In september 2018, na mijn reis naar Nepal en India, startte ik de tweejarige opleiding Stembevrijding gegeven door Jan Kortie, Sarah Jens en Anna Fernhout. Sindsdien ben ik actief als Stembevrijder en bied ik lessen en workshops aan. Stembevrijding is voor mij nauw verbonden met jezelf ten dienste te stellen aan de vreugde die het leven in zich heeft. Dit echter zonder de valkuilen, remmingen en angsten uit de weg te gaan. Iedereen heeft een stem, en is daar ten innigste mee verbonden. De stem onthult, wat er in ons leeft, en laat ons zien, wie we zijn, op momenten dat we onze stem het meest nodig hebben. Vaak zijn dat juist momenten van angst en onzekerheid, van stress en pijn. Wanneer dan de stem klinkt, met klanken die niet kunnen oordelen, dan wordt spanning ontspanning en gaat het hart zingen. Diepe pijn kan begrip vinden in een bedding van klanken, gedragen door de liefdevolle mensen om ons heen, die voor ons klaar staan, om ons te spiegelen en te steunen. Het lied van het leven, het lied van onze ziel, het lied van stem en hart. Wanneer we dat zingen, is er voor mij sprake van Stembevrijding. Tot deze bron van vreugde wil ik eenieder uitnodigen. Wees welkom in mijn workshops en individuele lessen.

Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen recensies voor deze leraar. Volg een les bij deze leraar en help haar of zijn profiel te verbeteren door een eerste beoordeling te plaatsen!

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Online reputatie

  • Leraar sinds februari 2021
  • Verbonden met Google