Faycal
    Betrouwbare leraar
    Betrouwbare leraar
    Ik geef privé lessen uit de vier bekende boeken van de vooropleiding van de islamitische Universiteit te Medina (KSA). Diegene die deze boeken heeft behandelt is in staat om: 1) Arabisch te lezen. 2) Arabisch te schrijven 3) Arabisch te begrijpen/verstaan. 4) Arabisch te spreken. 5) De vrijdagspreken en overige islamitische preken in de Arabische taal te verstaan. 6) Een Islamitische opleiding te doen op een Islamitische universiteit of diegene kan een volledige islam studie volgen in het Arabisch in een ander instituut. Informatie over de lessen: - De lessen worden online gegeven via Zoom. - De student is in staat om te zien wat ik opschrijf in het aantekeningenbord en ik stuur dit document na iedere les naar de student op, zodat hij de notities en de woordenlijsten kan gaan leren. - Alles van de les wordt vertaald en uitgelegd totdat de student het begrijpt en dan pas gaan we verder In Shaa Allah. Je zult geen spijt krijgen, ik heb drie jaar ervaring met lesgeven en ik sprak vroeger ook geen Arabisch net zoals jij, vandaar dat ik de valkuilen ken en weet hoe ik je het beste kan begeleiden. Laat mij je gids zijn in de Arabische taal en laten we stappen nemen!

    Beoordelingen (0)

    Er zijn nog geen recensies voor deze leraar. Volg een les bij deze leraar en help haar of zijn profiel te verbeteren door een eerste beoordeling te plaatsen!

    Good-fit Leraar Garantie


    Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

    Online reputatie

    • Leraar sinds juli 2021