Iara
    Betrouwbare leraar
    Betrouwbare leraar
    Hallo daar! Altijd al dwarsfluit willen leren of heb je juist zin om dit prachtige instrument weer op te pakken na een pauze? Als docent met meer dan 6 jaar ervaring bied ik privélessen aan voor alle leeftijden en alle niveaus. Ik heb mijn lesvaardigheden geleerd van beroemde dwarsfluit-pedagogen van deze tijd. Ik heb ervaring met lesgeven aan zowel kinderen als volwassenen en ik vind het essentieel dat we allebei plezier hebben terwijl we zoiets geweldigs leren als muziek spelen! De lessen worden aangepast aan uw behoeften en we zullen samen uw muzikaliteit en technische vaardigheden ontwikkelen. Naast Klassieke muziek kunnen we als daar behoefte voor is ook werken aan andere muziekstijlen. Zo ben ik bekend met Braziliaanse volkmuziek, Barokmuziek, Moderne Muziek en Jazz. Ook is het mogelijk om academische ondersteuning te vragen bij het instrument, muziektheorie of geschiedenis. Lessen kunnen in het Engels en in het Nederlands. Als je zelf nog geen instrument hebt, kan ik wat suggesties geven over waar en hoe je er een kunt vinden/huren - aarzel niet om contact met me op te nemen als je interesse hebt. Ik hoop snel van je te horen! Iara

    Beoordelingen (0)

    Er zijn nog geen recensies voor deze leraar. Volg een les bij deze leraar en help haar of zijn profiel te verbeteren door een eerste beoordeling te plaatsen!

    Good-fit Leraar Garantie


    Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

    Online reputatie

    • Leraar sinds januari 2023
    • 2 herhaalleerlingen
    • Geverifieerd telefoonnummer
    • Verbonden met Google