Het geschenk van leren, het blijft voor altijd!

Van muziek en talen tot alle vormen van kunst, een cadeaubon van Apprentus is het perfecte cadeau voor jouw vrienden en familieleden: het aanreiken van een verrijkende leerervaring.

Hoe gebruik ik de Apprentus cadeaubon?

De cadeaukaart kan worden gebruikt om een ​​leraar te vinden en alle lessen die op Apprentus worden aangeboden te boeken. Van piano, gitaar en zang tot Frans, Spaans en andere kunstactiviteiten: iedereen kan top leraren vinden voor het geven van privélessen in het vak waar ze dol op zullen zijn.

Om een ​​Apprentus-cadeaukaart in te wisselen, zoek je gewoon naar de lessen en docent die je wilt. Vervolgens voer je de Apprentus-cadeaukaartcode in tijdens het afrekenen op de website. De cadeaukaart kan aan iedereen worden gegeven. Ze worden echter niet terugbetaald en vervallen na één jaar.

We zullen je een mooie PDF-versie van de Cadeaukaart e-mailen die je kunt afdrukken en persoonlijk kunt geven.
|

Recent geposte privélessen


Marianna
Dance Spotlight: Personalized Commercial Dance Training
Wil je net zo energiek dansen als de dansers van Beyonce, Rihanna of andere top-artiesten? Dan zit je hier goed. Commercial dance richt zich juist daar op, en komt uit oorsprong voort uit de show-business! Je raadt het al, het gaat bij deze dansstijl om mooie, strakke bewegingen en de focus ligt op performance. Dus we gaan zeker aan de slag met uitstraling, want van een depressieve back-up danser wordt niemand blij. Wil jij meedoen aan wedstrijden op niveau, of juist unieke en leuke filmpjes maken voor op je sociale media? Misschien vind je het leuk om met je vriendinnen in de spotlights te stappen voor een workshop en zo blijvende herinneringen maken samen? Het kan allemaal!

Madeleine
Professional Voice Lessons with a professionally trained opera singer
I am a professionally trained opera singer and received my Bachelors of Music from the State University of New York. I have worked with musical professionals from Juilliard, Manhattan School of Music, Mannes, Curtis, and The Metropolitan Opera. Wether you want to sing on the stage of La Scala, learn to sing pop and musical theatre in a healthy way, or just want to improve your instrument, I may be the teacher for you. I believe with my background and education, I offer a world of music right at your fingertips! If you are interested.

Corina
Huiswerkbegeleiding Nederlands - Oefenen met Nederlandse taal niveau A0 - B1
Heb je extra huiswerkbegeleiding nodig bij je inburgering of Nederlandse lessen? Kies dan deze optie. Samen kijken wij tijdens de intake wat je nodig hebt en passen de lessen/begeleiding aan op uw wensen en behoeften. - Begeleiding bij het maken van huiswerk - Oefenen van woorden/zinnen/ gesprekken - Oefenen van uitspraak - Oefenen van grammatica

Thom
Gitaar- en basgitaar les voor jong en oud! Online of bij jou thuis.
Met mijn ervaring die ik de afgelopen 15 jaar heb opgedaan als gitarist en basgitarist help ik je graag verder. De lessen geef ik online of bij de leerling thuis. Ook kan ik je verder helpen bij muziektheorie en het lezen van noten en begrijpen van akkoorden. De lessen die ik geef worden aangepast aan de wensen van de leerling waardoor je zo snel mogelijk jouw favoriete nummers mee kan spelen! De eerste les is kosteloos. Bij eventuele vragen probeer ik zo snel mogelijk te antwoorden. -Thom

Shanifa
Spaans, Engels, Nederlands, cito-training, algemene kennis
Wil je dat je kind een nieuwe taal leert of zijn/haar vaardigheden verbetert? Ik bied interactieve en op maat gemaakte bijlessen Engels, Spaans en Nederlands aan voor kinderen en tieners van beginners tot intermediair niveau, thuis en online. Ik bied op maat gemaakte lessen aan. De lesprogramma's zijn aangepast aan het niveau en de leerstijl van het kind om maximale vooruitgang te garanderen. Engels voor kinderen en tieners: Basiswoordenschat en zinsbouw Luister- en spreekvaardigheidstraining Leuke en leerzame activiteiten zoals rollenspellen en creatieve projecten Nederlands voor kinderen en tieners: Grondige basis in woordenschat en grammatica Schrijfvaardigheid Begrijpend lezen Spaans voor kinderen en tieners: Introductie tot basisgrammatica en alledaagse uitdrukkingen Cultuur en tradities van Spaanstalige landen Praktische oefeningen voor een betere uitspraak en vloeiendheid

Kees
Muzieklessen basgitaar, contrabas en tuba Tilburg en omgeving; ook online
Wil je graag grondig en op een leuke manier bas leren spelen met begeleiding van een geduldige docent? Kees is sinds 2009 een succesvolle baslespraktijk (dubbele bas = contrabas). We geven uitsluitend individuele lessen in allerlei stijlen, bijvoorbeeld rock, pop, jazz, klassiek en HaFaBra.

Faustína Valéria
Fun and Goal-oriented NT2 for Expats with Experienced Polyglot
Hoi, ik ben Tina en ik ben polyglot, taalkundige en taal coach. Ik heb 8 jaar profesionele ervaring met les geven en verschillende talen. Ik werkte ook als programmeur en daarom ben ik een goede keus voor IT expats die Nederlands willen leren! Ik woon in Heemskerk en ik geef les online en ook in persoon. I make fun and goal-oriented classes with visible results for my students. We can work on anything, ranging from a great accent to superb writing skills. I use language coaching principles to work with motivation and try to find what works best for you specifically as a student The language of instruction could be Slovak, Czech, French or English (and of course Dutch for higher levels)

Paula
Duitse lessen, Nederlandse lessen, bijles
Ik bied Duitse en Nederlandse lessen en bijles aan. Als moedertaalspreker van Duits en Nederlands en afgestudeerd aan een Engelstalige school en opleiding, heb ik ruime ervaring en specialistische kennis in deze talen. Ook heb ik ervaring met het lesgeven aan kinderen en jongeren in de vorm van bijles.

Huub
celloles - maatwerk voor iedere leerling, ik sluit aan bij jouw niveau en interesse
Cellolessen in combinatie met celloverhuur aangeboden; ik geef les in het Nederlands en Engels, aan kinderen en volwassenen. Ook in Eindhoven en omgeving les aan huis, tegen redelijke reisvergoeding. Basisprijs uur les bij 10 wekelijkse lessen €32,50 Een cello kunt u er bij mij ook huren, om te zien of het instrument u ligt (vanaf € 15,- per maand). Verhuur in principe alleen i.c.m. lessen! Maatwerk voor iedere leerling, ik sluit aan bij jouw niveau en interesse. Naast algemene cellolessen geef ik op gevorderd niveau les in toonvorming, improvisatie, elektrische cello. Lessen bij mij aan huis, of bij de leerling thuis (tegen meerprijs/autokosten)

Malgosia
muziek theorie, solfège, gehoortraining, algemene muziek vorming
Beste student, je kan bij mij terecht voor muziek theorie niveau 1 en 2, solfège lessen en gehoortraining. Basis harmonieleer kan ik je ook uitleggen. Wil je je voorbereiden voor het eindexamen dan kan kan ik je helpen. Voor de basis lessen voor het algemene muziekleer kun je ook bij mij terecht.

Marc
Teken en schilderlessen voor kinderen van af 6 jaar
Ik geef tekenles op de woensdag middag van 14h tot 16h voor kinderen van af 6 tot 12 jaar. Je kunt je inschrijven voor een cursus van 10 lessen. We starten na de zomervakantie in september van dit jaar. We gaan samen lekker tekenen, schilderen en knutselen. Tijdens mijn lessen zal ik het beste van ieder kind naar boven proberen te halen en ze laten genieten van zijn of haar eigen creativiteit. Natuurlijk oefenen we ook in techniek en ruimtelijk inzicht maar zal mijn les per kind induvidueel aanpassen. Hierdoor krijg je een zelfverzekerd kind die met plezier zijn of haar fantasie en handen gebruikt en hierdoor een rijke creatieve toekomst tegemoet zal zien, maar ook de motoriek en concentratie verbeterd.

Mare
Gitaarles voor beginners en/of half gevorderden in Gemert
Gitaarlessen voor beginners en/of half-gevorderden. Je leert de juiste houding aan te nemen om gitaar te spelen, je leert om losse noten te spelen, toonladders, melodieen, akkoorden, hoe je een lied begeleid, hoe je zelf een lied kunt schrijven, etc. Gitaar is een veelzijdig instrument! Je krijgt les op een rustige locatie in het centrum van Gemert, in onze muziekruimte aan huis.

Frank
Nederlandse les voor expats, gegeven door een native speaker
Hoi! Ik ben Frank. Ik woon al mijn hele leven in Nederland en spreek vloeiend Engels en Nederlands. Ik wil expats helpen bij het leren van hun Nederlands, zowel door met mijn studenten te praten als door de wereld in te trekken, om te oefenen in situaties uit het echte leven. Ik sta klaar om elk niveau van leerlingen te helpen. Ik ben gevestigd in Leiden en uw wensen staan voorop. Jij bent de meester in hoe jij Nederlands leert. Ik hoop je snel te spreken! Met vriendelijke groet, Frank.

Vicky
Hedendaagse dans / barre workout & mobiliteit / beweging & improvisatie
Ben je geïnteresseerd om de grondbeginselen van hedendaagse dans te leren en tegelijkertijd een dieper inzicht te krijgen in je eigen persoonlijke bewegingsstijl, te werken aan de mobiliteit en flexibiliteit van het lichaam en jezelf te leren uiten op je eigen unieke manier? Ik bied lessen aan op drie verschillende gebieden: (er is uiteraard de mogelijkheid om de les op maat te maken door elementen van alle drie de lessen te combineren, afhankelijk van de behoeften en wensen van de leerling) 1. Hedendaagse dans Lesbeschrijving: We leren de basisvaardigheden van hedendaagse dans (loslaattechniek) en vloerwerk, verbeteren de mobiliteit en leren choreografische sequenties en zachte acrobatiek. De lessen zijn opgebouwd rond een dynamische warming-up en versterking, mobilisatie van de spieren en activering van de core, de wervelkolom en de ledematen. Bij vloerwerkoefeningen ligt de nadruk op het verkrijgen van controle over ons gewicht, op vloeiend en continu bewegen zonder overmatige spierkracht en op het besparen van energie en het voorkomen van blessures. We leren basisvaardigheden en zachte acrobatiek (schouderrollen, spiraalrollen, vloerspins, knieslides, handstanden). Aan het einde van de les creëren we een choreografiesequentie en een cool-down met ontspannings- en rekoefeningen. Voordelen: lichaamsbewustzijn, verminderde stress, verbeterde balans en coördinatie, flexibiliteit, kernkracht, zelfexpressie, boost van energie en zelfvertrouwen 2. Barre-training en mobiliteit Lesbeschrijving: Het doel van de cursus is om essentiële hulpmiddelen aan te leren waarmee studenten de flexibiliteit en kracht, het lichaamsbewustzijn en de coördinatie kunnen verbeteren. De les begint met een warming-up van begeleide improvisatie op muziek. We gaan verder met korte barreoefeningen. We maken gebruik van conditie-, versterkings- en coördinatie- en balansoefeningen. De les heeft tot doel het bewegingsbereik, de flexibiliteit, de stabiliteit en de algehele functionele beweging van het lichaam te verbeteren. Door middel van begeleide oefeningen leren de studenten hoe ze hun fysieke conditie kunnen verbeteren en blessures kunnen voorkomen. Elke les eindigt met een cool-down. Voordelen: verbeterde creativiteit en spontaniteit, vertrouwen en ontspanning, verminderde stress, lichaamsbewustzijn 3. Beweging & improvisatie Lesbeschrijving: Het doel van de les is dat leerlingen hun persoonlijke bewegings- en compositorische vaardigheden verkennen, zich op hun gemak voelen bij spontane bewegingen en het lichaamsbewustzijn en de creativiteit vergroten door middel van beweging. We beginnen met een warming-up van begeleide improvisatie en enkele korte warming-upoefeningen ter voorbereiding op de les. We zullen gebruik maken van improvisatietechnieken om ons bewustzijn en reactievermogen te trainen, om te leren hoe we flow en moeiteloosheid in onze bewegingen kunnen integreren om blessures te voorkomen en we zullen muziek en geluid gebruiken als hulpmiddelen om ons bewegingsvocabulaire uit te breiden en ons lichaam van stress te bevrijden. , vormen en stijfheid. De les is ook geschikt voor acteurs/performers of dansers van alle niveaus en stijlen die hun bewegingstaal willen uitbreiden en terug willen keren naar de basis om de mogelijkheden van hun lichaam vanuit verschillende perspectieven opnieuw te verkennen. Elke les duurt één uur. Alle lessen zijn geschikt voor alle niveaus (beginner - gemiddeld - gevorderd). Alle lessen worden afgestemd op de behoeften en wensen van de leerlingen.

Bahar
Frans, Nederlands, Engels, geschiedenis en biologie
Engels bijles: Persoonlijke begeleiding in Engels, gericht op het verbeteren van taalvaardigheden zoals lezen, schrijven, spreken en luisteren. Dit kan variëren van basisgrammatica en woordenschat tot gevorderde literaire analyse en essay schrijven. Nederlands bijles: Ondersteuning bij de Nederlandse taal, met focus op het versterken van vaardigheden zoals spelling, grammatica, begrijpend lezen en schrijven. Geschikt voor zowel moedertaalsprekers als anderstaligen die hun Nederlands willen verbeteren. Frans bijles: Op maat gemaakte lessen in de Franse taal, gericht op het ontwikkelen van vaardigheden zoals vocabulaire, grammatica, uitspraak en conversatie. Ideaal voor studenten op verschillende niveaus, van beginners tot gevorderden.

Thore
Fluitlessen (E/NL/DU) voor beginners tot gevorderde fluitisten
Hallo, ik ben Thore. Ik ben een Duitse bachelorstudent fluit aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Tijdens mijn studie hier heb ik veel kennis kunnen en kunnen opdoen over methodologie en pedagogiek en al enkele leservaringen kunnen opdoen. Lesgeven betekent voor mij leren van elkaar. Zo krijgt de student uiteraard inzicht in mijn kennis over muziek en instrumentale techniek, maar ik leer ook veel van de student over de individuele factoren van fluitspel en muziek maken in het algemeen. In mijn lessen concentreer ik me veel op ademhaling en houding, omdat deze twee voor mij de meest invloedrijke factoren zijn voor gezond en mooi spelen. Ik sta er ook voor open om de muzikale interesses van de studenten te integreren, bijvoorbeeld Disney- en popliedjes. Lessen kunnen in het Nederlands, Engels en Duits worden gegeven.

Romy
Bijles Engels voor alle niveaus door een gecertificeerde en ervaren native docent
Vloeiend Engels leren geeft je veel kansen op het gebied van onderwijs, carrière en persoonlijke groei. Deze cursus is geschikt voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden, die hun Engelse vaardigheden willen verbeteren in een creatieve, niet-oordelende 1-1-omgeving. Je zal: * Ontwikkel grammatica en woordenschat op maat van uw niveau. * Verbeter het spreken en luisteren door middel van leuke gesprekken. * Vooruitgang bij lezen en schrijven met unieke oefeningen. * Leer natuurlijke communicatie voor situaties uit de echte wereld. * Ontvang feedback om uw taaldoelen te bereiken. Elke les is op u afgestemd: uw leerstijl en uw doelstellingen, waardoor vooruitgang en vertrouwen in het Engels wordt gegarandeerd. Of het nu gaat om examens, loopbaanontwikkeling of spreekvaardigheid, deze cursus biedt de fundamentele kennis en ondersteuning voor succes. Ik heb een CELTA-kwalificatie, ben Brits maar spreek een beetje Nederlands en werk als leraar Engels bij Fun Learning English, Utrecht (een naschoolse club).

Olga Novikova
Zangles in Almere voor iedereen, zangtechnieken en diverse zangmethoden
**Ik zal mij even voorstellen:** Van 1997-2003 heb ik klassieke zang gestudeerd aan het State conservatorium in Saratov. Daarna heb ik in 2018-2019 een opleiding tot koordirectie gevolgd aan het HKU Utrechts Conservatorium. Sinds 2003 ben ik zangdocent en zangcoach. Sinds 2018 tevens koordirigent en koor coach. In 2015 heb ik Zangstudio Opera.Voice opgericht. In mijn zangstudio Opera.Voice in Almere bied ik zanglessen voor alle leeftijden. Zowel op locatie als online. Ik kan je helpen het juiste repertoire te kiezen voor jouw stem en zangniveau. Ook kan ik je coachen bij de voorbereiding voor audities, zangwedstrijden en deelname aan koren.

Kelly-Anne
Polyglot & Native English Speaker Ready to Boost Your Fluency!
Privé lessen Engels en Frans, alle niveaus en alle leeftijden! Een taal leren hoeft niet zo moeilijk te zijn. Door je te richten op wat je moet verbeteren en wat je leuk vindt om te verbeteren, maak je het verschil! Nadat ik 3 nieuwe talen heb leren spreken en ook in een jaar vloeiend heb leren spreken, heb ik efficiënte leermethoden getest en onder de knie gekregen. Als je het leuk vindt wat je leert, leer je nog meer! Before you know it, you're on the way to fluency! Lessen op maat voor elke klant! Taalcombinatie en online les ook mogelijk.

Carlota
Piano Lessons for all ages, levels and musical taste
Hello! I am a classically trained pianist with a Master's Degree from the Royal Conservatoire of The Hague. I have 8 years of teaching experience, with students from all ages and levels. My teaching methodology is focused on adapting to the student's needs and motivations while passing on my knowledge to help the student develop musical independence and create a personal connection with music. I organize 2 class concerts per year in a beautiful venue, so that the pupils perform their favourite pieces and showcase their progress to family, friends, and classmates. During the lessons, there are several aspects of piano playing that I can help with, according to the student's aims and musical level: - learning how to read scores - basics of music theory - develop technical capabilities - learning how to play by heart - finding your musical taste - preparing for piano exams (ABRSM) And the most important aspect is to have fun and enjoy the journey!

Hatice
Singing Lessons (English, Italian, Turkish) from classical singer
Hi! I am giving private singing lessons to unlock your true singing potential! The lessons can be in English, Turkish or Italian. (I am still working on my Dutch :) ) The lessons can be at my place, your place (depends on the location) or online. What is included: - Vocal warm-ups and exercises to improve range, tone, and flexibility - Techniques for proper breathing, posture, and vocal projection - Interpretation and expression to bring emotion and depth to your performances - Song selection and repertoire development I can teach to children (8+) or adults on any level, but I do not prefer working with puberty teenagers whose voice is in the process of changing.