Andi
    Betrouwbare leraar
    FavouritesMarkeer als favoriet
    Betrouwbare leraar
    FavouritesMarkeer als favoriet
    van50.00EUR/ u

    30 minuten beoordeling (grammatica, woordenschat, vaardigheden)

    Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
    Een beoordeling van 30 minuten geeft me een beter beeld van je niveau, mogelijkheden en behoeften.
    Deze test is ontworpen voor alle leeftijden met behulp van de communicatieve aanpak.
    Wat houdt dit in?
    - een gesprek
    - het gebruik van foto's en realia
    - rollenspel
    - muziek
    Natuurlijk is de openheid van de student een must.

    Deze beoordeling wordt gevolgd door een zeer korte schriftelijke beoordeling.

    Locatie

    Op een locatie gekozen door de leraar : IJburglaan, Amsterdam, Netherlands
    Les via webcam

    Use ⊞+wheel to zoom!
    +

    Algemene info

    Vaardigheden:

    Engels:
    Engels als tweede taal (esl)

    Leeftijd:

    Kinderen (7-12 jaar oud)
    Tieners (13-17 jaar oud)
    Volwassenen (18-64 jaar oud)
    Senioren (65+ jaar oud)

    Niveau van de leerling:

    Beginner
    Gemiddeld
    Gevorderden

    Duur:

    30 minuten

    De les wordt gegeven in:

    Engels, Frans, Spaans, Italiaans, Roemeens, Nederlands

    Over

    Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
    Ik ben een enthousiaste tweetalige taaltrainer Engels die al meer dan 8 jaar lesgeeft. Ik heb een BA in toegepaste moderne talen, met een major in het Engels en het Frans. Daarnaast heb ik een TEFL-certificaat en ben ik een CELTA-gekwalificeerde docent.

    Ik heb veel met zowel kinderen als volwassenen gewerkt op talenscholen, dus ben ik gewend aan veel van de eisen van studenten, prioriteiten, in het algemeen, de manier waarop taalcursussen worden afgehandeld. Tijdens mijn jaren als trainer, was ik verantwoordelijk voor het geven van algemene Engelse en conversatielessen aan groepen jonge studenten en volwassenen, en op een één-op-één basis. Mijn hoofdverantwoordelijkheden bestonden uit een grondige behoeftenanalyse, het ontwerp van de syllabus, het feitelijk afstemmen van de lessen en tot slot het geven van de lessen. Daarnaast heb ik als freelance Engelse docent studenten voorbereid op deelname aan nationale en internationale examens, zoals PET en Cambridge YLE.

    Wat ik kan bieden zijn studenten snel verbeteren, tevreden over hun lessen, zorg, passie en authenticiteit. Ik ben empathisch, ik probeer de talenten en wensen van studenten aan te boren en ze te analyseren in functie van hun leerstijl om leren efficiënter en betekenisvoller te maken.

    Opleiding

    Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
    CELTA (certificaat in het lesgeven Engels aan sprekers van andere talen) - augustus 2016

    Compton P-ESL (Engels als tweede taal uitspreken) - 2017

    BA in toegepaste moderne talen - Engels en Frans

    Leservaring

    Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
    Docent Engels - webinars - Capabel Onderwijs Groep- februari 2017 - heden

    Onderzoek en ontwikkeling - Anglia Network - februari 2017 - juni 2017

    Online docent Engels - WonderKids- 6 januari-juni.

    English Language Trainer- speakingEnglish- sep 2016-juli 2017

    Trainer voor vreemde talen - Echo the School of Languages ​​- september 2014 - juli 2015

    Freelance EFL Trainer - oktober 2013 - september 2014

    Engelse taaltrainer - Bell- aug. 2011 - aug. 2012

    Taaltrainer Engels - Internationaal huis - sep. 2009 - aug. 2011
    Ik ben een enthousiaste tweetalige taaltrainer Engels die al meer dan 8 jaar lesgeeft. Ik heb een BA in toegepaste moderne talen, met een major in het Engels en het Frans. Daarnaast heb ik een TEFL-certificaat en ben ik een CELTA-gekwalificeerde docent. Vanaf februari 2018 ben ik een Accent Modification Instructor geworden. Dit heeft het voor mij mogelijk gemaakt om mijn studenten te helpen door hen individueel advies te geven over hoe ze bepaalde aspecten van hun uitspraak kunnen verbeteren. Tijdens mijn jaren als trainer, was ik verantwoordelijk voor het geven van algemene Engelse en conversatielessen aan groepen jonge studenten en volwassenen, en op een één-op-één basis. Mijn hoofdverantwoordelijkheden bestonden uit een grondige behoeftenanalyse, het ontwerp van de syllabus, het feitelijk afstemmen van de lessen en tot slot het geven van de lessen. Daarnaast heb ik als freelance Engelse docent studenten voorbereid op deelname aan nationale en internationale examens, zoals PET en Cambridge YLE. Wat ik kan bieden zijn studenten snel verbeteren, tevreden over hun lessen, zorg, passie en authenticiteit. Dus of je nu aan het VMBO, MBO, HAVO of VWO studeert, of gewoon je vaardigheden wilt verbeteren, aarzel niet om contact met mij op te nemen.
    Heb je ooit het gevoel dat je zoveel te zeggen hebt, maar mensen vragen je om te herhalen wat je zegt omdat ze je niet helemaal begrijpen? Heb je het gevoel dat je minder geloofwaardig bent omdat je dikke accent een goede communicatie in de weg staat? Of ervaar je soms intrapersoonlijke conflicten omdat je beter en zelfverzekerder wilt klinken? Als je brutaler wilt klinken, maak dan een eerste stap naar verandering en begin met het nemen van Accent Reduction-klassen

    Stel een vraag

    Stuur een bericht waarin je je wensen uitlegt, waarna Andi snel zal reageren:
    Hoe meer details, des te beter.
    Bijv. "Hallo, wanneer ben je beschikbaar voor een les?"

    Beschikbaarheid typische week

    MaDiWoeDoVrijZatZo
    7  Maandag om 7:00  Dinsdag om 7:00  Woensdag om 7:00  Donderdag om 7:00  Vrijdag om 7:00  Zaterdag om 7:00  Zondag om 7:00
    8  Maandag om 8:00  Dinsdag om 8:00  Woensdag om 8:00  Donderdag om 8:00  Vrijdag om 8:00  Zaterdag om 8:00  Zondag om 8:00
    9  Maandag om 9:00  Dinsdag om 9:00  Woensdag om 9:00  Donderdag om 9:00  Vrijdag om 9:00  Zaterdag om 9:00  Zondag om 9:00
    10  Maandag om 10:00  Dinsdag om 10:00  Woensdag om 10:00  Donderdag om 10:00  Vrijdag om 10:00  Zaterdag om 10:00  Zondag om 10:00
    11  Maandag om 11:00  Dinsdag om 11:00  Woensdag om 11:00  Donderdag om 11:00  Vrijdag om 11:00  Zaterdag om 11:00  Zondag om 11:00
    12  Maandag om 12:00  Dinsdag om 12:00  Woensdag om 12:00  Donderdag om 12:00  Vrijdag om 12:00  Zaterdag om 12:00  Zondag om 12:00
    13  Maandag om 13:00  Dinsdag om 13:00  Woensdag om 13:00  Donderdag om 13:00  Vrijdag om 13:00  Zaterdag om 13:00  Zondag om 13:00
    14  Maandag om 14:00  Dinsdag om 14:00  Woensdag om 14:00  Donderdag om 14:00  Vrijdag om 14:00  Zaterdag om 14:00  Zondag om 14:00
    15  Maandag om 15:00  Dinsdag om 15:00  Woensdag om 15:00  Donderdag om 15:00  Vrijdag om 15:00  Zaterdag om 15:00  Zondag om 15:00
    16  Maandag om 16:00  Dinsdag om 16:00  Woensdag om 16:00  Donderdag om 16:00  Vrijdag om 16:00  Zaterdag om 16:00  Zondag om 16:00
    17  Maandag om 17:00  Dinsdag om 17:00  Woensdag om 17:00  Donderdag om 17:00  Vrijdag om 17:00  Zaterdag om 17:00  Zondag om 17:00
    18  Maandag om 18:00  Dinsdag om 18:00  Woensdag om 18:00  Donderdag om 18:00  Vrijdag om 18:00  Zaterdag om 18:00  Zondag om 18:00
    19  Maandag om 19:00  Dinsdag om 19:00  Woensdag om 19:00  Donderdag om 19:00  Vrijdag om 19:00  Zaterdag om 19:00  Zondag om 19:00
    20  Maandag om 20:00  Dinsdag om 20:00  Woensdag om 20:00  Donderdag om 20:00  Vrijdag om 20:00  Zaterdag om 20:00  Zondag om 20:00
    21  Maandag om 21:00  Dinsdag om 21:00  Woensdag om 21:00  Donderdag om 21:00  Vrijdag om 21:00  Zaterdag om 21:00  Zondag om 21:00
    22  Maandag om 22:00  Dinsdag om 22:00  Woensdag om 22:00  Donderdag om 22:00  Vrijdag om 22:00  Zaterdag om 22:00  Zondag om 22:00
    23  Maandag om 23:00  Dinsdag om 23:00  Woensdag om 23:00  Donderdag om 23:00  Vrijdag om 23:00  Zaterdag om 23:00  Zondag om 23:00
    van 50€Bij de leraar thuis
    van 50€Les via webcam

    Good-fit Leraar Garantie

    Onze garantie waardoor je zonder zorgen de leraar vindt die bij je past.

    Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

    Online reputatie

    • Leraar sinds mei 2018
    • 1 herhaalleerling
    • Geverifieerd telefoonnummer
    • Verbonden met Google+

    Good-fit Leraar Garantie

    Onze garantie waardoor je zonder zorgen de leraar vindt die bij je past.

    Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

    Deel deze pagina

       LinkedIn      Google+

    Gohar
    Engels voor beginners, leer Engels met mij te spreken via webcam
    Engels is een West-Germaanse taal die voor het eerst werd gesproken in het vroege middeleeuwse Engeland en nu een wereldwijde lingua franca is. Vernoemd naar de Angles, een van de Germaanse stammen die naar Engeland migreerden, ontleent het uiteindelijk zijn naam aan het Anglia (Angeln) schiereiland in de Oostzee. Het is nauw verwant aan de Friese talen, maar het vocabulaire is aanzienlijk beïnvloed door andere Germaanse talen, met name het Noors (een Noord-Germaanse taal), evenals door Latijnse en Romaanse talen, vooral het Frans. Engels is de derde meest voorkomende moedertaal ter wereld, na het standaard Chinees en Spaans. Het is de meest geleerde tweede taal en is ofwel de officiële taal of een van de officiële talen in bijna 60 soevereine staten. Er zijn meer mensen die het als een tweede taal hebben geleerd dan er native speakers zijn. Engels is de meest gesproken taal in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada, Australië, Ierland en Nieuw-Zeeland, en het wordt veel gesproken in sommige gebieden van het Caribisch gebied, Afrika en Zuid-Azië. Zoals je kunt zien, moeten we tegenwoordig veel Engels spreken, het is noodzakelijk als je eenmaal in het buitenland bent en de taal van het land niet spreekt. Laten we samen Engels leren, stap voor stap bereiken we het hoogste resultaat. Ik ben een ervaren lerares Frans, maar ik geef ook Engels voor beginners, armen, russisch en nederlands voor beginners. Ik wacht op je, mijn lieve studenten

    Courtney
    Native English speaker in Den Haag. Collegegeld voor alle niveaus.
    Ik ben een moedertaalspreker van het Engels en woon al 18 jaar hier. Ik ben momenteel een humaniora-student aan de universiteit. Ik heb eerder in de zomer van 2018 in het buitenland lesgegeven voor een algemeen certificaat van secundair onderwijs (GCSE), student en Engels als tweede taal in het buitenland. Ik kan alle leeftijden op alle niveaus lesgeven. Ik ben ook bereid om naar tutor te reizen in Den Haag. De lessen worden alleen in het Engels gegeven.

    Eva
    Learn Dutch, French, English or German at your own pace
    Fully adjusted to your level and your needs, i will prepare your own material and teach you the specific words and grammar you need. Also help with translations, reading and writing documents, homework, etc I have a vast experience teaching all levels, several languages

    Irine
    General/Business English, IELTS and TOEFL Test Preparation: Tilburg
    Deze les is bedoeld voor studenten en professionals in Tilburg die hun Engelse vaardigheden willen ontwikkelen en TOEFL- of IELTS-testen willen doen. Mijn eigen EILTS uitslag is 8, niveau C1. Ik zal de leerinhoud en bezorgmethoden aanpassen op basis van uw behoeften.

    Jelle
    Bijles/Huiswerkbegeleiding Wiskunde, Economie, Engels, Duits, Nederlands, Geschiedenis en Aardrijkskunde
    Als ervaren bijlesgever help ik leerlingen hun prestaties te verbeteren op alle middelbare schoolniveaus. Door middel van een persoonlijke en doelgerichte aanpak kan ik bijdragen om bij één of meerdere vakken de doelstellingen te behalen. Uit jarenlange ervaring weet ik waar de pijnpunten vaak liggen, wat er van leerlingen wordt verwacht op verschillende niveaus en kan ik op specifieke behoeften ingaan. Op deze manier is het mogelijk resultaten relatief snel te verbeteren. Ik bied bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining aan in een breed scala vakken, te weten: wiskunde, Engels, Duits, economie, geschiedenis, aardrijkskunde en Nederlands.

    Elizabeth
    Frans, Engels, en Natuurwetenschappen voor Iedereen
    Ik ben Dr. Toxicoloog, 4-talig en internationaal gericht. Ik geef bijles, leer studievaardigheden aan om snel zelfstandig en efficient een nationaal of internationaal examen te behalen. Ik focus op structuur en logica bij moeilijke vakken. Ik geef les op alle niveaus en in verschillende talen indien u dit wenst. Ik pas mij aan natuurlijk volgens de objectieven die behaald moeten worden.

    Ahmad
    Arabisch (voor volwassenen) Arabisch (voor gevorderden) Vertaling (Engels - Arabisch en vice versa) Islamitische studies, geschiedenis en beschaving
    Hallo, ik ben Ahmad, ik woon in Antwerpen (ik kan wel ergens anders lesgeven). Ik heb een bachelordiploma Engelse literatuur en masterdiploma in vertalen. Ik kan Arabische en Engelse talen voor elk niveau en vertaling voor gevorderde studenten. Ik ben ook geïnteresseerd in het onderwijzen van islamstudies, geschiedenis of beschaving. Ik heb talen geleerd op twee verschillende universiteiten in Syrië. Lesgeven kan voor individuen of groepen zijn. Mijn lesmethode is erg interactief, inclusief games, liedjes, nieuws, etc. Ik heb ervaring met lesgeven voor mensen met verschillende achtergronden in de volgende onderwerpen: Standaard / klassiek Arabisch: schrijven, spreken, lezen Standaard / klassiek Arabisch: spreken Gesproken / alledaags Arabisch: alleen spreken Vertaling (voor gevorderde studenten) Engels (beginners tot halfgevorderden) Islamitische studies, geschiedenis en beschaving Materiaal van lesgeven wordt besloten met betrekking tot de onderwerpen van uw interesse. Een korting is beschikbaar voor langdurige inzet. Mijn doel is om in korte tijd de beste resultaten te behalen.

    Lucie
    Privélessen in het Engels, Frans en Nederlands
    Ik ben afgestudeerd aan een bachelor in de letteren (Engels-Spaans) en een master in meertalige communicatie en internationale relaties. Ik geef momenteel privelessen in het Frans, Engels en Nederlands. Ik kreeg de kans om voor verschillende non-profitorganisaties (Schola ULB, CIFA, Youth Club en ABEF) te werken aan schoolsteun in het Nederlands, Engels en Frans. Ik zou het leuk vinden om je te helpen of je kind te helpen! CURSUS ENGLISH - BEGINNER EN TUSSENTIJDS OF SCHOOL NIVEAU FRANSE CURSUS - FLE, VOLWASSENEN EN SCHOOLVERSTERKING (GRAMMAR EN ORTHOGRAAF) CURSUS VAN HET NEDERLANDS - SCHOOL & BEGINNER CEB EN CE1D VOORBEREIDING

    Carolien
    Taalonderwijs (Frans, Engels, Spaans, Duits, ...) voor alle niveaus!
    Ik ben gespecialiseerd in het lesgeven in verschillende talen: voornamelijk Frans, maar ook Engels, Spaans, Duits, Nederlands, ... behoren tot de mogelijkheden. We gaan samen aan de slag om de taal of de specifieke moeilijkheden die je ondervindt zo snel mogelijk onder de knie te krijgen. Indien gewenst voorzie ik extra oefeningen. Voor leerlingen die nog op school zitten maak ik een overzicht van de vooruitgang, zodat ook de ouders en vakleerkracht op de hoogte blijft van het geleverde werk.

    Mario
    Engelse en Duitse cursussen: individueel of in groep
    Het is mijn doel om het gemakkelijk te maken voor u om een ​​vreemde taal te leren via een dialoog (Skype, telefoon of persoonlijk thuis). Ik pas me aan je niveau aan door cursussen aan te bieden in het Engels, Frans en Duits. Deze taallessen duren een half uur of een uur. Ik pas me ook aan je verzoek aan, of je nu student bent of specifieke taalvaardigheden moet ontwikkelen.

    Joachim
    Wiskunde cursus van basis tot middelbare school
    Afgestudeerd in Management Sciences en al een overtuigende ervaring hebben in privé-onderwijs, bied ik individuele cursussen aan van 1 tot 6 jaar voor de volgende onderwerpen: - Wiskunde - Economie - Boekhouding - Engels - Nederlands Wacht niet tot uw kind in grote moeilijkheden verkeert om mij te bellen om de cursussen te herzien en te herzien. Dit moet op regelmatige basis worden gedaan om de kans op succes te maximaliseren. Voel je vrij om op mij te reageren in privébericht

    Mahmood
    Leer Hindi via Engels voor beginners tot tussentijdse lessen
    **** Online Hindi beginners tot tussentijdse lessen **** Ben je klaar om Hindi te leren? Ik zal je leren om basis Hindi-gesprekken te starten door online lessen - zoals jezelf voorstellen, aanwijzingen vragen en een praatje maken met anderen. Je zult ook weten hoe te lezen en te schrijven in het Hindi. Enige kennis van Hindi is niet nodig !!! Wat kan ik je leren? - Elke dag situaties gepresenteerd in het Hindi - Luistervaardigheid en spreekvaardigheid. - Een eenvoudige manier om de Hindi-grammatica te begrijpen. - Testen en verbeteren van uw kennis na elke les. - Leer spreken in dagelijkse gesprekken. - Lezen en schrijven in het Hindi - Geluid als native speaker

    Cynthia
    Engelse tutoring voor comfort op het werk en om te slagen voor examens
    Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van Engels voor professionele examens van de Europese Unie (bijv. AST - AD promotie-examens en 'retour' interpretatie-examens), voor andere examens (SAT, GMAT, GRE, FCE, CAE, CPE, IELTS. TOEFL), en voor andere examens. professioneel werk, met name Engels voor auditors, juridische, financiële en ambassadeuradviseurs, artsen, wetenschappers, managers en academische studenten. Alle cursussen zijn individueel afgestemd op de behoeften van de student en studenten worden uitgenodigd om hun eigen materialen van het werk te leveren. Cursussen zijn meestal gericht op het slagen voor een examen of op het bereiken van een gevoel om comfortabel in het Engels te kunnen werken met moedertaalsprekers of native speakers.

    Helga
    Engelse en Duitse lessen (beginners tot gevorderden) door native-level-spreker en ervaren docent in Statenkwartier, Den Haag!
    Ik ben een gecertificeerde en getrainde voormalige Goethe Institut-leraar met een grondige en systematische methode om Duits te onderwijzen. Ik heb vele jaren ervaring in het lesgeven aan verschillende leeftijdsgroepen - van basisschoolkinderen tot volwassenen in het bedrijfsleven, van verschillende nationaliteiten. Mijn lessen zijn populair en mijn studenten blijven terugkomen voor meer. Ik ben nieuw op Apprentus en dit is mijn eerste keer dat ik me hier aanmeld. Als u op zoek bent naar leuke, interactieve lessen die memorabel en redelijk zijn, hoeft u niet verder te zoeken! Neem contact op met uw verzoeken en ik ben blij om onze lessen aan te passen op basis van uw behoeften en verder te gaan. PS: Ik volg Duitse lessen voor schoolstudenten thuis / op webcam en lessen voor werkende volwassenen na het werk en alleen online met de webcam. Ik heb ook Engelse spreekvaardigheid in het Engels en volg Engelse lessen voor basisschoolleerlingen.

    Nzal
    Wil je Frans / Nederlands / Engels leren spreken?
    Als je in Brussel woont, zijn basisbegrippen van het Frans en het Nederlands een must. Of je nu een beginner bent of al een gevorderd niveau hebt, ik kan je op elk niveau helpen. Door zelf tweetalig te zijn en 93% te scoren op de TOEFL, weet ik hoe ik talen effectief moet leren en onderwijzen. Ik heb 4 jaar ervaring in het lesgeven in wiskunde, nederlands en engels en ik gebruik altijd een andere aanpak, afhankelijk van de capaciteiten en behoeften van de cursist. Iedereen kan een nieuwe taal leren, je moet gewoon consequent zijn en bereid om te leren. En als dat zo is, help ik je er graag mee :)