Anne
    Betrouwbare leraar
    Betrouwbare leraar
    Hoi, ik ben Anne. Ik speel viool en altviool en zit in mijn laatste jaar van Jazz & Pop aan het conservatorium van ArtEZ. Tijdens mijn studie ben ik begonnen met het opbouwen van mijn vioolpraktijk. Naast mijn eigen privé leerlingen heb ik les gegeven aan de muziekschool "Muziekdorp" in Wijchen en heb ik band coaching lessen gegeven aan een groep studenten van de middelbare school. Naast het les geven speel ik concerten met de "Metropool Academy", heb ik mijn eigen strijkkwartet "The Four Frogs in the Woods" en speel ik in een Folk strijkers duo. Leerlingen van alle leeftijden en categorieën zijn welkom in mijn les. Klassiek, Folk, Rock, Pop, Jazz en vrije improvisatie zijn een paar van de genres die je tijdens onze lessen kunt gaan ontdekken. Ik heb bij de Amerikaanse Violist Mark O'Connor een Teacher Training programma gevolgd en een aansluitend diploma behaald. Zijn methode is een mooie en omvangrijke manier om de diversiteit van de viool te leren kennen. In mijn lessen gaan wij veel samen musiceren. Naast een correcte houding van de viool leer je de vele technieken en ga je hierbij je eigen stijl ontwikkelen. Een muziekinstrument kunnen spelen is een verrijking voor iedereen! Ik kijk ernaar uit je te leren kennen! Anne

    Beoordelingen (0)

    Er zijn nog geen recensies voor deze leraar. Volg een les bij deze leraar en help haar of zijn profiel te verbeteren door een eerste beoordeling te plaatsen!

    Good-fit Leraar Garantie


    Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

    Online reputatie

    • Leraar sinds april 2021
    • Geverifieerd telefoonnummer
    • Verbonden met Google