Irene
    Betrouwbare leraar
    Betrouwbare leraar
    Hallo! Ik ben Irene, een afgestudeerde masterstudent aan de HKU Utrecht Conservatorium, en ik bied cellolessen aan mensen van alle leeftijden, zowel online als persoonlijk. Ik heb ruim 7 jaar ervaring met lesgeven aan zowel volwassenen als kinderen, in privélessen, groepslessen en muziekscholen. Ik heb ook muziektheorie en piano aan beginners gegeven. De lessen kunnen op verschillende manieren werken: reguliere lessen om de één of twee weken, of slechts een paar keer, etc. Ik heb studenten gehad die alleen maar een beetje wilden leren, en ik heb ook studenten die al een aantal jaren bij mij zijn gebleven . Ik kon ook de duur van de lessen aanpassen van 30 minuten (vooral voor jongere kinderen) naar 1 uur. De lessen kunnen in het Engels en Spaans zijn, en nu ook in het Nederlands! (lopende werkzaamheden!) De les kan bij de leerling thuis of in mijn atelier in de Vogelenbuurt, maar ook online! Flexibele uren. Ik geef persoonlijke aandacht en methoden aan elk van mijn studenten, omdat iedereen anders is! Als u vragen heeft, neem dan contact met mij op! Ik hoop je snel te zien!

    Beoordelingen (0)

    Er zijn nog geen recensies voor deze leraar. Volg een les bij deze leraar en help haar of zijn profiel te verbeteren door een eerste beoordeling te plaatsen!

    Good-fit Leraar Garantie


    Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

    Online reputatie

    • Leraar sinds december 2021
    • 1 herhaalleerling
    • Geverifieerd telefoonnummer
    • Verbonden met Google