Bert
    Betrouwbare leraar
    Betrouwbare leraar
    De eerste les is een kennismakingsles; we bepalen dan wat het voorlopige lesprogramma is; beginner of in min of meerdere mate gevorderde; is het Frans bedoeld voor privé of zakelijk doel; hoeveel tijd kan je besteden aan het leren van een vreemde taal, wat is je voorgeschiedenis qua school of Frans. Tijdens deze eerste les vertel ik iets over mezelf en leg ik uit hoe ik te werk ga: eerst de twee mondelinge vaardigheden [luisteren en spreken, in die volgorde!] en vervolgens de schriftelijke vaardigheden [lezen en schrijven]. Het aanleren van een correcte uitspraak is belangrijk; zo nodig komt er een phonétique onderdeel bij. Ik werk met voornamelijk authentiek materiaal: methodes, cd's, opnames van Franse & Belgische televisie. Ook is een [rudimentaire] kennis van de grammatica een must. Leesboekjes [met cd] en schrijfopdrachten en dictees staan naast een verrijkingsprogramma van de vocabulaire eveneens op het programma. Tijdens deze eerste les, bekijken we ook wat haalbaar is qua tijd en studiebelasting. Ik geef alleen bij mij thuis les want daar heb ik alle materiaal staan; ik vind het contact met een cursist belangrijk en daarnaast, zo leert de ervaring, ben ik niet geschikt om via de webcame les te geven.

    Beoordelingen (0)

    Er zijn nog geen recensies voor deze leraar. Volg een les bij deze leraar en help haar of zijn profiel te verbeteren door een eerste beoordeling te plaatsen!

    Good-fit Leraar Garantie


    Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

    Online reputatie

    • Leraar sinds mei 2022
    • Geverifieerd telefoonnummer