Maikel
    Betrouwbare leraar
    Betrouwbare leraar
    Professionele coach, gediplomeerd en onderweg naar certificatie van de International Coaching Foundation. Doorgewinterde executive van een multinational die de werkdruk snapt van zowel de postbode als de programma manager. Luistert zonder oordeel, helpt u een betere balans te creëeren tussen uw inzet en hoe u zich voelt in de bedrijfsomgeving. Door middel van analyse, rollenspellen en goede, diepgaande gesprekken zullen we in circa 4-5 sessies doordringen tot de essentie. Als na de eerste sessie een klik blijkt, gaan we verder kijken welke aannames en spoken er leven in je dagelijkse handel en wandel, en daar komt vanzelf de thematiek boven drijven. We spreken na een paar sessies af, waar we directioneel aan gaan werken. Zolang de lessen een toegevoegde waarde hebben, gaan we door, tot u een nieuw plateau heeft bereikt. Dit zal doorgaans een half jaar duren, met een interval van ongeveer 2-3 werken tussen de sessies. Welke intensiteit voor u het beste werkt, zullen we natuurlijk afstemmen.

    Beoordelingen (0)

    Er zijn nog geen recensies voor deze leraar. Volg een les bij deze leraar en help haar of zijn profiel te verbeteren door een eerste beoordeling te plaatsen!

    Good-fit Leraar Garantie


    Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

    Online reputatie

    • Leraar sinds januari 2022
    • Geverifieerd telefoonnummer