Andi
Betrouwbare leraar
FavouritesMarkeer als favoriet
FavouritesMarkeer als favoriet
van50.00EUR/ u

30 minuten beoordeling (grammatica, woordenschat, vaardigheden)

Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
Een beoordeling van 30 minuten geeft me een beter beeld van je niveau, mogelijkheden en behoeften.
Deze test is ontworpen voor alle leeftijden met behulp van de communicatieve aanpak.
Wat houdt dit in?
- een gesprek
- het gebruik van foto's en realia
- rollenspel
- muziek
Natuurlijk is de openheid van de student een must.

Deze beoordeling wordt gevolgd door een zeer korte schriftelijke beoordeling.

Locatie

Op een locatie gekozen door de leraar : IJburglaan, Amsterdam, Netherlands
Les via webcam

|
Use ⊞+wheel to zoom!
+

Algemene info

Vaardigheden:
Engels:
Engels als tweede taal (esl)
Leeftijd:
Kinderen (7-12 jaar oud)
Tieners (13-17 jaar oud)
Volwassenen (18-64 jaar oud)
Senioren (65+ jaar oud)
Niveau van de leerling:
Beginner
Gemiddeld
Gevorderden
Duur:
30 minuten
De les wordt gegeven in:Engels, Frans, Spaans, Italiaans, Roemeens, Nederlands

Over

Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
Ik ben een enthousiaste tweetalige Engelse taaltrainer die al meer dan 8 jaar lesgeeft. Ik heb een BA in Toegepaste Moderne Talen, met een major in Engels en Frans. Daarnaast heb ik een TEFL-certificaat en ben ik een CELTA-gekwalificeerde leraar.

Ik heb veel gewerkt in vreemde-taalscholen met zowel kinderen als volwassenen, dus ik ben gewend aan veel van de eisen van de studenten, prioriteiten, in het algemeen, de manier waarop taalcursussen worden behandeld. Gedurende mijn jaren als trainer was ik verantwoordelijk voor het onderwijzen van algemene Engelse en conversatielessen aan groepen jonge studenten en volwassenen, en op een één-op-één basis. Mijn belangrijkste verantwoordelijkheden bestonden uit een grondige behoefteanalyse, het ontwerp van de syllabus, het daadwerkelijk afstemmen van de lessen en tot slot de levering van de lessen. Daarnaast heb ik als freelance docent Engels studenten voorbereid om deel te nemen aan nationale en internationale examens, zoals PET en Cambridge YLE.

Wat ik kan bieden zijn snel verbeterende studenten tevreden met hun lessen, zorg, passie en authenticiteit. Ik ben empathisch, ik probeer de talenten en wensen van studenten aan te boren en te analyseren tegen hun leerstijl om het leren efficiënter en zinvoller te maken.

Opleiding

Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
CELTA (certificaat voor het onderwijzen van Engels aan sprekers van andere talen) - augustus 2016

Compton P-ESL (Engels als tweede taal uitspreken) - 2017

BA in toegepaste moderne talen - Engels en Frans

Leservaring

Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
Docent Engels - webinars - Capabel Onderwijs Groep - februari 2017 - heden

Onderzoek en ontwikkeling - Anglia Network - februari 2017 - juni 2017

Online docent Engels - WonderKids- 6 januari-juni.

English Language Trainer- talkingEnglish- Sep 2016-juli 2017

Vreemde taaltrainer - Echo the School of Languages - september 2014 - juli 2015

Freelance EFL Trainer - oktober 2013 - september 2014

Trainer Engels - Bell - augustus 2011 - augustus 2012

Engelse taaltrainer - International House - september 2009 - augustus 2011

Beoordelingen (1)

The first class was very insightful and Andi is great to work with. Looking forward to my next classes!
Ik ben een enthousiaste tweetalige taaltrainer Engels die al meer dan 8 jaar lesgeeft. Ik heb een BA in toegepaste moderne talen, met een major in het Engels en het Frans. Daarnaast heb ik een TEFL-certificaat en ben ik een CELTA-gekwalificeerde docent. Vanaf februari 2018 ben ik een Accent Modification Instructor geworden. Dit heeft het voor mij mogelijk gemaakt om mijn studenten te helpen door hen individueel advies te geven over hoe ze bepaalde aspecten van hun uitspraak kunnen verbeteren. Tijdens mijn jaren als trainer, was ik verantwoordelijk voor het geven van algemene Engelse en conversatielessen aan groepen jonge studenten en volwassenen, en op een één-op-één basis. Mijn hoofdverantwoordelijkheden bestonden uit een grondige behoeftenanalyse, het ontwerp van de syllabus, het feitelijk afstemmen van de lessen en tot slot het geven van de lessen. Daarnaast heb ik als freelance Engelse docent studenten voorbereid op deelname aan nationale en internationale examens, zoals PET en Cambridge YLE. Wat ik kan bieden zijn studenten snel verbeteren, tevreden over hun lessen, zorg, passie en authenticiteit. Dus of je nu aan het VMBO, MBO, HAVO of VWO studeert, of gewoon je vaardigheden wilt verbeteren, aarzel niet om contact met mij op te nemen.
Dit is een les voor jonge studenten van 7-12 jaar oud. De lessen draaien rond de Amerikaanse cultuur, school en meestal een combinatie van de inhoud van het cursusboek en wat de interesses van de studenten ook zijn. Een andere focus van onze lessen kan heel goed zijn examenvoorbereiding: Cambridge Starters, Cambridge Movers of Cambridge Cambridge Flyers. De doeltaal is Engels en de beste manier om te leren is door onderdompeling. Dit is de reden waarom alle instructies in het Engels worden gegeven, maar indien nodig, aan het begin van de les, kan ik met 2 talen jongleren. Deze lessen worden tot leven gebracht door middel van verhalen vertellen en games, allemaal op een ontspannen, beoordelingsvrije en leuke manier gegeven. Als je vragen hebt, voel je vrij om mij te DM. Dank je!
Heb je ooit het gevoel dat je zoveel te zeggen hebt, maar mensen vragen je om te herhalen wat je zegt omdat ze je niet helemaal begrijpen? Heb je het gevoel dat je minder geloofwaardig bent omdat je dikke accent een goede communicatie in de weg staat? Of ervaar je soms intrapersoonlijke conflicten omdat je beter en zelfverzekerder wilt klinken? Als je brutaler wilt klinken, maak dan een eerste stap naar verandering en begin met het nemen van Accent Reduction-klassen

Stel een vraag

Stuur een bericht waarin je je wensen uitlegt, waarna Andi snel zal reageren:
Hoe meer details, des te beter.
Bijv. "Hallo, wanneer ben je beschikbaar voor een les?"

Beschikbaarheid typische week

(GMT -05:00) New York
MaDiWoeDoVrijZatZo
0              
1              
2              
3              
4              
5              
6              
7              
8              
9              
10              
11              
12              
13              
14              
15              
16      Woensdag om 16:00        
17              
18              
19              
20              
21              
22              
23              
van 50€Bij de leraar thuis
van 50€Les via webcam

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Online reputatie

  • Leraar sinds mei 2018
  • Geverifieerd telefoonnummer
  • Verbonden met Google

Beschikbaarheid typische week

(GMT -05:00) New York
MaDiWoeDoVrijZatZo
0              
1              
2              
3              
4              
5              
6              
7              
8              
9              
10              
11              
12              
13              
14              
15              
16      Woensdag om 16:00        
17              
18              
19              
20              
21              
22              
23              
van 50€Bij de leraar thuis
van 50€Les via webcam

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Deel deze pagina

Je bent hier


Jappe
De Engelse taal voor alle niveaus, geen basis kennis vereist.
In deze klas leren we hoe de Engelse taal in elkaar zit and gaan we door simpele dialogen en methodes om de taal te leren begrijpen. De manier waarop we te werk gaan is door middel van luisteren en begrijpen. Dit gebruiken we dan meteen in een context zodat we actief leren.

Lucie
Engelse, Franse en Nederlandse academische versterkingscursussen + CEB- en CE1D-voorbereiding
Als uw kind problemen heeft op school, zou ik het graag willen helpen om het te overwinnen. Ik kreeg de kans om te werken in verschillende non-profitorganisaties (Schola ULB, Youth Club, CIFA, ABEF) waar ik jonge adolescenten hielp hun onderwerp in het Frans, Engels en Nederlands te begrijpen. Ik heb ze ook geholpen met de voorbereiding op hun examens, waaronder de CEB en CE1D. We zullen samen aan hun lessen werken, we zullen de woordenschat en grammatica die ze nodig hebben herzien en we zullen aan hun moeilijkheden werken om ze te overwinnen. Gezien de huidige situatie geef ik alleen online les.

Chloé
Taalcursus - Engels en Nederlands (alle niveaus) - Luik centrum en webcam
Afgestudeerd met een Master in de Germaanse Talen en Letteren van de Universiteit Antwerpen, bied ik u mijn diensten aan in het kader van taalcursussen, in het Engels en/of Nederlands. Deze cursussen zijn individueel en gericht op de behoeften van de student, ongeacht zijn niveau. Geduld en plezierig leren zijn voor mij het belangrijkst als ik lesgeef.

Hugh
Verbeter je Engels en heb plezier terwijl je aan je communicatieve vaardigheden werkt om te groeien in zelfvertrouwen! Ik ben een Britse moedertaalspreker.
De lessen bij mij zullen uw vertrouwen in het gebruik van Engels voor werk en in uw vrije tijd vergroten! Leer praktische Engelse vaardigheden en heb plezier terwijl je dit doet! Goed Engels spreken betekent meer overvloed in je leven door meer geld te verdienen voor jou en je gezin. Ik heb een duidelijk en vriendelijk Brits Engels accent, wat het leren veel gemakkelijker voor je zal maken Ik heb 2 universitaire diploma's en 2 professionele onderwijscertificaten. En hebben al meer dan 10 jaar les gegeven aan studenten van alle leeftijden van over de hele wereld! U bent van harte welkom en ik kijk ernaar uit om van u te horen :-)

Victoria
Hulp nodig in het Engels? Middelbare schoolleraar, ik kan je helpen!
Ik stel voor om me aan te passen aan uw behoeften. We analyseren samen wat u nodig heeft om uw tekortkomingen te verhelpen. Als u Engels wilt leren of uw kennis wilt verdiepen, zullen we de doelstellingen bepalen die moeten worden bereikt, zodat u een Engelssprekende gesprekspartner kunt begrijpen of uzelf in het Engels kunt uitdrukken volgens verschillende contexten. De cursussen zijn erg interactief en ik bied je samenvattingen en gepersonaliseerde documenten. Laten we het samen doen! Tot ziens

Besiana
English lessons for all levels . Art, studying methodology, low-motivated students, Cambridge International experience
Hello, My name is Besiana. I have a BA cum laude from the University of Amsterdam, Literary and Cultural Analysis. Below is a recap of my experience: - IGCSE English as a Second Language Teacher, with consistent A* and A results - IGCSE Drama teacher, results to be announced August 2022 - Art teacher and creativity therapist - Excellent at motivating students to follow their passions - specialised in age 11 - 16 age group Please tell me your needs and I will design a curriculum for you.

Karlijn
Engelse examenvoorbereiding, algemene taalbegeleiding
Ik bied Engelse lessen aan aan studenten van alle leeftijden en niveaus als onderdeel van school, examenvoorbereiding of gewoon uit interesse in woordenschat, grammatica en/of uitspraak. Mijn ervaring is voornamelijk met kinderen die individueel of in groepslessen Engels als tweede taal leren in de leeftijd van 7 tot 17 jaar. Mijn doel is om studenten te helpen een doel te stellen en hen te helpen op het pad om dat doel te bereiken, met duidelijke voortgangsmijlpalen. Ik spreek Engels op moedertaalniveau, maar ik kan ook in het Nederlands lesgeven, afhankelijk van uw behoeften. Ik heb een Engelstalige bachelor in politiek en recht, met een A voor mijn scriptie over internationale mensenrechten, een 1560/1600 voor mijn SAT en 5/5 voor AP Engelse taal. Ik geef ook graag examenspecifieke bijles.

Silvia
Italiaans om je op te vrolijken: 5 troostende boeken over Italië die je humeur verbeteren en je vreugde brengen.
"Under the Tuscan Sun" door Frances Mayes, "The Enchantress of Florence" door Salman Rushdie, "A Room with a View" door EM Forster, "Eat, Pray, Love" door Elizabeth Gilbert, "The Enchanted April" door Elizabeth von Armin. Afhankelijk van het niveau van de student worden de lessen in het Engels of Italiaans gegeven.

Tom
Engelse lessen met een CELTA-gekwalificeerde native English sprekende docent / Engelse lessen met een ervaren CELTA-gecertificeerde docent
Bent u op zoek naar een gekwalificeerde native docent Engels (Brits) met uitgebreide onderwijs- en zakelijke ervaring? Dan help ik je graag! Ik heb een heel eenvoudige onderwijsfilosofie. Elke les moet uitdagend, lonend en leuk zijn, want de beste manier om te leren is met een glimlach op je gezicht. Ik pas onze lessen samen aan uw unieke behoeften en doelen aan, waaronder: • uw accent en uitspraak verbeteren; • u te helpen steenkool Engels en typische 'Dunglish' woorden te vermijden; • het verbreden van uw vocabulaire; en • het perfectioneren van uw gebruik van tijden. Het allerbelangrijkste is dat ik u kan helpen uw zelfvertrouwen te vergroten, wat de sleutel is tot het leren van een taal. Een specialiteit van mij is zakelijk Engels, dus ik kan ook met alles helpen, van het voorbereiden van een interview of het spreken in vergaderingen tot het geven van een presentatie. Hoewel mijn lessen 100% in het Engels zijn, spreek ik ook Nederlands en Spaans. Dit geeft me echt inzicht in waarom studenten bepaalde fouten maken en hoe ze deze het beste kunnen vermijden.

Ramya
English language for beginners - writing, reading and speaking
As a globally dominating language, English has been the reigning mode of communication across the world. While studying and working in the Netherlands might not require you to learn English thoroughly, it is always an added bonus to increase your exposure by communicating to a larger, more diverse audience. It could even help you land interesting jobs in different parts of the world or simply make your everyday life easier amongst your international friends and professors! You will learn how to read, speak and write English more fluently and confidently - enough to write an important essay, fill out a huge application form or hold meaningful conversations with your peers. We'll talk, we'll learn and we'll have fun while you excel at this global language!

Nayeli
Leuke Spaanse lessen met een native speaker / online of persoonlijk
Hallo toekomstige studenten, Mijn naam is Nayeli en ik kom uit Mexico-Stad. Mijn moedertaal is Spaans, maar ik heb ervaring met het geven van Engelse lessen aan tieners en kinderen. Ik kan je helpen met het leren van een van deze handige en mooie talen. Ik denk dat het leren van een nieuwe taal spannend en moeilijk tegelijk kan zijn. Om deze reden wil ik me concentreren op de specifieke doelen van elke student om een nieuwe taal te leren om hen te helpen leren op de beste manier die bij elk individu past. Iets nieuws leren moet altijd leuk zijn en daarom zullen mijn lessen dynamisch zijn, met veel oefeningen om te oefenen, films, liedjes en games! Aarzel niet om mij te contacteren bij twijfel!

Gogy
Anglais pour les débutants, en ligne, acquérez des connaissances de base en anglais et devenez un apprenant autonome
Un élément-clé pour progresser rapidement dans une nouvelle langue est de développer son vocabulaire. Oubliez la grammaire voor een moment. Vous aurez beau maîtriser la grammaire d'une taal: si votre vocabulaire est limité, vous ne pourrez simplement pas vous exprimer. Mieux vaut s'exprimer en faisant quelques fautes de grammaire que ne pas pouvoir s'exprimer du tout! Het is voldoende als pas d'apprendre des mots de manière aléatoire. Er bestaan verschillende soorten vocabulaire: Meer dan een grammaticale aanvulling is een eenmalige fout in de presentatie, donc il faut les apprendre paralelement, c'est pourqoui vous aurez besoin d'un professor qui sait combiner les deux d'une manière efficace

Yas
Engels: TOEFL- en IELTS-examens / School & Universiteit
Ik ben Yas en ik werk alleen. Ik hou van lesgeven en ik zal al mijn tijd besteden aan het volgen van hoe mijn studenten het doen; Daarom vinden ze het fijn om bij mij terug te komen. Ik ga je helpen deze internationale taal te leren. Je zult het overal gebruiken. We kunnen uitzoeken wat uw niveau is en hoe u uw Engels wilt verbeteren.

Olga
Nederlands als tweede taal / Nederlands als tweede taal
Wil je eenvoudig en goed Nederlands / Engels / Grieks leren? Ben je geïnteresseerd in het verbeteren van je taalvaardigheden? Of ben je gewoon een beginner? Wat uw vraag ook is, we kunnen samen een plan voor u maken om te leren en te genieten van het leren van deze nieuwe taal! Wil je je vaardigheden in het Nederlands / Engels / Grieks verbeteren op een leuke manier? Wil je dat je kind beter gaat praten, schrijven, presteren op school? Dan zijn deze lessen iets voor jou! Op een leuke en interessante manier gaan we samen een programma maken dat bij jouw bijzondere mogelijkheden en waardoor passt!

Nancy
Leuke en interactieve les Engels-IELTS / TOEFL examenvoorbereiding
Als je Engels wil leren of jouw Engels wil verbeteren, ben ik misschien de juiste leraar voor jou. Ik bied minder aan die leuk, interactief en gebaseerd zijn op wat mijn studenten nodig hebben en willen leren. Ik doe dit door middel van een verscheidenheid aan activiteiten om u te helpen uw vaardigheden op te bouwen; inclusief onder andere rollenspellen (gebaseerd op real-life situaties), Q & A's en games. Het doel is om je aan het praten te houden! De lessen worden vooral in het Engels gegeven, waardoor je tijdens de les zoveel mogelijk Engels leren en oefenen. Maak je geen zorgen over het maken van fouten; door fouten te maken en ervan te leren woord je zelfs beter. Herhaling is een belangrijk onderdeel van mijn lessen. Ik ga vaak terug om te controleren of je nog herinnert wat in voorgaande lessen is vooruit. Ik bied ook lessen aan die gericht zijn op de voorbereiding op internationale examens Engels zoals de IELTS en TOEFL. Voordat we onze lessen beginnen hebben ontmoet, wil ik weten wat jouw redenen zijn om Engels te leren. Als je al enige kennis van het Engels hebt, zal ik bepalen wat jouw exacte niveau is. Zodra ik weet wat jouw behoeften, interesses en niveau zijn, kan ik de juiste materialen selecteren en de juiste cursus voor jou ontwerpen. We kunnen werken met een leerboek (plus extra materiaal) of met mijn eigen lesmateriaal. Ik maak gebruik van video's, dia's, werkbladen en ander lesmateriaal. Als je het leuk vindt, kan ik je ook oefeningen en bronnen per e-mail sturen, zodat je zelfstandig kan blijven leren. Bij twijfel kun je mij altijd bereiken via e-mail van WhatsApp. Onze lessen kunnen online zijn (met Zoom, Skype of een platform naar keuze), of ik kan bij jou thuis komen (in Haarlem, Velserbroek, Santpoort-Zuid, Santport-Noord, Driehuis, Beverwijk, IJmuiden of Overveen). De lessen kunnen een-op-een zijn of in een kleine groep.