Heb je problemen met wiskunde, dan kan ik jou helpen. Stuur me een berichtje met het probleem dat je juist hebt. Ik ben steeds online beschikbaar. Ik ben ook fysiek beschikbaar in regio Hamme. Ik wil je graag helpen! Ik zie er al naar uit. Jij ook? Tot dan!
Heb je problemen met chemie-scheikunde, dan kan ik jou helpen. Stuur me een berichtje met het probleem dat je juist hebt. Ik ben steeds online beschikbaar. Ik ben ook fysiek beschikbaar in regio Hamme. Ik wil je graag helpen! Ik zie er al naar uit. Jij ook? Tot dan!
Heb je problemen met fysica, dan kan ik jou helpen. Stuur me een berichtje met het probleem dat je juist hebt. Ik ben steeds online beschikbaar. Ik ben ook fysiek beschikbaar in regio Hamme. Ik wil je graag helpen! Ik zie er al naar uit. Jij ook? Tot dan!
Heb je problemen met natuurwetenschappen, dan kan ik jou helpen. Stuur me een berichtje met het probleem dat je juist hebt. Ik ben steeds online beschikbaar. Ik ben ook fysiek beschikbaar in regio Hamme. Ik zie er al naar uit. Jij ook? Tot dan!
Heb je problemen met biologie, dan kan ik jou helpen. Stuur me een berichtje met het probleem dat je juist hebt. Ik ben steeds online beschikbaar. Ik ben ook fysiek beschikbaar in regio Hamme. Ik wil je graag helpen. Ik kijk er al naar uit. Jij ook? Tot dan!

Beoordelingen (2)

Helpen met 2 grade examenvoorbereiding voor mijn 14-jarige. Perfect, want ze zit in de lerarenopleiding en is op de hoogte van de vlaamse lesmethodes en het curriculum, 5 sterren.
Uitstekende leerkracht, heel vriendelijk en professioneel tegelijkertijd. Hartelijk dank Marjolein!

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Online reputatie

  • Leraar sinds februari 2022
  • Geverifieerd telefoonnummer
  • Verbonden met Google