Spreekt muziek je ook zo aan? Kunnen de klanken van de gitaar je helemaal betoveren? Wil je graag zelf die klanken leren vertolken? Samen met mijn leerlingen ga ik op zoek naar wat zij graag willen kunnen op de gitaar. We ontdekken het instrument en zijn muziek in zijn volle glorie: de warme klanken, de percussieve aanslag en talloze kleurrijke akkoorden. Ik zelf speel al 13 jaar gitaar en heb net (september 2022) mijn master klassieke gitaar aan het Lemmensinstituut in Leuven (België) afgerond. Momenteel specialiseer ik me verder aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag. Ik ben enorm gepassioneerd door muziek en hou ervan die passie door te geven. Enige voorkennis van muziek is niet nodig. Lessen kunnen bij mij thuis, op verplaatsing, of online!

Beoordelingen (3)

Ondersteunend, empathisch en deskundig met strategieën om het leren te ondersteunen.
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
Susanne was heel enthousiast.
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
Ik heb bijzonder genoten van mijn eerste les bij Marie-Lou. Ze slaagde er meteen in om de gevoelige snaar te raken bij me. ;-) Heel doordacht aangepakt, ze voelde meteen aan wat ik wil en speelde daar direct op in met uitleg en voorstellen. Tegen dat ik goed en wel thuis was zat er al 'huiswerk' in mijn mailbox. Buitengewoon top. Ik ben hongerig naar meer.

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Online reputatie

  • Leraar sinds augustus 2020
  • Geverifieerd telefoonnummer