Deborah
    Betrouwbare leraar
    Betrouwbare leraar
    Yoga is een fijne manier om met jezelf op een dieper niveau te verbinden, innerlijke rust te voelen en de energie van je energielichaam te laten stromen. In de groeps- of privéles besteed ik aandacht aan meerdere aspecten van yoga: asana (houdingen), ademhaling, geest, meditatie, energielichaam en filosofie. Ook gebruik ik graag speelse elementen die voor verdieping zorgen zoals schrijven, tekenen, aromatherapie, muziek, klankschalen, een kaartenlegging en je eigen verbeelding. Het tempo van de les is rustig, maar ook uitdagend door de combinatie van Yin en Yang elementen. De natuur is mijn inspiratiebron! De lessen zijn geïnspireerd op terugkerende patronen in de natuur zoals de seizoenen of de maan. Bij drie lessen of meer van 90 minuten maak ik voor jou een schema voor thuis, zodat je vaker voor jezelf de rust kan opzoeken door middel van yoga. .

    Beoordelingen (0)

    Er zijn nog geen recensies voor deze leraar. Volg een les bij deze leraar en help haar of zijn profiel te verbeteren door een eerste beoordeling te plaatsen!

    Good-fit Leraar Garantie


    Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

    Online reputatie

    • Leraar sinds oktober 2020