Joshua
    Betrouwbare leraar
    Betrouwbare leraar
    In deze les zullen we kennismaken met de fundamentele concepten van programmeren in MySQL, Java en PHP. We zullen beginnen met MySQL en de basisprincipes van databasetechnologie bespreken, zoals het maken, lezen, updaten en verwijderen van gegevens in een database. Daarna zullen we overgaan naar Java, waar we de syntax, datastructuren en controlestructuren zullen bespreken. Ten slotte zullen we PHP bespreken, waarbij we ons zullen richten op webprogrammering en het gebruik van PHP in combinatie met MySQL-databases. Door het einde van deze les zullen de studenten een goed begrip hebben van de fundamentele concepten van programmeren in MySQL, Java en PHP en hoe deze technologieën samenwerken om krachtige webapplicaties te creëren.
    In deze les over scheikunde zullen we een inleiding geven over de basisbegrippen en principes van de scheikunde. We beginnen met een introductie van atomen, moleculen en ionen, en hoe deze chemische componenten zich met elkaar verbinden om chemische verbindingen te vormen. Vervolgens zullen we kijken naar chemische reacties en hoe deze werken. We zullen ook belangrijke groepen van elementen, zoals metalen, niet-metalen en edelgassen bespreken, evenals hun eigenschappen en toepassingen. Aan het einde van deze les zullen studenten een goed begrip hebben van de basisbegrippen van de scheikunde en de toepassingen ervan in ons dagelijks leven en in de industrie.

    Beoordelingen (0)

    Er zijn nog geen recensies voor deze leraar. Volg een les bij deze leraar en help haar of zijn profiel te verbeteren door een eerste beoordeling te plaatsen!

    Good-fit Leraar Garantie


    Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

    Online reputatie

    • Leraar sinds februari 2023
    • Geverifieerd telefoonnummer
    • Verbonden met Linkedin