Economie op middelbare schoolniveau; marketing, marktonderzoek en scriptiebegeleiding tot en met HBO niveau. Ik ben gewend om mijn begeleiding af te stemmen op jouw hulpvraag qua inhoud en qua proces. Samen kijken we wat jouw manier van leren is en hoe de bijles en begeleiding hier het beste op aansluit. Het leuke aan economie is dat je het overal tegenkomt: landelijk, in de regio, bij jou in de straat en ook in jouw huishouden! Onderzoek doen en een scriptie schrijven is een blok aan je been, maar het is zo leuk als het lukt, of uiteindelijk lukt en je vol trots je eigen eindproduct mag bekijken. Alleen, als je vastloopt in een vak en je dreigt erover te struikelen of je hebt moeite met schrijven, dan kan leren en schrijven nogal stressvol worden. Kun jij wel wat hulp gebruiken bij de vakgebieden economie en marketing? Loop je vast bij het schrijven van een scriptie of een (afstudeer)onderzoek en wil je hierbij hulp? Wees welkom en neem contact met mij op. Ik kan qua planning flexibel zijn en in overleg met jou snel starten.

Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen recensies voor deze leraar. Volg een les bij deze leraar en help haar of zijn profiel te verbeteren door een eerste beoordeling te plaatsen!

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Online reputatie

  • Leraar sinds oktober 2022
  • Geverifieerd telefoonnummer