Sorry, voor nu is mijn werkrooster vol en neem ik geen nieuwe studenten. Mijn naam is Simone en ik geef met veel liefde en geduld bijles op het gebied van taal en spelling aan leerlingen van het basisonderwijs. Ook help ik graag anderstalige leerlingen met NT2 lessen. Samen maken we de bijles zowel leerzaam als plezierig. Graag leer ik elk kind goed kennen. Niet alleen om ervoor te zorgen dat een kind zich op zijn gemak voelt, ook om te kijken wat voor soort les goed bij het kind past. Elk kind is uniek, wat elke les anders maakt. Naast de gebruikte schoolmethoden maak ik mijn lessen creatief door het gebruik van eigen (speels) materiaal dat aansluit op het gewenste onderwerp.

Beoordelingen (3)

Simone was een absolute droom voor onze 5-jarige zoon! Het zat meteen goed! Ze is zo georganiseerd, creatief en professioneel! Onze zoon is erg gevoelig en de interacties van Simone met hem zijn gewoon zo mooi. Ze is zo kalm en ondersteunend. Wij konden niet tevredener zijn!
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
Zeer goede en leuke les. Mijn meiden hebben ervan genoten.
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
Echt leuk om Simone te ontmoeten, en mijn 5-jarige zoon vond het leuk om met haar te leren. Zeer boeiend en goed met jonge kinderen.
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Online reputatie

  • Leraar sinds juli 2017
  • Geverifieerd telefoonnummer
  • Verbonden met Google