De vaardigheden die je als bijles begeleider op je cv kan zetten!

De vaardigheden die je als bijles begeleider op je cv kan zetten!

Een cv dat meer vaardigheden vermeld is uiteraard beter als een cv dat er minder vermeld – dat is algemeen bekend. Maar uiteraard hebben werkgevers vaak een groter oog voor het soort vaardigheden dat vermeld worden. Het is een feit dat bepaalde eigenschappen beter op je curriculum vitae staan dan anderen. Ervaring als bijlesdocent is een bijbaan dat verschillende fantastische vaardigheden aantoont en je er tussen de concurrentie kan doen bovenuit steken. Van communicatie- tot organisatievaardigheden – wij zetten op een rijtje welke eigenschappen je er als student precies uit kunt halen! Voor meer informatie over hoe je een goede cv samenstelt, lees onze cv tips!

Organisatie vaardigheden

Organisatie vaardigheden

Uiteraard ben jij verantwoordelijk voor het inplannen, organiseren en realiseren van de bijlessen. Dit is niet altijd even gemakkelijk, en vereist een de nodige organisatie vaardigheden. Daarnaast, moet je als bijlesdocent een goed tijdsbeheer onder de knie hebben. Kan je de grondstof tegen een bepaalde deadline geleerd krijgen? Zo ja, voeg die organisatie en tijdsbeheer vaardigheden dan maar toe aan je cv!

Communicatieve vaardigheden

Je moet als bijlesdocent beschikken over uitstekende communicatievaardigheden, die fantastisch staan op je cv! Bijles geven houdt in dat je grondstof zo duidelijk mogelijk uitlegt. Hoe logischer het voor de student klikt, hoe efficiënter je als leraar werkt. Efficiënte communicatie is essentieel in bijna elke bijbaan. Het benadrukken van goede communicatie vaardigheden op je cv kan dus zeker en vast in je voordeel werken.

Veel kennis in een bepaalde vak

Voor je iemand een vak kunt aanleren, moet je de grondstof zelf helemaal uit je hoofd kennen. Je moet met zelfvertrouwen elke vraag kunnen beantwoorden. Meestal verdiepen de docenten zich dan ook verder in de leerstof voordat de bijles begint. Deze diepe kennis in een bepaald vak kan enorm aantrekkelijk zijn voor een werkgever. Zeker als het vak relevant is én goed aansluit op de functie.
Voor meer cv tips, bekijk onze cv tips pagina! Heb je je vinger al kunnen leggen op de relevante vaardigheden die je wilt vermelden in je cv? Dan kan je al beginnen met het samenstellen van je cv! Dit gaat snel en gemakkelijk met onze gratis cv builder!

Site Footer