Maribel
    Betrouwbare leraar
    Betrouwbare leraar
    Om de Spaanse literatuur te bestuderen moeten we in gedachten houden dat deze zeer breed is, aangezien deze de literatuur van meer dan 20 landen omvat. Daarnaast zijn er gebeurtenissen als: kolonialisme, onafhankelijkheid, de 19e eeuw, de 20e eeuw, we hebben het modernisme en vooral de zogenaamde ‘boom’, die de beweging zal zijn die Spaans-Amerikaanse literatuur aan de wereld bekend zal maken en die maken tot op heden een briljante ontwikkeling mogelijk. Naast de bijzondere omstandigheden rond deze literatuur, zoals de opname van alle Amerikaanse landen die Spaans als moedertaal hebben, moeten we onszelf in de 20e eeuw plaatsen; Dat wil zeggen, het is op deze datum dat het land zijn eigen stem verkrijgt door een volledig einde te maken aan zijn afhankelijkheid van het Spaanse koloniale rijk en uiteindelijk het feit te benadrukken dat de term ‘Spaans-Amerikaanse literatuur’ een groot aantal landen omvat met opmerkelijke geografische, culturele en sociaal-economische verschillen; Dit alles zal aanleiding geven tot een opmerkelijke diversiteit aan werken en stijlen. Het is de gemeenschappelijke taal, Spaans, die hen allen in staat stelt om verenigd te zijn en te spreken over Spaans-Amerikaanse literatuur met vergelijkbare kenmerken en trajecten.
    Beste studenten, Ik heb het genoegen om bij u te zijn en u kennis te laten maken met de rijkdom van de Spaanse taal, een internationale, warme en vriendelijke taal. Op mijn reis met jou zal ik proberen je het beste van mijn kennis aan te bieden met een dosis creativiteit om de uitdrukking en vloeiendheid van deze nieuwe taal naar onze intellectuele coördinaten te brengen. We zullen samen doelstellingen ontwikkelen, we zullen er samen in slagen de moeilijkheden op onze reis te overwinnen en we zullen wederzijds vertrouwen hebben in onze roeping, die roeping die ons ertoe brengt gemotiveerd en vol hoop een pad te bewandelen. Communicatie is essentieel en wij als sociale wezens hebben het nodig om onze erfenis met onze gemeenschap te begrijpen, dezelfde erfenis die we via een nieuwe taal zullen identificeren. Ik ben er zeker van dat zowel jij als ik ernaar uitkijken om deze nieuwe fase in ons leven te beginnen met het vaste besluit om positieve ervaringen en aangename herinneringen te creëren.

    Beoordelingen (0)

    Er zijn nog geen recensies voor deze leraar. Volg een les bij deze leraar en help haar of zijn profiel te verbeteren door een eerste beoordeling te plaatsen!

    Good-fit Leraar Garantie


    Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

    Online reputatie

    • Leraar sinds mei 2023
    • Geverifieerd telefoonnummer
    • Verbonden met Google