engineering, Beton, Staal, Arabische , Engels
    Engels, Arabisch, Wiskunde. Ik ben constructeur. Ik ontwerp gebouwen. Ik heb ervaring met wiskunde, betonnen constructies en staal. Ik kan les geven voor alle niveaus. Ik kan je helpen met Wiskunde, bouwkunde. Hoe je een betonnen of stalen onderdelen kunt bereken. Ik ben heel flexibel. Ik zal je helpen om je doelen te bereiken.

    Dick
    Gitaar les in alle stijlen Elektrisch en Akoestisch Pop Rock Jazz en Klasiek
    Ik ben gediplomeerd gitaardocent en ben gespecialiseerd in het lesgeven aan beginners en gevorderden in alle stijlen elektrische en akoestische gitaar muziek Pop Rock Jazz en Klassieke gitaarmuziek voor alle leeftijden. Neem een goed humeur mee en veel enthousiasme en neem vooral je gitaar mee.

    Bianca
    Engels voor gevarieerde doelgroepen door een tweetalige juf
    Engels is ongetwijfeld één van de belangrijkste talen in de wereld in zowel een sociaal als professioneel perspectief. Wil je beter kunnen begrijpen waar al die Engels-talige liedjes nou echt over gaan of wil je een Hollywood film zonder ondertiteling kunnen volgen? Wil je jezelf beter kunnen uitdrukken tegenover je Engelse vrienden? Heb je extra hulp nodig met het voorbereiden voor een Engelse examen? Wil je op een toepasselijke manier in het Engels kunnen communiceren voor je werk? Met al deze dingen en nog véél meer ben je bij mij op het juiste adres. Na 13 jaar in Canada te hebben gewoond spreek ik op een native niveau Engels. Buiten dat heb ik een universitaire diploma in Second Language Teaching en heb ik twee jaar in Madrid les gegeven. Een vreemde taal kan voor veel mensen behoorlijk wat stress bezorgen. Desalniettemin, ik doe altijd mijn best om mijn lessen zo interessant en stress-vrij mogelijk te maken. Ik ben een enthousiate, geduldige en erg positieve juf.

    Patricia
    Ervaren en leuke taalleraar voor Spaans ELE en Engels ESL
    ¡Hola a todos! Mijn naam is Patricia. Ik ben een native speaker Spaans en een leraar. Ik geef Spaans en Engels les als tweede taal sinds 2004 en elke dag geniet ik nog meer van mijn werk! Ik deed mijn Spaanse studies over filologie en literatuur en leerde er leraar worden aan de Nationale Universiteit van Salta. Ik ben een toegewijde, verantwoordelijke en professionele persoon, die altijd graag nieuwe dingen wil leren en permanent wil trainen. Mijn geduld kent geen grenzen en ik kan duizend manieren vinden om iets uit te leggen als het nodig is :) Ik kan een cursus specifiek voor u maken, in overeenstemming met uw kennis, behoeften, interesses en verzoeken. In 15 jaar dat ik dit heb gedaan, heb ik nog nooit twee keer dezelfde cursus geleerd. Ik kan op maat gemaakt studiemateriaal voor je samenstellen en produceren. Omdat ik absoluut gepassioneerd ben over Spaans, heb ik de verschillende soorten over de hele wereld bestudeerd, dus ik kan garanderen dat ik met mijn lessen in een Spaans sprekend land kan spreken. In de loop der jaren heb ik gewerkt met een grote verscheidenheid aan studenten van tieners tot volwassenen, van complete beginners tot bekwame mensen die gewoon wilden oefenen met spreken. Ik help ook studenten zich voor te bereiden op de DELE-examens, dat heb ik de afgelopen jaren gedaan met uitstekende resultaten. Ik ben verliefd op talen en communicatie, en lesgeven is mijn roeping, mijn passie. Bij mij zal grammatica nooit een probleem zijn, bovendien kan ik je beloven dat je ervan zult genieten en plezier zult hebben! Ik zou graag met je bespreken wat de beste manier is om van nul af aan te leren of je Spaans / Engels in een mum van tijd te verbeteren. Ik kijk er naar uit van je te horen!

    Abdelaziz
    Bijles en huiswerkbegeleiding voor Engels, Nederlands & wiskunde
    ------------------------Momenteel niet meer beschikbaar--------------------------------- Als ervaren private tutor kan ik helpen bij aardrijkskunde (onderbouw), biologie (onderbouw), Duits, Engels, Frans, geschiedenis, Griekse en Latijnse cultuur, Latijn, maatschappijleer 1, Nederlands & wiskunde A/C. Ik help al bijna 12 jaar vooral middelbare scholieren bij deze vakken; basisschoolleerlingen kan ik natuurlijk ook helpen met Engels, rekenen en taal.

    Heather
    Leer piano, muziekcompositie, en/of Engels in een ontspannen sfeer
    Ik geef pianoles aan studenten van alle niveaus en leeftijden. Mijn doel is om de leerling student uit te dagen maar niet te overweldigen. Ik geef theorie les ook tijdens de piano les, en geef ik ook theorie huiswerk. Ik maak individuele afstemming van manier van lesgeven op de behoeften van de studenten. Daarbij ben ik ook componist/singer-songwriter, dus als je wilt je liedjes of muziekstukken verbeteren, kan dat ook heel goed doen. Ik kan ook Engels lessen geven. Ik heb een jaar ervaring als leraar voor Engels als tweede taal. Ik vind het heel leuk om mensen te ontmoeten en hun Engels te verbeteren!

    Pauline
    Engels voor volwassenen / tieners / kinderen (Engels als onderwerp, zakelijk Engels, elke dag Engels)
    Mijn doel is om mijn studenten prettige leerervaringen te bieden. Ik streef naar een omgeving die een cultuur van vertrouwen, wederzijds respect, bevordering van diversiteit en gelijke kansen cultiveert. Ik geloof dat elke student op een andere manier leert. Daarom oefen ik een leerlinggerichte benadering waarbij mijn studenten sterk worden aangemoedigd om actief deel te nemen aan hun eigen leerproces.

    Joost
    bijles in alphavakken, Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans
    Uitgaande van de vraag van de cursist bespreek ik het grammaticale of idiomatische probleem en oefen met hem/haar de toepassingen. Ik lees stukken tekst met de cursist(e) en voer conversaties in de betreffende taal. Afhankelijk van de problematiek, koppel ik ook terug naar eerdere stof omdat daar vaak al iets is misgegaan. Ik kijk ook vooral naar dagelijkse praktische toepasbaarheid van de stof.

    Tiffany
    Bijles wiskunde, economie, Engels, Nederlands en aardrijkskunde
    Ik geef bijles in verschillende middelbare schoolvakken: wiskunde, economie, Engels, Nederlands en aardrijkskunde voor leerlingen van vmbo tot vwo van klas 1 t/m klas 6. Ook zou ik eventueel bijles kunnen geven aan leerlingen van de basisschool. Met mijn betaalbare bijlessen wil ik graag leerlingen ondersteunen om het beste uit hun schoolcarrière te halen.