Het geschenk van leren, het blijft voor altijd!

Van muziek en talen tot alle vormen van kunst, een cadeaubon van Apprentus is het perfecte cadeau voor jouw vrienden en familieleden: het aanreiken van een verrijkende leerervaring.

Hoe gebruik ik de Apprentus cadeaubon?

De cadeaukaart kan worden gebruikt om een ​​leraar te vinden en alle lessen die op Apprentus worden aangeboden te boeken. Van piano, gitaar en zang tot Frans, Spaans en andere kunstactiviteiten: iedereen kan top leraren vinden voor het geven van privélessen in het vak waar ze dol op zullen zijn.

Om een ​​Apprentus-cadeaukaart in te wisselen, zoek je gewoon naar de lessen en docent die je wilt. Vervolgens voer je de Apprentus-cadeaukaartcode in tijdens het afrekenen op de website. De cadeaukaart kan aan iedereen worden gegeven. Ze worden echter niet terugbetaald en vervallen na één jaar.

We zullen je een mooie PDF-versie van de Cadeaukaart e-mailen die je kunt afdrukken en persoonlijk kunt geven.
|

Recent geposte privélessen


Nathalie
Dutch private classes! (Nederlands, Nt2 privé les)
Hi there! I am very passionate about language teaching and would love to help you. My private classes are completely tailored to your needs. I can help you work on your communication in Dutch, prepare for an upcoming exam or focus on the grammar you can't comprehend yet. I am a masters student at the University of Amsterdam where I am soon getting my official NT2-teaching certificate. I have had 2 years of experience teaching English in Santiago de Chile and 2 years of experience teaching Dutch both in Chile and in The Netherlands. I am fluent in Dutch, English and Spanish.

Aude
Leer Frans met een native (online of in een koffietentje ☕️)
Wil je Frans leren om te reizen? Werken in Frankrijk? Begrijpen wat een native speaker Frans zegt en reageren? Ik ben hier om u te helpen uw Frans te leren of te verbeteren. Als autochtoon heb ik gestudeerd aan een van de beste universiteiten in Parijs (Sorbonne Panthéon) en ik kreeg ook de kans om kinderen en tieners te helpen van wie de ouders geen Frans spraken als huiswerkbegeleider. Neem dan in eerste instantie gerust contact met mij op, zodat we jouw wensen kunnen bepalen en onze gesprekken kunnen beginnen ✨ PS: Sorry, ik spreek geen Nederlands

Sheena
Saxophone, Piano and Singing Lessons Available in Rotterdam
Offering in person and online lessons in saxophone, singing and piano. I am a professional music teacher with a pedagogy degree. I have been teaching for over 10 years including two music schools I set up. I am an energetic, fun and empathetic teacher. I am currently studying towards a master in music therapy so I also love to include techniques using the body and breathing in my classes.

Hugh
Verbeter je Engels en heb plezier terwijl je aan je communicatieve vaardigheden werkt om te groeien in zelfvertrouwen! Ik ben een Britse moedertaalspreker.
De lessen bij mij zullen uw vertrouwen in het gebruik van Engels voor werk en in uw vrije tijd vergroten! Leer praktische Engelse vaardigheden en heb plezier terwijl je dit doet! Goed Engels spreken betekent meer overvloed in je leven door meer geld te verdienen voor jou en je gezin. Ik heb een duidelijk en vriendelijk Brits Engels accent, wat het leren veel gemakkelijker voor je zal maken Ik heb 2 universitaire diploma's en 2 professionele onderwijscertificaten. En hebben al meer dan 10 jaar les gegeven aan studenten van alle leeftijden van over de hele wereld! U bent van harte welkom en ik kijk ernaar uit om van u te horen :-)

Yvonne
Training en begeleiding Nederlandse les. Spreken, lezen, schrijven, luisteren. Maatwerk. Hulp bij inburgeringsexamen
Nederlands voor anderstaligen. Ben je in Nederland komen wonen en wil je graag Nederlands leren? Ik bied individuele lessen aan van A0 tot B1. Hulp bij inburgeringsexamen. Maatwerk, zodat we de lessen kunnen invullen op jouw niveau. Spreken, luisteren, schrijven en lezen komen aan bod. Belangrijk is dat je er plezier in krijgt. Ik werk vanuit mijn enthousiasme en spontaniteit. Veel ervaring opgedaan met diverse nationaliteiten. Ik bied ook lesprogramma's voor (kleine) kinderen aan. Het belangrijkste is dat de lessen op een ontspannen manier worden ervaren. Dutch for foreigners! Have you come to live in the Netherlands, and would you like to learn Dutch? I offer individual lessons from A0 to B1. I also offer help with the Dutch integration exam. We can customize the lesson to adjust the lessons to your level. We will cover all the bases, from speaking to writing and reading. The most important thing is that you’ll enjoy these classes and that you experience them in a relaxed and fun way. I have worked with lots of different nationalities which I feel has given me a lot of valuable experience. I also offer various teaching packages to children of all ages.

Marine-Aimée
Individuele les Frans voor studenten aan de middelbare
Zoek je nog een extra ondersteuning voor je kind(eren)? Mijn moedertaal is Frans, en spreek dus accentloos. Als bijlesdocente ga ik voorafgaand van de bijlesperiode in gesprek met de ouder/verzorger en het kind om inzicht te krijgen in de begeleidingsbehoefte. Daar vanuit gaande, kunnen we vaststellen waar ik mee kan helpen. - Bijles - Voorbereiding toetsen, examen - Huiswerkbegeleiding Vol enthousiasme zorg ik ervoor dat de uitdaging Frans ook voor jouw dochter/zoon als positief kan ervaren worden! Nog vragen?

Rodric
Non-academisch frans privéles vor het allendagse leven
Als franse student (die met Erasmus een jaar in Leiden kom studeren) die ook nederlands (mijn vader is nederlands) en engels (B2 niveau nodig om een jaar Erasmus te mogen doen) spreek, kan ik helpen met het leren van het allendagse frans (en ook juridisch frans doordat ik rechtstudien doe). Deze aanbod is het beste geschrikt voor mensen die een academisch franscursus volgen (op school, de universiteit of een andere plek) en hun beheers willen uitbreiden, omdat een non-academisch uitleg en een academisch uitleg complementair zijn.

Pablo
Trompet lessen! (Vroege jazz, Bebop en andere stijlen)
Lessen van beginners trompet niveau tot gevorderde techniek of vaardigheidsimprovisaties. Gespecialiseerd in vroege jazz en bebop maar kan ook andere stijlen aanleren. Vraag naar de beschikbaarheid om onze les in te plannen! De lessen zijn in het Engels en Spaans.

Anna
Piano leren spelen -- Individuele pianolessen met een persoonlijke benadering.
Hallo! Heb je gedroomd om piano te leren spelen, maar wist je nooit hoe je moest beginnen? Ik kan je helpen! Wat ik aanbied: Individuele pianolessen voor kinderen en volwassenen (alle niveaus). Inleiding tot muzieknotatie, componisten, stijlen, muziekgeschiedenis. Je verwerft: goede technische vaardigheden en het vermogen om de partituren te lezen. Neem dan contact met mij op voor meer info! :)

Christiaan
LEER PIANO SPELEN (één op één pianoles). Lees notenschrift, speel in tempo en veel plezier!
(Ik spreek Nederlands en Engels) Als je piano leert, is dat iets waar jij en je hele familie en vrienden nog vele jaren van zullen genieten. Je leert noten lezen, van muziek spelen, beide handen tegelijkertijd gebruiken en uiteindelijk in staat zijn om verschillende muziekstijlen te spelen. Piano spelen doe je met verstand, hart en ziel en het is een ware kunst! Het is niet gemakkelijk maar ook niet onmogelijk. Al snel speel je leuke liedjes, en als je veel oefent zul je merken dat je al snel stukken kunt spelen die steeds mooier worden. Afhankelijk van het niveau van de student selecteren we het juiste studiemateriaal. Ook het leren noten lezen en het spelen in tempo maken deel uit van de les. Voor halfgevorderden ligt de nadruk bijvoorbeeld op articulatie van melodie, dynamiek, frasering en hoe te spelen in een klassieke of populaire stijl. Ik ben nu 38, ik studeer piano sinds mijn 8e en later ook keyboard. Ik begon zoals iedereen met de meest elementaire stukken en kreeg hier en daar les van een vriendin van mijn moeder. Later kwam pianoleraar Sherry van Baaren jarenlang bij ons thuis om mij het basis pianorepertoire bij te brengen. Evenals een aantal andere docenten. Toen ik naar Enschede verhuisde, studeerde ik bij de Russische pianist Michail Markov over de juiste interpretatie van klassieke muziek, zoals sonates van Mozart en andere meer romantische stukken. Momenteel speel ik in mijn eigen band en componeer ik ook stukken. Voor mijn werk ben ik docent op een internationale basisschool in Nederland, dus ik ben gewend om met kinderen van 3-12 jaar te werken. Vier is de minimumleeftijd voor piano. Maar natuurlijk zijn ook volwassenen die piano willen leren van harte welkom! De tijden die u in de kalender ziet, kunnen een beetje veranderen. Ik kijk er naar uit u spoedig weer te zien! Vriendelijke groeten, Christiaen. PS Woon je buiten Haarlem of verder dan 30min fietsafstand van mijn huis, dan kunnen we nog overleggen of er een mogelijkheid is om regelmatig af te spreken.

Yulia
Yoga lesson, meditation, breathing, inner work, standing on needles practice
Are you completely new to yoga or want to deepen your practice? I am very kind instructor who was certified in India. I teach multiple styles depending on your needs. In the comfort of your own home. I studied yoga in India. I have experience of teaching in several countries. And I deepen my own practice. I will help you to reconnect with your body, to increase strength and flexibility. To release stress and anxiety. I use yoga, meditation and breathing as tools for your wellbeing. I also give Sadhu board sessions for deeper practice.

Saskia
Bijlessen Frans en Duits onder en bovenbouw, overige vakken: Engels, Nederlands, bio, ak, gs en wiskunde op aanvraag en zeker mogelijk !
Grammatica, spreek-, lees-, luisteropdrachten voor Frans en Duits onder- en bovenbouw Leren-leren.....voor toetsen, samenvattingen, duidelijke instructie voor de vakken: aardrijkskunde, biologie, geschiedenis, Nederlands, wiskunde. Privélessen of in een groepje geef ik les aan huis of bij mij in Lemmer-noord. Ik geef voorkeur aan 90 min les vooral bij luister- schrijf of spreekvaardigheid. Ik heb 20+ jaar ervaring in het lesgeven aan VMBO, Havo en VWO aan alle leerjaren. Ik sta bekend om mijn heldere en duidelijke uitleg. Mijn motto is : als jij het niet begrepen hebt, dan heb ik het niet goed uitgelegd. Om welke grammatica het ook gaat, ik leg het jou zo uit dat je met mijn tips en tricks beter leert leren en de stof leert te begrijpen. Ik zet online tools in, zodat je thuis verder kunt oefenen!

Bastiaan
Gitaarles van pop tot rock, jazz, metal of klassiek, voor elektrisch en akoestisch
Gitaarles voor beginners en gevorderden. Keuze muziekstijlen pop, rock, jazz, klassiek en muziek naar eigen keuze. Ik woon zelf in Deventer maar ben bereid om te reizen tot aan bijvoorbeeld Utrecht, Amsterdam, Tilburg of Groningen voor gitaarlessen en dus niet gebonden aan afstand. Muziektheorie (incl. noten lezen ) is een optie, maar geen verplichting. Een lesplan met lesboeken is mogelijk, maar helemaal vrij naar eigen interesse kan ook, of ergens tussenin. Profiel: Conservatorium, pop opleiding, lesgeven sinds 2009, beheersing van alle muziekstijlen, optreedervaring sinds 2007. Groet, Bastiaan

Daniël
Liedjes maken - de basis van compositie & muziek productie
Muziekliefhebbers! Mijn naam is Daniël, ik ben afgestudeerd muziektechnoloog aan de Hogeschool van De Kunsten in Utrecht, met ervaring in studiowerk, compositie voor film en muziekproductie van rauwe hiphop tot meditatieve ambient. Verder ben ik de leadzanger van een band, waar ik nu een aantal jaar de liedjes voor schrijf. Ik kan je leren muziek produceren vanuit je zolderkamer, van de eerste noten op het scherm tot het volledig afgemixte eindproduct. Alle niveaus zijn welkom! Heb je helemaal geen ervaring met muziek maar wil je het wel allemaal graag leren? Geen probleem! We beginnen bij de basis en werken zo stapje voor stapje voort. Hoe schrijf je een pakkende melodie? Welke rol kan je de baslijn laten spelen? Hoe houd je genoeg ruimte over voor de tekst en hoe kan je de drums laten pompen? We gaan er samen achterkomen waar je grootste krachten liggen en waar je nog het meeste in kunt groeien. Ik kan je de basis leren van compositie, productie, muziektheorie en tekstschrijven en hoe je met de juiste handvaten spelenderwijs kunt leren musiceren. We gaan je samen creatief prikkelen, zodat je straks op eigen kracht muziek kan maken!

Fiachra
Piano- of muziektheorielessen van een ervaren en deskundige leraar
Hallo! Ik ben verheugd om pianolessen aan te bieden aan beginners en gevorderden! Naast de technische aspecten van het bespelen van het instrument, heb ik een brede kennis van verschillende muziekgenres. Als je geïnteresseerd bent in het schrijven van je eigen muziek, dan is dat geweldig! Ik geef je graag alle vaardigheden die je nodig hebt. We kunnen vanaf de eerste les beginnen met elk muziekgenre. Kennis van het lezen van bladmuziek is niet nodig voor beginners. Ik heb piano gestudeerd aan het TUD Conservatory of Music in Dublin en heb daar en in Amsterdam veel uitvoeringsmogelijkheden gehad. Sinds mijn komst hier volg ik ook regelmatig pianolessen en aan het Conservatorium van Amsterdam. Ik heb pianoles gegeven in verschillende muziekscholen en programma's in Ierland, maar mijn belangrijkste ervaring is van privéles.

Sarah
English tutorial ,speaking ,pronunciation ,grammar
English now a days is important , for better understanding and communicating ,for young children and adults. Learning english can make your daily life easier whenever your at work or either at school, and in some cases if you travel across different countries, you will be able to communicate and understand , it also build your confidence towards meeting up different people,because English languange is an international languange that you can use wherever part of the world you are. Either for business ,travel and at work .

Johannes
Zingen, stemtechniek, je (zang)geluid vinden, produceren/componeren
Ik wil graag mijn zangervaring van drie verschillende conservatoria in Duitsland en Nederland en gerenommeerde privéleraren uit New York met u delen om uw individuele leerproces te creëren. Ik zal je helpen op je muzikale reis en je aanpassen aan je individuele behoeften om je naar je doelen te brengen. Zingen verbindt je met je wezen, met je emoties en is afhankelijk van je mindset en mentaliteit. Ik wil deze inzichten met je delen om je stem, je aanwezigheid en je liefde voor muziek te laten groeien. Verder kan ik je helpen als producer/componist met 10 jaar ervaring in songwriting en Ableton live.

Marie
Zangles - Zangtechniek - Muziektheorie - Songwriting
Hoi! Mijn naam is Marie en ik Studeer zang Jazz/Pop aan het Utrechts Conservatorium. In mijn lessen gaan we jouw sterkte punten nog meer tot zijn recht laten komen en onderzoeken wat jij nodig hebt om jouw vocale obstakels te overwinnen. Zingen is iets wat iedereen in zich heeft en kan ontwikkelen. Het is een unieke manier om je te creatief te uiten en een verhaal te vertellen en dat wil ik in mijn lessen waarborgen. Elk genre is welkom bij mij: Jazz en improvisatie, Pop, R&B, Soul, Musical en Kleinkunst, noem het maar op. Of wil je zelf muziek leren schrijven? Hier kan ik jou ook zeker mee helpen. Verder heb ik de nodige theaterervaring waarmee kan ik jou veel leren over tekstinterpretatie en performance technieken. Op die manier kan jij de muziek volledig gaan beleven en dit gevoel overbrengen naar je publiek. Heb je een belangrijke auditie op komst? Ik sta je graag te hulp met muziektheorielessen.

Gergely
Klassieke pianolessen voor beginners/gevorderden in het Engels voor alle leeftijden!
Klassieke pianolessen voor beginners/gevorderden in het Engels voor alle leeftijden! Mijn naam is Jerry, ik ben een internationale student uit Hongarije die kunstmatige intelligentie studeert aan de VU Amsterdam. Ik woon hier in Utrecht met mijn vriendin in een prachtig geluiddicht appartement. We luisteren allebei graag naar klassieke muziek en jazz, dat is een van de redenen waarom ik mijn piano hier mee naar toe heb genomen. Ik speel al 9 jaar piano in een formele setting en 3 jaar als hobby. Als pianist geef ik de voorkeur aan meer zachte melodieën en stukken in tegenstelling tot die van Liszt of Bartók. Tijdens de lessen besteden we aandacht aan expressie, techniek en vooral: creativiteit. Muziek betekent meer voor mij dan noten en frequenties die elkaar opvolgen, meer dan onthouden welke vinger naar welke noot gaat, zelfs meer dan een eiland van rust na een dag hard werken. Muziek spreekt rechtstreeks tot de ziel, alsof het van hoog in de lucht door de machtige nevelen van ons bestaan gluurt, ons herinnert aan onze dwaasheid en eindigheid, zoals een stuk soms rijp is met fouten en uiteindelijk eindigt. Ik geloof echt dat het spelen van muziek de persoon verheft, hen leert om beter om te gaan met stress en ontberingen, om hun eigen tekortkomingen onder ogen te zien en te verbeteren, hoe ze veerkrachtig en moedig kunnen worden om hun zwakheden aan anderen te tonen, enzovoort. Als ik je interesse heb kunnen wekken, stuur dan gerust een berichtje!

Manu Franziska
Vioolles Utrecht / Violin lessons Utrecht / Geigenunterricht Utrecht
Vioolles in Utrecht. Leeftijd 7-99. Laten we het op een creatieve, lieve manier doen! Speels, maar toch doordacht. Barokke en folkachtige inspiratie, veel samen spelen, ruimte voor improvisatie en eigen ideeën. Aandacht voor lekker in je vel zitten tijdens het leren en spelen.

Elisenda Fusté
Klassieke of barokke cellolessen in het centrum van Utrecht
Ik kan me mijn leven niet herinneren zonder de cello erin. Ik ben begonnen toen ik 7 jaar oud was, dus het heeft me mijn hele leven vergezeld door zeer belangrijke momenten en moeilijke beslissingen. Maar bovenal heeft het me een vreugde gebracht die ik in niets anders dan muziek heb gevonden. Dat is mijn belangrijkste drijfveer als het gaat om het delen van die ervaring met mensen, en ook bij het lesgeven. Ik wil dat iedereen die volheid voelt met muziek en specifiek met het bespelen van een instrument.