Ik ondersteun kinderen van de basisschool van groep 6,7 en 8 met taal en rekenen. Met mijn SPW 4 diploma heb ik zowel op een basisschool langdurige ervaring opgedaan, als op de Naschoolse opvang. De afgelopen jaren heb ik goede resultaten behaald met verschillende kinderen uit groep 7 en 8. Ik wil mij de komende tijd richten op basisschoolkinderen met een achterstand, mijn voorkeur gaat wel uit naar de bovenbouw. Ik werk aan huis, zowel bij mijzelf of bij de kinderen thuis, ook vind ik de bieb prima om te werken. Helaas zijn die op dit moment gesloten. Tot zover de beschrijving, nog vermeld ik even dat ik vooral in Amsterdam of omgeving werk, ik ben niet in het bezit van een auto. Met vriendelijke groet, Oscar

Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen recensies voor deze leraar. Volg een les bij deze leraar en help haar of zijn profiel te verbeteren door een eerste beoordeling te plaatsen!

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Online reputatie

  • Leraar sinds januari 2021
  • Geverifieerd telefoonnummer
  • Verbonden met Linkedin