Beoordelingen (2)

Zanglessen volgen bij Dominyka was echt geweldig. Ze is echt een getalenteerde zangeres en een ervaren docente die jouw zang naar een hoger niveau kan tillen. Dankzij Dominyka ontdekte ik mijn ideale zangbereik en hoe ik zonder spanning kan zingen met behoud van een krachtige riem. Sterk aangeraden!
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
Ik begon als een complete beginner en had niet echt vertrouwen in mijn stem. Toch zorgde Filipe ervoor dat ik me vanaf de eerste les op mijn gemak voelde. Filipe is erg motiverend en hij brengt zijn passie voor zingen over tijdens elke les, waardoor ik me altijd sterker en nieuwe energie krijg. Hoewel hij je laat oefenen en samenwerken aan de liedjes waar je van houdt, is hij ook zeer professioneel en geeft hij begeleiding bij elk technisch aspect van het zingen, van ademhalingsondersteuning en articulatie tot het vinden van resonanties in je lichaam, en ook hoe je mentaal kunt benaderen een lied. Sterk aangeraden!!
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Online reputatie

  • Lid sinds augustus 2020