Bij SpaansNed Leer je en praat je Spaans met mij "Aprende y habla español conmigo". Privé of groepslessen. Face to face lessen in de regio van Maastricht. Online lessen zijn uiteraard ook mogelijk. Mijn moedertaal is Spaans en ik ben afgestudeerd docent Spaans als tweede taal. Ik heb ruime ervaring met lesgeven en ik doe dat met enorm veel plezier. Het belangrijkste voor mij om te beginnen is te weten wat het doel en het niveau van de student is. Daarna kiezen we samen een lesmethode. Ik leer je alle vaardigheden op verschillende manieren (spelletjes, video's, boeken...) De les wordt nooit saai. We praten Spaans vanaf dag één. “Si hablas a una persona en una lengua que entiende, las palabras irán a su cabeza. Si le hablas en su propia lengua, las palabras irán a su corazón” - Nelson Mandela. De lessen zijn bedoeld voor kinderen of volwassenen die Spaans willen leren als tweede of vreemde taal (vanaf niveau 0 tot C1)

Beoordelingen (7)

Een geweldige leraar!
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
Mijn dochter is 10 jaar en vind het superleuk. Is zeker aan te raden. De lessen worden op een leuke manier gegeven.
We hebben veel geleerd en plezier gehad tijdens onze lessen Spaans van Esther. Ze is een geduldige, aardige en intelligente lerares. Na iedere les gingen we vrolijk naar huis. Ze was flexibel qua inplannen, ook toen we een keer wilden verzetten. We hebben veel aan de lessen gehad tijdens onze vakantie in Bolivia. Van harte aanbevolen!
Zeer goede docente Spaans. Lessen worden op een efficiënte wijze ingedeeld waarbij er aandacht is voor persoonlijke leerdoelen. Afspraken worden altijd nagekomen. Tijdens de lessen is er een gevarieerd lesprogramma; zeker een aanrader!
Een heel kundige en aardige lerares.
...

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Online reputatie

  • Leraar sinds oktober 2020
  • 1 herhaalleerling
  • Geverifieerd telefoonnummer
  • Verbonden met Google