Kristina
    Betrouwbare leraar
    Betrouwbare leraar
    Engelse versie hieronder! Hallo, Ik ben Kristina, 37 jaar oud en geef al enkele jaren bijles in verschillende vakken en heb meer dan tien jaar ervaring in privé- en professionele bijles. Ik heb ook voor een Bundesliga-club gewerkt en daar taalcoaching gedaan. Als uw kind hulp nodig heeft op school, help ik met huiswerk en studeer ik samen met mijn leerlingen voor klassikaal werk. Als uw kind hulp nodig heeft met rekenen, Engels, Frans, Nederlands of Duits, neem dan contact met mij op. Ik help ook met het behalen van taalcertificaten. De lessen vinden altijd individueel en bij mij thuis plaats. De bijles is ook bedoeld voor volwassenen en kan 's avonds plaatsvinden. Hoi! Mijn naam is Kristina, ik ben 37 jaar oud en heb veel ervaring in het geven van bijles. Ik heb zowel privéles gegeven als professioneel via bureaus. Ik heb ook gewerkt voor een voetbalteam in de 1e Bundesliga. Als u of uw kind hulp nodig heeft bij het leren van Duits, uw huiswerk of het voorbereiden van examens (ook taalcertificaten) ben ik wellicht de juiste persoon voor u. Ik geef bijles in het Duits, Engels en Nederlands. De lessen vinden normaal gesproken bij mij thuis plaats, maar er zijn ook andere opties zoals videogesprekken indien nodig.

    Beoordelingen (0)

    Er zijn nog geen recensies voor deze leraar. Volg een les bij deze leraar en help haar of zijn profiel te verbeteren door een eerste beoordeling te plaatsen!

    Good-fit Leraar Garantie


    Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

    Online reputatie

    • Leraar sinds april 2021
    • 1 herhaalleerling
    • Geverifieerd telefoonnummer
    • Verbonden met Google