Beoordelingen (4)

Elizabeth heeft een zeer praktische aanpak afgestemd op jouw expertise en vaardigheden en aangepast aan wat jij wilt leren en spelen. Ze kan dingen heel goed uitleggen en demonstreren en zorgt ervoor dat je je meteen op je gemak voelt.
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
Open en vriendelijke, proactieve docent met een scala aan methoden om te werken volgens de behoeften van de student!
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
Zeer snel en vriendelijk antwoord; super interessante en op maat gemaakte lessen die gericht zijn op mijn eigen leerdoelen en tempo. Superervaring!
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
Mijn lessen met Jannes zijn heel leuk en leerzaam! De inhoud van de lessen wordt samen bepaald en is gericht op de bewustwording van het lichaam in combinatie met het instrument en heeft als doel om zowel spelkwaliteit als -plezier te verhogen. Door oefeningen met- en zonder instrument leer je het lichaam beter kennen en leer je je lichaam en geest beter samenwerken om tot een betere klank te komen. Voor deze kennis en oefeningen heeft Jannes mij ook in contact gebracht met andere professoinals, hij doet dus zoveel als mogelijk om zijn leerlingen op maat te helpen! Ik heb gemerkt dat het beter leren bewegen de muziek meer tot haar recht laat komen dan veel repetitief oefenen. Mijn plezier in vioolspelen is hierdoor zeker teruggekeerd en verbeterd. Jannes is heel flexibel in plaats en tijd om les te geven. Ook tijdens de coronapandemie zijn onze lessen door kunnen gaan en daarnaast ondersteunt hij waar nodig (en gewenst) via tekst en geluidsopnamen op e-mail of Skype. Mentaal en fysiek kan ik deze lessen echt aanraden!

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Online reputatie

  • Lid sinds februari 2018
  • Verbonden met Google