Alexis
Betrouwbare leraar
Ik geef lessen (alle niveaus) zowel voor het leren van grammatica als spelling. Ik doe mijn best om dit leren zo effectief en leuk mogelijk te maken. Het is leuker als je plezier hebt! Als ik Duits spreek zonder accent, help ik je ook om je mondelinge uitdrukkingsvaardigheid te verbeteren. Goede leraar, ik zal me vooral aanpassen aan je behoeften om je vooruit te helpen, alles in de juiste sfeer. :) Vloeiend in Frans, Duits, Engels en Nederlands, zal ik je helpen in de taal die voor jou het meest begrijpelijk is. Ik geef lessen via webcam en ik kan me verplaatsen in Brussel (+5 €). Bij uitzondering kan ik ook thuis ontvangen. Voor vragen, neem gerust contact met mij op! Bis kaal! Alexis

Beoordelingen (3)

Alexis is een geweldige leraar voor mijn zoon. Hij is geduldig en ondersteunend en weet echt hoe hij kinderen moet motiveren. Hij is goed in het opbouwen van zelfvertrouwen en het leuk houden van lessen. Mijn zoon kijkt uit naar elke les!
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
Ik heb genoten van mijn Duitse les met Alexis. Hij is gemakkelijk om mee te werken en hij heeft zich 100% aangepast aan mijn behoeften. Ik kijk ernaar uit om ook in de toekomst met hem samen te werken.
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
Leerling heel tevreden ! Leraar heel stipt en voorbereid .

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Online reputatie

  • Leraar sinds oktober 2020
  • Geverifieerd telefoonnummer