Gita
    Betrouwbare leraar
    Betrouwbare leraar
    Gita is een professionele fluitist en docent, oorspronkelijk afkomstig uit de Canarische Eilanden, Spanje. Hij behaalde zijn bachelordiploma aan het Conservatorium van Amsterdam met het hoogste cijfer van zijn klas. Hij studeerde bij docenten Kersten McCall, Vincent Cortvrint en Mariya Setmotjuk, fluitisten van Het Concertgebouworkest. Als pedagoog wordt Gita vaak omschreven als enthousiast en energiek. Haar oprechte motivatie om les te geven maakt haar tot een erg leuke docent, die zich verheugt over de prestaties en verbeteringen van elk van haar studenten. Hij heeft ervaring met zowel volwassenen als kinderen, beginners en gevorderden. Hun lesmethode varieert en past zich aan de behoeften en wensen van de studenten aan. Ze besteedt speciale aandacht aan het creëren van een gepersonaliseerde opleiding en ervaring voor elk van haar studenten. Gita werkt op een (zeer) bewuste manier aan zowel technische als muzikale aspecten, waarbij de nadruk vooral ligt op plezier maken met de kleintjes! De lessen worden doorgaans gegeven in de Oosterdokskade. Indien nodig is het mogelijk om een andere locatie af te spreken. Studenten van alle leeftijden en niveaus kunnen contact met haar opnemen voor meer informatie en/of vragen.

    Beoordelingen (0)

    Er zijn nog geen recensies voor deze leraar. Volg een les bij deze leraar en help haar of zijn profiel te verbeteren door een eerste beoordeling te plaatsen!

    Good-fit Leraar Garantie


    Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

    Online reputatie

    • Leraar sinds oktober 2021
    • Geverifieerd telefoonnummer
    • Verbonden met Google