Ik kom uit Duitsland en Frankrijk en geef al bijna 20 jaar Duitse les. Ik bestrijk alle niveaus van A1 tot C2. In Frankfurt am Main heb ik veel studenten met succes voorbereid op de examens B1 tot en met C2 - volgens TELC en het examen van het Goethe-Institut. Er zijn ook veel TestDaf- en DSH-studenten die ik heb ondersteund bij het kunnen studeren in Duitsland. Ik geef leerlingen ook bijles om ze te helpen slagen op school. Ik heb Duits, filosofie en culturele antropologie gestudeerd. Na mijn eerste graad Duits aan de Johann Wolfgang Goethe Universiteit in Frankfurt am Main, studeerde ik filosofie in Frankrijk, waar ik mijn masterdiploma behaalde. Ik voltooide mijn studie als multicultureel trainer en coach aan de Universiteit van Jena in 2009. Sinds 2019 geef ik veel online les.

Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen recensies voor deze leraar. Volg een les bij deze leraar en help haar of zijn profiel te verbeteren door een eerste beoordeling te plaatsen!

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Online reputatie

  • Leraar sinds april 2023
  • Verbonden met Google