Wil jij graag gitaar leren spelen en jouw lievelingsliedjes/solo’s leren spelen? Dan hoef je niet meer verder te zoeken! Ik ben een jongen van 15 jaar en ik heb inmiddels 7 jaar wekelijks Gitaarles gehad. Ik geef les aan kinderen/tieners van 7-17 jaar. Ik ga je leren: Beginners: -Hoe houd je je gitaar vast en hoe gebruik je een plectrum. -Ik ga je leren hoe je akkoorden moet spelen en lezen. -Ik ga je favoriete riffs/liedjes op de gitaar aan je leren. Heb jij een liedje die je graag wilt leren spelen? Dan kijk ik of dat liedje past bij jouw niveau en ga ik die helemaal voor je uitzoeken en die aan je leren. -Ik ga je leren hoe je tabs moet lezen en zelf liedjes kan uitzoeken. -Ik ga je leren hoe je eventueel een versterker met elektrische gitaar moet gebruiken. Gitaarspelers met een beetje ervaring: -Hoe je solo’s moet spelen en ga diep in op de details zoals: vibrato, bends, feeling en aanslag. -Wat is de pentatonische toonladder en waarvoor wordt dit gebruikt? -Leer je eigen solo’s bouwen en improviseren onder backing tracks. -Leer hoe je effectief je versterker moet gebruiken. Hierbij ga ik in op: distortion, wat de knoppen op je versterker betekenen (mid, treble, bass), special effects (Chorus, flanger etc.) en hoe je het geluid van een bepaald liedje krijgt. -Hoe werkt een elektrische gitaar precies. Denk hierbij aan: hoe werken de pick ups, wat voor invloed heeft de kracht van aanslag met een plectrum, wat is het verschil in geluid bij fingerpicking en een plectrum. -Voor de les zeg je met welk liedje je bezig bent of wat je graag wilt leren. Ik zal dit liedje dan uitzoeken en dan mag jij in de les laten zien hoe ver je bent. Ik zal tips geven hoe je het liedje makkelijker kan spelen of hoe je het mooier kan laten klinken (vibrato, Bends, aanslag). Ook zal ik ingaan op techniek. Het deel van het liedje dat je dan nog niet kan zal ik je dan in de overige tijd leren. Het is ook mogelijk om in de les het hele liedje te leren, maar houdt er dan rekening mee dat het liedje waarschijnlijk niet helemaal afgemaakt kan worden. Bij een onderwerp zoals: hoe moet ik improviseren op een backing track of hoe bouw ik mijn eigen solo zal Ik van tevoren een les voorbereiden.

Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen recensies voor deze leraar. Volg een les bij deze leraar en help haar of zijn profiel te verbeteren door een eerste beoordeling te plaatsen!

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Online reputatie

  • Leraar sinds maart 2021
  • Geverifieerd telefoonnummer
  • Verbonden met Google