Sander
    Betrouwbare leraar
    Betrouwbare leraar
    Mijn naam is Sander en ik ben gitarist en zanger bij Hippotrakor en L'itch, en ik wil heel graag mensen coachen/inspireren met als doel hun creatief vuur aan te steken. Onze lessen zullen vertrekken vanuit jouw visie op muziek, en we stellen ons de vraag 'Waarom ben jij begonnen met spelen?". Vervolgens gaan we jouw drijfveer verzoenen met het leerproces van je instrument. Het is een beetje een andere aanpak dan bij de klassieke muziekleraar, maar laat het je zeker niet afschrikken. Ik ben opgeleid als orthopedagoog en leerkracht en heb daarnaast zes jaar ervaring in de sociale sector. Ik kan heel goed aanvoelen waar jouw sterktes liggen en ben ervan overtuigd dat we met die sterktes jouw traject samen kunnen vormgeven. Ik heb tot nu toe nog maar één student begeleid, maar ik kan met trots zeggen dat hij sinds dit jaar zijn eerste eigen cd heeft uitgebracht, begint met optreden en een echte ambient-connaisseur is geworden.

    Beoordelingen (0)

    Er zijn nog geen recensies voor deze leraar. Volg een les bij deze leraar en help haar of zijn profiel te verbeteren door een eerste beoordeling te plaatsen!

    Good-fit Leraar Garantie


    Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

    Online reputatie

    • Leraar sinds november 2022
    • Geverifieerd telefoonnummer
    • Verbonden met Google
    • Verbonden met Linkedin