Het geschenk van leren, het blijft voor altijd!

Van muziek en talen tot alle vormen van kunst, een cadeaubon van Apprentus is het perfecte cadeau voor jouw vrienden en familieleden: het aanreiken van een verrijkende leerervaring.

Hoe gebruik ik de Apprentus cadeaubon?

De cadeaukaart kan worden gebruikt om een ​​leraar te vinden en alle lessen die op Apprentus worden aangeboden te boeken. Van piano, gitaar en zang tot Frans, Spaans en andere kunstactiviteiten: iedereen kan top leraren vinden voor het geven van privélessen in het vak waar ze dol op zullen zijn.

Om een ​​Apprentus-cadeaukaart in te wisselen, zoek je gewoon naar de lessen en docent die je wilt. Vervolgens voer je de Apprentus-cadeaukaartcode in tijdens het afrekenen op de website. De cadeaukaart kan aan iedereen worden gegeven. Ze worden echter niet terugbetaald en vervallen na één jaar.

We zullen je een mooie PDF-versie van de Cadeaukaart e-mailen die je kunt afdrukken en persoonlijk kunt geven.
|

Recent geposte privélessen


Laureen
Franse les voor studenten van elk niveau van een native speaker
Taalcursussen voor beginners of iedereen die de basis al onder de knie heeft. Ik ben een Franse student interieurarchitectuur. In Frankrijk heb ik talen en gespecialiseerde literatuur gestudeerd, zodat ik op elk niveau les kan geven. Of je nu de basis wilt leren, je kennis wilt verstevigen of wat meer geavanceerde lessen wilt volgen, Ik ben gepassioneerd door talen en ik wil mijn passie graag met je delen. Ik geef momenteel voornamelijk online lessen vanwege een zeer variabel rooster, maar ik ben gevestigd in Amsterdam en sommige lessen kunnen IRL worden geregeld.

Danilo
Jazz- en popgitaar/voorbereiding op conservatoria
Ik ben Danilo, een Italiaanse gitarist opgeleid in jazzmuziek aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag. Na meer dan 13 jaar ervaring op de gitaar kan ik vol vertrouwen zeggen dat ik alles wat ik op het instrument heb geleerd, kan overbrengen op studenten van alle verschillende leeftijden en niveaus. Ik besteedde het grootste deel van mijn tijd aan het instrument bij het overwinnen van problemen en het vinden van tactieken om slechte gewoonten te corrigeren en effectief te leren. Samen kunnen we geheimen en tips voor een gezonde gitaaroefenroutine ontdekken, je techniek en gehoortraining verbeteren met directe en leuke oefeningen. Of je nu een beginner of een gemiddelde/gevorderde gitarist bent, wij kunnen het instrument en al zijn mogelijkheden verkennen. Oefenen en spelen met een leraar in een één-op-één situatie was de meest effectieve manier die ik tegenkwam om sneller beter te worden, dus ik raad het alle gitaar- en muziekliefhebbers aan.

Doğa
Turkish Lesson - Beginner Intermediate Advanced (fun and engaging classes!!)
Turkish is a rich and powerful language to speak. Altough it seems hard to learn, having classes from a person whose mother thounge is Turkish, is not that difficult as it sounds. But the important part is to have fun while learning Turkish becaue learning a language is not only understanding Turkish people but also having the ability to comrehend with their culture. Please bear in mind that I only teach this course in English as I don't speak Dutch.

Auke
Beginnend piano les en improviseren voor jong en oud
Wanneer je les van mij zult krijgen, zullen we eerst rustig en gericht luisteren naar wat de leerling wilt leren. Maar het meest belangrijke wat ik de student wil meegeven is het plezier hebben in muziek maken. Dit kan in elk genre zijn, klassiek, jazz, pop-liederen of het dieper inzoomen op theorie. Improvisatie is een groot onderdeel van mijn lessen. Vaak geeft dit naast plezier, ook een heel goed beeld van wat de leerling wilt zeggen met het instrument. Ik zie het als mijn uitdaging om op een gerichte maar relaxte manier mijn kennis over te brengen. Op dit moment zit ik nog in het derde jaar van mijn studie aan het Conservatorium in Utrecht. Hier studeer ik aan de opleiding Musician 3.0. Dit is een opleiding die gericht is op het improviseren. Hier zijn geen genre's aan verbonden. Door de lessen heen zal ik hier ook aandacht voor besteden, om een kleine inkijk te geven wat mijn studie voor waardevols te leren heeft. Naast piano, bespeel ik ook nog 3 andere instrumenten. De bas-gitaar, de mondharmonica en gitaar. Mocht er interesse zijn om samen met deze instrumenten te spelen

Oihane
-Cello- en muziekleraar -Vreugdevolle lessen -Alle leeftijden
Muziek is een kunst waar iedereen van zou moeten kunnen genieten. Als professionele cellist wil ik graag niet alleen cellolessen, maar ook muzieklessen aanbieden. Deze lessen zijn geschikt voor al uw behoeften. Ik zou het heel leuk vinden je te ontmoeten!

Irene
Fluitlessen (dwergfluit) in Rotterdam. Geniet van muziek terwijl je fluit speelt!
- Individuele of kleine groepslessen voor alle leeftijden / alle niveaus (beginners, amateurs of gevorderden) - Een flexibel programma, persoonlijk aangepast aan uw niveau en uw doelstellingen. - Muzikaal begrip en speelplezier - Techniek, ademhaling en houdingsverbetering - Elk soort repertoire (klassiek, flamenco, latin, pop, rock...)

Laurence
Cellolessen voor liefhebbers van klassieke, hedendaagse en popmuziek!
Cellolessen voor alle niveaus! Cello heb je waarschijnlijk wel eens gehoord in klassieke muziek, in barokmuziek, in hedendaagse muziek, maar ook in pop-, elektronische en volksmuziek. Cello is een van de meest veelzijdige instrumenten, en waar uw interesse ook ligt, ik begeleid u graag op die weg. Er zijn zoveel manieren om een nieuw instrument te leren, laten we dat samen ontdekken! Momenteel ben ik ook docent bij het Leerorkest in Amsterdam.

Andre
Realistic Pastel painting and drawing lessons (portraits, wildlife, still-life, landscape)
My name is André. I'm a pastel artist and I specialize in realistic pastel painting. My favourite subject to paint is portraiture but I love all kinds of subjects, from wildlife, landscapes to still-life. I'm based in Apeldoorn, Netherlands and I'm currently accepting new students. My lessons can either be in person at my studio or online via Zoom meetings. You are free to choose what you want to learn, any specific subject or any pastel technique can be taught in isolation and you can also take a complete lessons program from beginner to advanced level. Every student is at a specific stage on their artistic progression so I analyze their current level and develop a plan to help them improve in the fastest way possible. Classes are only in English. Available slots are only for reference. Please contact me to check availability.

Fabienne
Pianoles voor beginners. Geduldige en rustige lessen.
Piano is een mooie vorm om muziek van te luisteren. Wat nog veel mooier is om het instrument zelf te kunnen spelen. Hier help ik graag mee, de belangrijkste stap is namelijk het beginnen. Zodra die stap is genomen gaat het alleen nog maak makkelijker worden. Ik werk zowel met boeken als liedjes die de leerlingen zelf uitkiezen, ik kies hier de passende bladmuziek voor, het leukste is namelijk om liedjes te spelen die je zelf echt heel leuk vind!

Lhamo
Leuke Mandarijn-Chinese taallessen voor alle niveaus
Hoi, ik ben Lhamo en ik ben 18 jaar. Mijn vader is Chinees en mijn moeder is Nederlandse. Ik heb mijn hele leven in China gewoond en mandarijn Chinees is mijn moedertaal. Nu ben ik in Nederland en studeer ik aan de universiteit van Maastricht. Ik heb ervaring in Chinese les geven. In principe bepaalt de leerling wat voor les hij/zij wil. Moet er meer aandacht gegeven worden aan spreekvaardigheid, of is er ook interesse om karakters te lezen en schrijven? Gaat het voornamelijk om een juiste uitspraak? Of is er veel interesse in de Chinese cultuur? Graag overleg ik met mijn leerling waar de voorkeur naar uitgaat zodat we leuke en interessante lessen samen hebben. Ik kan op alle niveaus lesgeven en we kunnen op een lokatie afspreken of online de lessen doen.

Vera
Schilder en tekenlessen, ontdek je eigen stijl! Creatieve Kunstlessen voor beginners en gevorderden
Wil je eigen creativiteit ontdekken en wat fascineert jou? Ik kan je daarbij helpen. Ik ben . diplomas Iedereen is creatief! Het maakt niet uit waar je vandaan komt en hoe ver opweg je bent. Ik kijk naar het niveau van de student, en naar wat ze fascineert, wat ze willen leren en wat uit hun vrije wil komt, zodat ze hun eigen stijl kunnen ontwikkelen en kunnen genieten van dit proces. Daarin dien ik hen de juiste methodes of eventuele technieken aan tijdens het proces en geef ideeën en artistieke sturing waarmee ze zelf verder kunnen en bewuster worden van hun keuzes tijdens het proces. In groepen geef ik een opdracht waar veel vrijheid en variatie in mogelijk is en waar de leerling in een eigen fascinatie kan duiken en dit kan delen met de klas.

Richard
Vriendelijke geduldige pianist zoekt nieuwe leerlingen. Mijn achtergrond is klassiek. Ik heb piano gestudeerd aan het artEZ conservatorium
Ik vind het belangrijk om een les tempo aan te houden dat past bij de leerling. Zodat de leerling zich comfortabel voelt en het leren leuk blijft vinden. Ik behandel de praktische en theoretische basis (denk aan toonladders en note lezen bijv.) maar daarnaast blijft er ook ruimte voor de leukere kant van het piano spelen. Denk aan het leren van de popliedjes of de klassieke stukken die je leuk vind!

Teunis
Drumles voor beginners en gevorderden, jong en oud
Hallo toekomstige drummers en muziekliefhebbers! Mijn naam is Teunis, en ik kijk er enorm naar uit om jullie te verwelkomen in de wereld van het drummen. Met meer dan 15 jaar toewijding en ervaring als drummer, deel ik graag mijn ervaringen met jullie. Of je nu een doorgewinterde drummer bent of net begint, mijn doel is om iedereen te inspireren hun innerlijke ritme te ontdekken. Ik geloof erin dat drummen niet alleen een geweldige uitlaatklep kan zijn, maar ook een manier om jezelf constant uit te dagen. Teunis

Marieke
Vioollessen voor kinderen, in Utrecht.
Marieke is opgegroeid in een muzikaal gezin en vioolspelen is haar met de paplepel ingegoten. Zo kreeg Marieke haar eerste vioollessen van haar moeder en vioolpedagoog Petra Westra. Ze vervolgde haar muzikale opleiding bij Sylvia van der Grinten en vervolgens bij Aimée Broeders. Marieke studeert momenteel klassiek viool bij Chris Duindam aan het Utrechts Conservatorium van de HKU. Marieke deed haar eerste leservaring op in de vioolpraktijk van haar moeder. Op veertienjarige leeftijd kreeg Marieke haar eerste leerlingen in Zutphen. Zo ontdekte ze haar passie voor lesgeven. Het mooiste aan lesgeven vindt Marieke haar liefde voor muziek overbrengen aan anderen. Marieke heeft haar eigen vioolpraktijk opgericht, gevestigd in Nieuw Engeland, Utrecht. Vioollessen: De jongste leerlingen beginnen met een lestijd van 30 minuten. In overleg wordt de lestijd later uitgebreid. Marieke gebruikt geen vaste lesmethode. Elke leerling is uniek en zo ook de lessen. Tijdens de lessen kijkt Marieke welke methode het beste bij de leerling past. Vanaf het begin wordt er gewerkt aan een goede houding en techniek. Het kunnen lezen van noten is in het begin nog niet noodzakelijk. Dit leren de kinderen op een speelse manier naarmate de lessen vorderen. Het belangrijkste in de lessen is het speelplezier van de leerling.

Elsa
Privé hobolessen. Muziekprestaties en muziektheorie in één klas!
Ik ben een ervaren muziekdocent met studies aan het LCM (London College of Music) systeem, HKU Conservatorium Utrecht en BMus afgestudeerd aan ArtEZ Conservatorium in Zwolle. Ik heb leservaring met kinderen vanaf 4 jaar en ook met volwassen beginners. Ik bied privélessen voor muziektheorie en piano. Ik heb specifieke lessen gevolgd voor psychologie en pedagogiek voor docenten. Mijn lessen omvatten hobo-praktijk en theorie. Mijn aanpak is artistiek, creatief en altijd gebaseerd op de behoeften van elke individuele student. Elke student neemt de tijd die nodig is op basis van zijn niveau en leeftijd. Al vanaf de allereerste lessen beginnen we met het spelen van muziek! Naarmate de leerling vordert, zullen we ook lessen rietmaken opnemen. Ik geloof dat spelen en ervaren hoe leuk muziek kan zijn erg belangrijk is om het plezier in de klas te houden, daarom gebruik ik muziekfragmenten en zelfs duetten voor al mijn leerlingen.

Vincent
VINNY'S Gitaarles op Maat voor Beginners en Gevorderden!
Betreed de fascinerende wereld van muziek met VINNY’S gitaarlessen op maat! Of je nu op zoek bent naar eeuwige roem als vlammende rockster, een virtuoze elektrische gitaarlegende wilt worden, of die droom van een akoestische gitaar bij het kampvuur bespelen in vervulling wilt laten gaan, VINNY’S maakt het allemaal mogelijk. Met zijn jarenlange ervaring weet Vincent iedereen te verwelkomen in de gitaarwereld. Zowel beginners als gevorderden vinden aansluiting bij Vincent’s manier van lesgeven. Bij VINNY’S krijg jij je eigen aanpak, zodat de gitaarles altijd op jouw behoeften aansluit. VINNY’S staat voor een moderne manier van lesgeven, waar het plezier in het gitaarspelen voorop staat. Spelenderwijs leer je alomvattende technieken zoals: Alternate Picking, Vibrato, Bending, Slides, Hammer-Ons en Pull-Offs, Sweep Picking, Tapping, Fingerstyle en nog veel meer. Ook leer je Muziektheorie, door het toe te passen op de gitaarhals en te leren snappen wat je speelt.

Wilma
Cellolessen voor beginners en gevorderden.
Mijn naam is Wilma en ik speel het grootste deel van mijn leven cello. Ik ben gepassioneerd door lesgeven en heb er veel ervaring mee. In mijn lessen is er een goede balans tussen techniek en muzikaliteit. Weten hoe je de cello (technisch) moet bespelen is belangrijk om je daarop te kunnen uiten, en mooie muziek maken is de reden waarom we spelen! Ik betrek mijn studenten bij het onderzoeken van problemen en het experimenteren met oplossingen. Dit geeft mensen een beter begrip van de uitdagingen en motiveert hen om ermee aan de slag te gaan.   Het is bijzonder interessant dat elke persoon een andere manier van leren en andere behoeften heeft, en ik vind het leuk om mijn benadering af te stemmen op de persoonlijkheid, behoeften en smaak van elke student, zodat zij of hij optimaal kan leren. Bovenal vind ik het geweldig om mensen te inspireren, ze hun eigen aanleg voor muziek te zien ontdekken en te zien groeien als musicus. Cello spelen is een geweldige en leuke ervaring en ik heet iedereen die dit avontuur wil aangaan van harte welkom! Ik geef les in Amsterdam op dinsdag en woensdag, in Zaandam op donderdag en in Utrecht op zaterdag.

Christina
Spanish lessons by a native speaker targeting conversation and written skills
In this lesson I aim to help students with their conversational skills. If you’re looking to improve your Spanish, you have an exam or are travelling abroad, this could be a good option. My system consists in: 1. objective definition 2. Execution through in class practice 3. Feedback 4. Study/review by the student And repeat. By knowing your goals; weak points for improvement, the class can be oriented in that direction. If you still don’t know your goals (for example: practicing shopping conversation, or improving use of grammar), the class will provide with the observations and feedback needed to improve your level of Spanish.

Catherine
Zoekt u een echte Française als docente Frans? Je suis là!
Mijn naam is Catherine, ik ben geboren in Angers (Frankrijk), de zusterstad van Haarlem. Na mijn studie aan de Educatieve Faculteit van Amsterdam, waar ik mijn diploma 2e graads Frans heb behaald, ben ik begonnen als ZZP’er met lesgeven. Ik geef les aan iedereen die de behoefte heeft om de Franse taal te leren zoals kinderen (bijles), volwassenen en werknemers van internationale bedrijven (zakelijk Frans). Ik nodig u uit om samen plezier te hebben met leren en communiceren. Ik ben een gepassioneerde docente die vooral houd van begeleiden (ook mensen met dyslexie zijn welkom) en delen. Mijn doel is om de Franse taal voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken: “Leren spreken en denken als de Fransen”. Ik help u graag om Frans te begrijpen en u comfortabel te voelen om Frans te spreken. U moet plezier hebben in het leren! Dat werkt effectiever!

Alberto Higueras
Private Violin Lessons in English and Spanish. All levels
🎓 About Me: I'm a dedicated violin instructor with a wealth of experience. I've completed my classical violin Bachelor in Spain, and now, I'm further honing my craft at the Royal Conservatory of The Hague. I'm also pursuing a Master's in Music Pedagogy, equipping me with the best teaching techniques to help you unleash your full potential. 🎼 What You Can Expect: My violin lessons are tailored to students of all levels, from beginners taking their first steps to intermediate and advanced players seeking to refine their skills. I offer a dynamic and immersive learning experience where we'll explore the beautiful world of music together. 🌍 Lessons in English: Whether you're a native English speaker or looking to enhance your musical journey while improving your language skills, I conduct all my lessons in English, creating a seamless and enriching learning environment. 🎵 What We'll Cover: -Fundamental techniques and posture -Music theory and sight-reading -Interpretation and expression -Repertoire selection focused on the needs of the learner 🌟 Why Choose My Classes: My lessons are more than just about playing the violin; they're about nurturing a deep passion for music. I'm dedicated to helping you achieve your goals, whether that's mastering a challenging concerto or simply playing for the joy of it. 🎶 Book Your Lesson Today: Unlock your true potential and let the music flow through you. Join me for a thrilling violin lesson that will elevate your skills and deepen your love for music. Reserve your spot now, and let's embark on this harmonious journey together! 📆 Availability: Flexible scheduling options to accommodate your needs.

Elif
Türk öğrenciler ve yetişkinler için okuma, yazma, güzel konuşma, Türkçe dil bilgisi ve Türk kültürü dersleri
Türk öğrenciler ve yetişkinler için okuma, yazma, güzel konuşma, Türkçe dil bilgisi ve Türk kültürü dersleri veriyorum. Avrupa'da yetişmekte olan Türk kuşağının, Türkçemizi ve Türk kültürünü gerektiği gibi öğrenememesi en önemli sorunlardan biridir. Göreceğimiz derslerle Türkçemiz ve kültür mirasımızla olan bağlarımız gelişecek, nesiller arasında daha sağlıklı ve sıcak bir iletişim kurulması sağlanacaktır.