Jinha
Betrouwbare leraar
Op zoek naar een moedertaalspreker om te praten over k-drama, k-pop of de diepgaande Koreaanse cultuur? Ik ben hier voor jou! Mijn naam is Jinha (진하) en mijn moedertaal is Koreaans. Ik kan vloeiend Koreaans en Engels schrijven, lezen en spreken. Ik ben geboren in Zuid-Korea en opgegroeid in Californië, VS Omdat ik mijn hele leven met twee verschillende culturen ben opgegroeid, ken ik de moeilijkheden bij het leren van een nieuwe taal en het aanpassen aan de nieuwe cultuur. We kunnen bespreken wat u graag zou willen leren, of het nu gaat om het leren van de taal vanaf beginnersniveau of gewoon om het verbeteren van alledaagse gesprekken! *Ik vind het belangrijk om tijdens de sessie alleen Koreaans te spreken* (maar als er vragen naar voren komen en u problemen ondervindt, kunnen we in het Engels of Nederlands spreken/ik spreek een betje Nederlands) *Je kunt vragen om elkaar te ontmoeten in het café of in een groepsles (met vrienden)* Ik kijk ernaar uit om mijn persoonlijke kennis in het Koreaans te ontmoeten en te delen! Ik kijk uit u te ontmoeten en samen Koreanen te speken! Het is een goed idee om dit te doen!

Beoordelingen (5)

Ze is super lief en luistert echt naar je.
heb enorm genoten van de les!
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
Zeer vriendelijke en zorgzame persoon. Ze vraagt waarvoor je Koreaans wilt leren en past de presentaties zelfs wekelijks aan naar jouw wensen.
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
De les was geweldig. En de leraar vriendelijk en behulpzaam. Ik heb me al aangemeld voor een andere
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
Persoonlijke lessen, flexibele uren en ontspannen manier van lesgeven. Absoluut een aanrader!
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Online reputatie

  • Leraar sinds oktober 2021
  • 1 herhaalleerling
  • Geverifieerd telefoonnummer
  • Verbonden met Google