In onze 'Explore the World' Spaanse taallessen zullen volwassenen en kinderen zich verdiepen in een uitgebreid curriculum om hun taalvaardigheden te verrijken. Deelnemers leren fundamentele woordenschat, essentiële grammaticaregels en oefenen de uitspraak om een sterke basis op te bouwen in het spreken en begrijpen van Spaans. Door middel van interactief materiaal, boeiende activiteiten en meeslepende ervaringen zullen leerlingen vaardigheid ontwikkelen in dagelijkse gesprekken, basisschrijven en begrijpend lezen. Voor de jongere leerlingen zal de nadruk liggen op het creëren van een speelse en interactieve omgeving om taalverwerving aan te moedigen door middel van spelletjes, verhalen vertellen en interactieve oefeningen. Ze leren veelgebruikte zinnen, cijfers, kleuren en uitdrukkingen die relevant zijn voor hun leeftijdsgroep, waardoor de liefde voor de Spaanse taal al vanaf jonge leeftijd wordt bevorderd. Volwassenen kunnen complexere grammatica verkennen, hun woordenschat uitbreiden voor verschillende situaties, en deelnemen aan discussies en debatten om hun communicatieve vaardigheden te verbeteren. De lessen zullen ook culturele inzichten integreren, waardoor een goed begrip van de Spaanstalige wereld ontstaat.

Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen recensies voor deze leraar. Volg een les bij deze leraar en help haar of zijn profiel te verbeteren door een eerste beoordeling te plaatsen!

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Online reputatie

  • Leraar sinds september 2023
  • Verbonden met Google