Ik zal je Engels leren, ongeacht je huidige vaardigheidsniveau. Ik zal je helpen je te concentreren op verschillende aspecten, zoals grammatica, uitspraak, woordenschat, taalgebruik en meer. Als je aan je schrijfvaardigheid wilt werken, kan ik ook je werk beoordelen en je helpen beter te worden in schrijven. Om te beginnen zullen we uw ervaring met het Engels bespreken om te zien wat uw huidige niveau van Engels is. We zullen een doel stellen, het niveau van Engels dat u wilt verwerven, en de lessen zullen daarop voortbouwen. Verwacht wel een soort huiswerk, of een vorm van oefening, meestal in de vorm van een grappige video of show om naar te kijken, maar als je je ook op schrijfvaardigheid wilt concentreren, omvat het ook schrijftaken. Ik zal persoonlijk de lessen samenstellen die passen bij je huidige niveau en samen met jou je doel bereiken!
Voor iedereen die tijdens de zomervakantie zijn Engelse vaardigheden een echte boost wil geven! Heb je tijdens de vakantie wat vrije tijd en wil je graag aan je Engelse vaardigheden werken? In deze les werk je aan je spreekvaardigheid en je woordenschat. Directe feedback is erg belangrijk bij het leren van een taal, daarom helpt het als er iemand aanwezig is om je in realtime te corrigeren. Ik heb mijn BA in Engelse taalkunde en kan je helpen met hoe je je eerste taal kunt gebruiken om beter te worden in een tweede of derde taal die je aan het leren bent. Ik houd de inhoud van deze les een beetje vaag, omdat ik lessen wil samenstellen die zijn afgestemd op jouw behoeften en vaardigheidsniveau. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op!

Beoordelingen (1)

-
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Online reputatie

  • Leraar sinds januari 2021
  • Geverifieerd telefoonnummer