De mede-oprichters

Gaëtan Deremince

Gaëtan Deremince

Mede-oprichter en CEO

Gaëtan focussed zijn energie op het ontwikkelen van de visie, groei en strategie van Apprentus. Gaëtan wil graag de wereld van privélessen veranderen met ideeën die de manier waarop mensen leren veranderen. Zo kan Apprentus een inspirationele plaats worden om grootse dingen te realiseren.

Voor het oprichten van Apprentus was Gaëtan IT consultant. Hij was COO bij IT services bedrijf Texia en in 2000 richtte hij het online hypotheekbedrijf Emprunt.be op (verkocht in 2002).

Gaëtan is gepassioneerd door Italië en zijn rijke geschiedenis, eetcultuur, auto's en dolce vita en wil daarom Italiaans leren.

Marius Andra

Marius Andra

Mede-oprichter en CTO

Marius is de technische architect achter Apprentus. Hij is verantwoordelijk voor het bouwen van de softwareruggegraat en hij implementeert elk onderdeel van de visie en design om onze leraren en leerlingen de beste belevenis te schenken.

Voor het oprichten van Apprentus werkte Marius jarenlang als freelance web developer en stichtte later Cherry.ee, dat later uitgroeide tot de grootste daily deal site in de Baltische landen.

Marius wil graag Vlaams leren.

Janne Harju

Janne Harju

Mede-oprichter en Creatief Ontwerper

Janne is een gelauwerde illustrator die verantwoordelijk is voor de visuele ervaring van Apprentus. Hij is gemotiveerd om een inspirerende en gemakkelijke gebruikservaring te ontwikkelen via intuïtief ontwerp om de dingen bruikbaar, nuttig en mooi te maken.

Voor de oprichting van Apprentus was Janne een freelance grafisch ontwerper en een van de meest succesvolle illustratoren van Finland. Hij is vooral bekend van zijn kinderboek illustraties, postzegelontwerpen en tv verschijningen.

Janne is van plan om fotografielessen te volgen wegens zijn passie voor visuele kunsten.

Titus

Titus

Brand Managment, Interne en Externe communicatie

Titus werkt nauw samen met iedereen in Apprentus, hij coördineert en maakt het voor iedereen gemakkelijker om fantastische dingen te realiseren. Hij is geëngageerd om een vrolijke gebruikerservaring te creëren waardoor Apprentus leraren hun leerlingen fantastische dingen kunnen aanleren.

Voor hij met Apprentus begon, studeerde Titus mediakunsten. Bovendien heeft hij een doctoraatstitel in dier-mens relaties.

Titus is een succesvolle student, hij studeert graag 's avonds laat en hij zou graag leren muziek te componeren.