Remco
    Betrouwbare leraar
    Betrouwbare leraar
    Hallo leerlingen! Ik ben Remco, ik ben al enige jaren werkzaam in de techniek en vind het leuk om leerlingen te helpen en enthousiast te maken voor diverse vakken. Ik doe sinds begin dit jaar één op één huiswerkbegeleiding en examenvoorbereiding van leerlingen van de middelbare school op alle niveaus. Mijn specialiteit zit bij de technische vakken, maar ik heb een brede interesse waardoor ik ook met andere vakken goed kan helpen, alleen op het gebied van talen hou ik het bij Nederlands en Engels. Laat me weten als je een keer wilt afspreken! Over mij: Ik ben werktuigbouwkundig ingenieur met ongeveer 8 jaar werkervaring in de offshore en aerospace industrie. Tijdens mijn studie heb ik veel bijbaantjes gehad waarbij ik studenten hielp bij werkcolleges en dat vond ik altijd erg leuk. Vandaar dat ik het lesgeven weer een beetje opgepakt heb en sinds een half jaar diverse vakken op alle niveaus van de middelbare school geef. Ik vind het erg interessant om te kijken wat goed werkt bij leerlingen en gebruik graag animaties om kennis over te brengen als dit mogelijk is. Daarnaast vind ik humor erg belangrijk want school is al serieus genoeg!

    Beoordelingen (0)

    Er zijn nog geen recensies voor deze leraar. Volg een les bij deze leraar en help haar of zijn profiel te verbeteren door een eerste beoordeling te plaatsen!

    Good-fit Leraar Garantie


    Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

    Online reputatie

    • Leraar sinds september 2022
    • Geverifieerd telefoonnummer
    • Verbonden met Google