Hoi, hallo en hola! Ben je geïnteresseerd om op een nuttige en plezierige manier Spaans te leren? Ik heb verschillende talen (Nederlands, Engels en Frans) geleerd door middel van cursussen en privélessen. Ik weet dus hoe moeilijk en soms vermoeiend het kan zijn om een nieuwe taal te leren. Voor mij is het essentieel dat je je taalvaardigheid verbetert door mijn lessen en geniet van het proces. Ik help je graag in je leerproces! Ik pas mijn lessen aan aan de behoefte van de leerling. Over het algemeen probeer ik elke taalvaardigheid (lezen, luisteren, spreken en schrijven) te ontwikkelen met verschillende digitale materialen. Ik bereid elke les zorgvuldig voor om zowel jouw als mijn tijd volledig te benutten en leer je elke les iets nieuws. Bedankt voor het lezen van mijn beschrijving en ik hoop je snel te zien!

Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen recensies voor deze leraar. Volg een les bij deze leraar en help haar of zijn profiel te verbeteren door een eerste beoordeling te plaatsen!

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Online reputatie

  • Leraar sinds maart 2023
  • Geverifieerd telefoonnummer