Andi
    Betrouwbare leraar
    FavouritesMarkeer als favoriet
    FavouritesMarkeer als favoriet
    Betrouwbare leraar
    FavouritesMarkeer als favoriet
    van50.00EUR/ u

    30 minuten beoordeling (grammatica, woordenschat, vaardigheden)

    Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
    Een beoordeling van 30 minuten geeft me een beter beeld van je niveau, mogelijkheden en behoeften.
    Deze test is ontworpen voor alle leeftijden met behulp van de communicatieve aanpak.
    Wat houdt dit in?
    - een gesprek
    - het gebruik van foto's en realia
    - rollenspel
    - muziek
    Natuurlijk is de openheid van de student een must.

    Deze beoordeling wordt gevolgd door een zeer korte schriftelijke beoordeling.

    Locatie

    Op een locatie gekozen door de leraar : IJburglaan, Amsterdam, Netherlands
    Les via webcam

    |
    Use ⊞+wheel to zoom!
    +

    Algemene info

    Vaardigheden:
    Engels:
    Engels als tweede taal (esl)
    Leeftijd:
    Kinderen (7-12 jaar oud)
    Tieners (13-17 jaar oud)
    Volwassenen (18-64 jaar oud)
    Senioren (65+ jaar oud)
    Niveau van de leerling:
    Beginner
    Gemiddeld
    Gevorderden
    Duur:
    30 minuten
    De les wordt gegeven in:Engels, Frans, Spaans, Italiaans, Roemeens, Nederlands

    Over

    Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
    Ik ben een enthousiaste tweetalige Engelse taaltrainer die al meer dan 8 jaar lesgeeft. Ik heb een BA in Toegepaste Moderne Talen, met een major in Engels en Frans. Daarnaast heb ik een TEFL-certificaat en ben ik een CELTA-gekwalificeerde leraar.

    Ik heb veel gewerkt in vreemde-taalscholen met zowel kinderen als volwassenen, dus ik ben gewend aan veel van de eisen van de studenten, prioriteiten, in het algemeen, de manier waarop taalcursussen worden behandeld. Gedurende mijn jaren als trainer was ik verantwoordelijk voor het onderwijzen van algemene Engelse en conversatielessen aan groepen jonge studenten en volwassenen, en op een één-op-één basis. Mijn belangrijkste verantwoordelijkheden bestonden uit een grondige behoefteanalyse, het ontwerp van de syllabus, het daadwerkelijk afstemmen van de lessen en tot slot de levering van de lessen. Daarnaast heb ik als freelance docent Engels studenten voorbereid om deel te nemen aan nationale en internationale examens, zoals PET en Cambridge YLE.

    Wat ik kan bieden zijn snel verbeterende studenten tevreden met hun lessen, zorg, passie en authenticiteit. Ik ben empathisch, ik probeer de talenten en wensen van studenten aan te boren en te analyseren tegen hun leerstijl om het leren efficiënter en zinvoller te maken.

    Opleiding

    Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
    CELTA (certificaat voor het onderwijzen van Engels aan sprekers van andere talen) - augustus 2016

    Compton P-ESL (Engels als tweede taal uitspreken) - 2017

    BA in toegepaste moderne talen - Engels en Frans

    Leservaring

    Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
    Docent Engels - webinars - Capabel Onderwijs Groep - februari 2017 - heden

    Onderzoek en ontwikkeling - Anglia Network - februari 2017 - juni 2017

    Online docent Engels - WonderKids- 6 januari-juni.

    English Language Trainer- talkingEnglish- Sep 2016-juli 2017

    Vreemde taaltrainer - Echo the School of Languages - september 2014 - juli 2015

    Freelance EFL Trainer - oktober 2013 - september 2014

    Trainer Engels - Bell - augustus 2011 - augustus 2012

    Engelse taaltrainer - International House - september 2009 - augustus 2011
    Ik ben een enthousiaste tweetalige taaltrainer Engels die al meer dan 8 jaar lesgeeft. Ik heb een BA in toegepaste moderne talen, met een major in het Engels en het Frans. Daarnaast heb ik een TEFL-certificaat en ben ik een CELTA-gekwalificeerde docent. Vanaf februari 2018 ben ik een Accent Modification Instructor geworden. Dit heeft het voor mij mogelijk gemaakt om mijn studenten te helpen door hen individueel advies te geven over hoe ze bepaalde aspecten van hun uitspraak kunnen verbeteren. Tijdens mijn jaren als trainer, was ik verantwoordelijk voor het geven van algemene Engelse en conversatielessen aan groepen jonge studenten en volwassenen, en op een één-op-één basis. Mijn hoofdverantwoordelijkheden bestonden uit een grondige behoeftenanalyse, het ontwerp van de syllabus, het feitelijk afstemmen van de lessen en tot slot het geven van de lessen. Daarnaast heb ik als freelance Engelse docent studenten voorbereid op deelname aan nationale en internationale examens, zoals PET en Cambridge YLE. Wat ik kan bieden zijn studenten snel verbeteren, tevreden over hun lessen, zorg, passie en authenticiteit. Dus of je nu aan het VMBO, MBO, HAVO of VWO studeert, of gewoon je vaardigheden wilt verbeteren, aarzel niet om contact met mij op te nemen.
    Heb je ooit het gevoel dat je zoveel te zeggen hebt, maar mensen vragen je om te herhalen wat je zegt omdat ze je niet helemaal begrijpen? Heb je het gevoel dat je minder geloofwaardig bent omdat je dikke accent een goede communicatie in de weg staat? Of ervaar je soms intrapersoonlijke conflicten omdat je beter en zelfverzekerder wilt klinken? Als je brutaler wilt klinken, maak dan een eerste stap naar verandering en begin met het nemen van Accent Reduction-klassen
    Dit is een les voor jonge studenten van 7-12 jaar oud. De lessen draaien rond de Amerikaanse cultuur, school en meestal een combinatie van de inhoud van het cursusboek en wat de interesses van de studenten ook zijn. Een andere focus van onze lessen kan heel goed zijn examenvoorbereiding: Cambridge Starters, Cambridge Movers of Cambridge Cambridge Flyers. De doeltaal is Engels en de beste manier om te leren is door onderdompeling. Dit is de reden waarom alle instructies in het Engels worden gegeven, maar indien nodig, aan het begin van de les, kan ik met 2 talen jongleren. Deze lessen worden tot leven gebracht door middel van verhalen vertellen en games, allemaal op een ontspannen, beoordelingsvrije en leuke manier gegeven. Als je vragen hebt, voel je vrij om mij te DM. Dank je!

    Stel een vraag

    Stuur een bericht waarin je je wensen uitlegt, waarna Andi snel zal reageren:
    Hoe meer details, des te beter.
    Bijv. "Hallo, wanneer ben je beschikbaar voor een les?"

    Beschikbaarheid typische week

    MaDiWoeDoVrijZatZo
    7              
    8              
    9              
    10              
    11              
    12              
    13              
    14              
    15              
    16              
    17              
    18              
    19              
    20              
    21              
    22      Woensdag om 22:00        
    23              
    van 50€Bij de leraar thuis
    van 50€Les via webcam

    Good-fit Leraar Garantie


    Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

    Online reputatie

    • Leraar sinds mei 2018
    • 1 herhaalleerling
    • Geverifieerd telefoonnummer
    • Verbonden met Google

    Beschikbaarheid typische week

    MaDiWoeDoVrijZatZo
    7              
    8              
    9              
    10              
    11              
    12              
    13              
    14              
    15              
    16              
    17              
    18              
    19              
    20              
    21              
    22      Woensdag om 22:00        
    23              
    van 50€Bij de leraar thuis
    van 50€Les via webcam

    Good-fit Leraar Garantie


    Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

    Deel deze pagina

    Je bent hier


    Ksenija
    Leer Engels met plezier en verbeter uw spreekvaardigheid met een opgewekte en ervaren leraar
    De lessen bij mij zijn leuk visueel informatief en nuttig voor mijn studenten 👨‍🎓 📑 Een klein beetje over mijn professionele achtergrond: 🔹 Ik heb een professionele bachelordiploma in het onderwijs met een specialisatie docent Engels en ik heb een coole cursus gevolgd voor het lesgeven van Russisch als vreemde taal, waar ik nieuwe moderne trucs en methoden heb geleerd. 🔹 Ik heb een levenslange ervaring in het leren van talen! Ik begon Engels te leren toen ik 3 was in een privégroep en ik ging verder met het leren van Lets, Frans, Tsjechisch en Nederlands. 🔹 Ik heb ervaring met online lesgeven (5 jaar) en offline (7 jaar). Ik heb kleuters, tieners en volwassenen zowel privé als in groepen lesgegeven. 👩‍🏫Hoe ik werk en wat ik aanbied: 🔸Ik bied online cursussen Engels aan die gericht zijn op conversatie en grammatica. 🔸Ik gebruik moderne lesmethoden zoals flipped classroom, online tools zoals Kahoot en Quizlet, en allerlei soorten conversatiespellen. Ik gebruik ook authentieke materialen zoals video's en artikelen. Plus materialen die speciaal voor de student zijn gemaakt! 🔸Ik streef er altijd naar om boeiende lessen te trekken 🤩 omdat ik weet hoe belangrijk het is om gemotiveerd te blijven tijdens het leren. En ik geef mijn studenten nooit groot huiswerk! Maar als je thuis wat extra dingen wilt doen, geef ik je graag advies en voorzie ik je van extra materialen!​ Ik kijk er naar uit je te ontmoeten en je te helpen met al je taaldoelen! Tot ziens, Ksenija 💖

    Imen
    Nederlandse, Engelse en Franse lessen in Genève door drietalige docent
    Ik heb recent een Bachelor in internationale relaties behaald aan de universiteit van Genève waar ik momenteel een Master in Internationaal en Europees recht volg. Ik ben perfect tweetalig in Engels en Frans vermits ik een tweetalig internationaal baccalaureate heb behaald aan de internationale school van Genève. Mijn moedertaal is Nederlands. Ik heb ervaring in het les geven aan zowel kinderen als volwassenen. Naast mijn studies werk ik ook op Institut Florimont als een assistente voor de begeleide studies.

    Mimi
    English Conversation Elementary and Pre-Intermediate in Breda / English Conversation Intermediate
    English Conversation lessons focus on improving your speaking skills. In the lessons different topics will be discussed and debated in an interactive way. This way you can improve your English fluency or vocabulary. You will have the chance to practise English with an experienced and qualified teacher.To join me you don’t need anything but your presence! I am an experienced teacher and I speak four languages. I hold a bachelor’s degree in teaching of Italian language and Art History, from Ljubljana University in Slovenia. Originally from Slovenia I have lived and worked in four different countries because of my husband's profession in film post -production. Among other things I lived in London where I taught movement therapy. I moved to the Netherlands five years ago and have been learning Dutch. So I am perfectly aware of the challenges people face when they try to learn a new language as adults. I think that my personal experience can benefit others who are struggling to improve their language skills. My experiences as a teacher have given me the opportunity to interact with a diverse student populations and engage them in learning. In the Netherlands I taught Italian at Buas University - Tourism and Management and English Conversation at Gilde Baronie Apart from my teaching experience I am also a performer, illustrator and movement teacher.

    Candice
    Privélessen Engels voor alle niveaus
    Opgeleid vertaler met vijf jaar ervaring, met name bij internationale instellingen in Europa en Amerika, bied ik bijlescursussen voor de Engelse taal voor alle niveaus, van primair tot universitair. Ik woon al enkele jaren in de Verenigde Staten en spreek perfect Engels. Serieus gegarandeerd. Het is vooral een kwestie van het samen met de leerling of de student bespreken van het onderwerp dat hem een probleem stelt, maar ik pas me ook aan de specifieke wensen van de leerlingen of de studenten aan. Ik bied ook mondelinge conversatielessen aan voor iedereen die zich vloeiender in het Engels wil uitdrukken en zijn mondelinge kennis van de taal wil verbeteren. De cursus kan face-to-face bij mij thuis of via videoconferentie (Skype, Teams, Zoom, WhatsApp, etc.)

    Lucie
    Engelse lessen (ONLINE) - Engelse lessen (ONLINE)
    FR - Hallo, ik ben Lucie en ik zou je graag helpen om Engels te leren, of het nu helemaal opnieuw is of om je kennis te verbeteren. Ik vind het heerlijk om mijn studenten aan het praten te krijgen, omdat ik denk dat oefenen het geheim is van het leren van een taal en het verbeteren van kennis. Ik structureer mijn lessen altijd volgens thema's die gebaseerd zijn op het echte leven (hoe ik mezelf moet presenteren, hoe ik een afspraak kan maken, winkelen, naar de dokter gaan, Engels op het werk, enz.). We zullen samen grammatica, woordenschat en uitspraak bekijken. Als je een halfgevorderde bent, zullen we ook tekstlessen geven. We gaan zowel grammatica als woordenschat in de praktijk brengen. NL - Hallo, ik ben Lucie en ik zou je graag helpen om Engels te leren, of het nu helemaal opnieuw is of om je te helpen verbeteren. Ik vind het heerlijk om mijn studenten te laten spreken, omdat ik er sterk van overtuigd ben dat oefenen de sleutel is om een taal te leren en je kennis te verbeteren. Ik structureer mijn lessen altijd volgens onderwerpen die zijn gebaseerd op situaties uit het dagelijkse leven (hoe u uzelf voorstelt, hoe u een afspraak maakt, boodschappen doet, naar de dokter gaat, professionele taal, enz.). We zullen de grammatica, woordenschat en uitspraak doornemen. Als je een gemiddeld persoon bent, zullen we ook enkele lessen geven over begrijpend lezen. We gaan zowel de grammatica als de woordenschat in de praktijk brengen.

    Jay
    GEHUURD: winnende cv's, cv's en gegarandeerde interviews
    In deze workshop zullen we de nodige inhoud van u samenvoegen, uw ideeën en gedachten nauwkeurig formuleren en ordenen, twee concepten van uw cv / cv structureren en opmaken en een document afronden dat u het beste professioneel vertegenwoordigt. Opmerking: Variaties van het document (voor ander contextueel gebruik) kunnen ook worden gemaakt met voorafgaande kennisgeving, discussie en onderhandeling. Hulpmiddelen voor onderzoek: -curriculum vitaes (hervat) - omslagbrieven (presentatiebrieven), -formele brief schrijven, -creatief schrijven, - schenkingsbrieven in natura, -en aanverwante documenten! (* Dit omvat het gebruik van leestekens, aanhef en apostrof bij het schrijven.) Let op (specifiek voor WEBSITES): Vertalingen zijn ook mogelijk; een grondige discussie over prijsaanpassingen hangt echter af van het aantal woorden, of aanpassing / vertaling / proeflezen nodig is. De voltooiingsdeadline van het project moet ook worden berekend en overeengekomen voordat u uw definitieve reservering voor een dergelijke service maakt.

    Daiana
    Engels als tweede taal. Onderhoudend en professioneel
    Of je nu vloeiend wilt worden, een internationaal examen wilt doen, je wilt voorbereiden op een sollicitatiegesprek of je niveau wilt verbeteren, ik kan je helpen. Met meer dan 12 jaar ervaring in het onderwijzen van Engels als tweede taal aan studenten van alle leeftijden en behoeften, kan ik op maat gemaakte lessen garanderen waar entertainment en professionaliteit aanwezig zijn in elke les. Als Cambridge Speaking Examiner heb ik speciale interesse om studenten te helpen hun communicatieve vaardigheden te perfectioneren om hoge standaarden te bereiken.

    Pelin
    Online bijles /prive-les Engels examen(basisonderwijs,voorgezet onderwijs,VMBO,HAVO,HBO,VWO,WO)
    Hoi.Ik ben een lerares Engels met een B.A in Amerikaan Cultuur en Literatuur en Docent Engels .Sinds 2020,doe ik een opleiding MA Applied Linguistics and Tesol aan University of Portsmouth,U.K. Ik ben een rustige iemand en vind het belangrijk om leerlingen te motiveren door geven van een huiswerk na elke les.lk geef Engelse les en voorbereid studenten voor examen Engels vanaf basisonderwijs tot academisch niveau.Naast schrijf- en spreekvaardigheid komen de volgende onderdelen aan bod: leesvaardigheid tekstbegrip woordenschat grammatica luistervaardigheid

    Khalid
    Arabisch (Marokkaans Arabisch) studeer de taal op je gemak.
    Zoveel kinderen en volwassenen die in Nederland wonen, kunnen geen Arabisch spreken (Marokkaans Arabisch dialect) Ik kan je helpen vloeiend Arabisch te spreken. Ik kan je de grammatica leren en ook hoe je Arabisch kunt lezen als je dat wilt. Ik kan ook kinderen offline of online lesgeven. Laat een bericht achter als je een les wilt volgen, tot snel :) NB. Als je Frans of Engels wilt studeren, kan ik je helpen met de hulp die je nodig hebt.

    Maria
    English for Italian Expat from level A1 to level C2 for adults, teenagers and children of every age.
    Discover new grammatical structures Reading and listening activities to develop comprehension skills, introduce new grammatical structures and expand vocabulary Discussions about current events or cultural aspects of the country of the language being STUDIES, large space for conversation I use the textbook, but not only! I always provide extra materials to complete the book and make the lesson more interactive thanks to online platforms too.

    Klaudia
    Eng-les voor volwassenen met low-bandwidth contact, zeer flexibel.
    Ahoi! Fijn dat je je Engels wilt oefenen, leren, lezen of voor tentamens voorbereiden. Mijn naam is Klaudia en ik ben een Engles freak/taalwetenschapper. Ik geef al 5 jaar les aan kinderen, tieners en volwassenen. 2016-2017 had ik in Londen gebleven waar heb ik mijn neutrale accent aangeleerd. In 2019, ik heb TEFL 120h behaald en vanaf een jaar geef ik professioneel les. Lessen zijn altijd op maat tot wat je nodig hebt gemaakt. Ik geloof in de individuele aandacht. Wat interesseert je, daar praten we over in het Engels. Ik voorbereid voor elke les en verwacht ik hetzelfde van jou, daarom stuur ik je altijd e-mails of berichten zodat je Engels actief in je hoofd blijft ook buiten het les. Terwijl de les gebruiken we een aantal bijstand middelen: hand-outs, interactief media web-sites, spelen, muziek, comics, boeken, news en zo. Het grootste voordeel van mijn nadering is flexibiliteit. Ik maak slots om in jouw agenda toe te passen. Hoe vaker je een les neemt, hoe sneller zie je de voortgang. Een les per week vind ik prima, maar een les per 2 weken is een absoluut minimum. Leer snel, wanneer je wilt en geniet van het Engels gebruiken. Ik heb vanwege corona een voorkeur tot online lesgeven, maar tot 20km van Amsterdam kom ik naar jou toe.

    Susanne
    Leer op een gemakkelijke en leuke manier Engels van een volledig tweetalige leraar
    Ik ben nu ongeveer 15 jaar leraar, waarvan de laatste 5 als privéleraar in zowel statistiek als Engels. Ik ben volledig tweetalig in het Nederlands en Engels en kan je basis- tot gevorderde gespreksvaardigheden leren, met je lezen oefenen en je schrijfvaardigheid enorm verbeteren. Mijn doel is om het leuk voor je te maken, zodat je veel sneller Engels leert en het leren veel gemakkelijker wordt. De beste manier om een taal snel te leren, is door het veel te oefenen, dus dat zullen we doen als je mijn lessen volgt. Ik heb Engelse les gegeven aan veel verschillende leeftijdsgroepen, van kleine kinderen tot volwassenen.

    Kollol
    Wiskundelessen (Boswell-Beta / CCVX (VWO) Wiskunde A / B / C / IB / GCSE A-niveaus / SAT)
    Ik ben gespecialiseerd (> 5 jaar ervaring) in het begeleiden van wiskunde voor school (elk niveau, maar bij voorkeur op een hoger niveau), inclusief competitieve examens zoals de SAT, GRE, GMAT en de IIT-JEE. Deze les is bedoeld om te trainen 1) middelbare scholieren die VWO of een IB-curriculum volgen, die problemen hebben met het volgen van wiskunde op school of universiteit, 2) Iedereen die het VWO Math-A / B / C toelatingsexamen wil afleggen bij Boswell of CCVX en daarvoor wil trainen. Persoonlijk ben ik momenteel werkzaam als kwantitatieve onderzoeker van aandelenmarkten, en daarom is analytische wiskunde ook een deel van mijn werk. De lessen kunnen rigoureus of inschikkelijk zijn, afhankelijk van de student. Er zullen periodieke voortgangsbeoordelingen en tests zijn en ik zal ervoor zorgen dat de student zijn / haar gewenste doelen bereikt.

    Dr. Pradeepika
    Professionele leraar -Privélessen: wiskunde, Engels, wetenschappen. Laten we het simpel maken!!
    Mijn naam is Dr. Pradeepika, gouden medaillewinnaar en met meer dan 6 jaar ervaring als assistent-professor, faculteitsontwikkelingstrainingen en schoolonderwijs / hulpervaring aan studenten van verschillende leeftijdsgroepen. Dankzij deze jarenlange ervaring in schoolondersteuning heb ik een methodiek kunnen ontwikkelen die is aangepast aan de behoeften en het profiel van de leerling. Ik bied wiskunde, wetenschappen (natuurkunde, scheikunde, biologie), sociale wetenschappen en Engelse lessen aan voor kinderen en adolescenten (primair en secundair) die moeite hebben om een manier van werken te vinden die bij hen past. Extravert, bruisend en vooral veel humor! Ik geloof dat iedereen op zijn eigen manier leert. Daarom heb ik geen rigide methode, maar pas ik me aan de specifieke kenmerken van elke student aan. Ik evalueer de verschillende niveaus van lesmethoden, hun sterke punten, mogelijke zwakke punten of vertragingen, en ik ontwikkel mijn cursus dienovereenkomstig. Mijn prioriteit: het vertrouwen van de student herstellen: dingen zijn binnen ieders bereik als ze goed worden uitgelegd! Ik geloof in actieve lesmethoden: ik probeer de student zoveel mogelijk te betrekken, hem te laten ontdekken wat voor hem / haar werkt zodat hij zelfstandig zijn carrière kan voortzetten. Tot slot breng ik specifieke hulp bij het voorbereiden van vragen of examens over een moeilijker onderwerp. Mijn tarief is inclusief volledig collegegeld (privélessen, de mogelijkheid om vragen te stellen buiten de lesuren, vragen te schrijven en te corrigeren, enz.). Ik geloof dat studenten het beste leren als ze zich in een positieve en gelukkige omgeving bevinden. Door de verschillende lesmethoden te gebruiken, ontwikkel ik een klaslokaal dat ondersteunend en leuk is. Ik geloof dat het belangrijk is dat studenten zich gelukkig en op hun gemak voelen bij mij, zodat ze het vertrouwen kunnen ontwikkelen om hun mening te geven en hun ideeën naar voren te brengen. Ik ben van mening dat elke student moet worden uitgedaagd, ongeacht zijn of haar capaciteiten. Ik ben van mening dat hoe meer vertrouwen studenten hebben, hoe groter hun kans van slagen is. 😇 Ik kijk er naar uit om van je te lezen !.

    Felina
    Engelse lessen voor beginners en gevorderden
    Ik geef Engelse lessen met een focus op het begrijpen en spreken van de taal. Grammatica en schrijven zijn natuurlijk ook geïntegreerd in de klas, maar alleen als je het vertrouwen ontwikkelt om een vreemde taal te spreken, zijn theoretische onderwerpen ook veel toegankelijker. Beginners en gevorderden die hun Engelse vaardigheden willen verbeteren, zijn welkom!