Net als bij talen speelt intuïtie een grote rol bij het leren van een instrument. Meestal is in de muziek de juiste keuze degene die ~het meest natuurlijk aanvoelt. Dit is wat mijn leraren, vanaf mijn kindertijd tot aan het einde van mijn studie aan het conservatorium, prioriteit hebben gegeven in de lessen; Minder hard werken om beter te klinken. Ik ben hier om jou op dezelfde manier te helpen, om samen met jou bepaalde geluiden en bepaalde gebaren bij het blokfluitspel te ontcijferen, zodat we samen je vaardigheden in kaart kunnen brengen en uiteindelijk je eigen speelstijl kunnen vinden. Als het gaat om het grammaticale deel van muziek, sta ik klaar om je alles te leren over het lezen van noten, intervallen, akkoorden en alle principes van de muziektheorie, met voorbeelden en leuke oefeningen. Ik ben een erg geduldig persoon en heb ervaring met zowel beginners als "volwassen" amateurs :) Ik heb een master in oude muziek en een bachelor in klassieke compositie. Mijn droom is om voornamelijk van compositie te leven en muziek te schrijven voor concerten, film en ballet. Momenteel werk ik aan een balletopdracht van het Schauspielhaus in Zürich, en aan meer originele muziek voor een reeks concerten komende zomer in Frankrijk. Mijn favoriete componisten zijn Bartok... en een aantal anonieme middeleeuwse componisten. En jij?

Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen recensies voor deze leraar. Volg een les bij deze leraar en help haar of zijn profiel te verbeteren door een eerste beoordeling te plaatsen!

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Online reputatie

  • Leraar sinds november 2017
  • Geverifieerd telefoonnummer
  • Verbonden met Google