Als je Spaans wil leren of jouw Spaans wil verbeteren, ben ik misschien de juiste leraar voor jou. Ik bied lessen aan die leuk, interactief en gebaseerd zijn op wat mijn studenten nodig hebben en willen leren. Ik doe dit door middel van een verscheidenheid aan activiteiten om u stap voor stap te helpen uw vaardigheden op te bouwen; inclusief onder andere rollenspellen (gebaseerd op real-life situaties), Q & A's en games. ¡Het doel is om je aan het praten te houden! De lessen worden vooral in het Spaans gegeven, hierdoor kun je tijdens of les zoveel mogelijk Spaans leren en oefenen. Maak je geen zorgen sobre het maken van fouten; puerta fouten te maken en ervan te leren word je zelfs beter. Herhaling es un belangrijk onderdeel van mijn lessen. Ik ga vaak terug om te controleren of je je nog herinnert wat in voorgaande lessen is geïntroduceerd. Voordat nos encontramos onze lessen beginnen, wil ik weten wat jouw redenen zijn om Spaans te leren. Als je al enige kennis van het Spaans hebt zal ik bepalen wat jouw exacte niveau is. Zodra ik weet wat jouw behoeften, interesses en niveau zijn, kan ik de juiste materialen selecteren en de juiste cursus voor jou ontwerpen. Ik vind het beter om met een lesboek te werken om structuur te geven aan de lessen. Daarnaast maak ik gebruik van video's, dia's, werkbladen y ander lesmateriaal. Als je het leuk vindt, kan ik je ook oefeningen en bronnen per e-mail sturen, zodat je zelfstandig kan blijven leren. Onze lessen kunnen online zijn (a través de Zoom), de ik kan bij jou thuis komen (en Haarlem, Velserbroek, Santport-Noord, Driehuis of Heemstede). De lessen kunnen een-op-een zijn of in een kleine groep.
Als je Engels wil leren of jouw Engels wil verbeteren, ben ik misschien de juiste leraar voor jou. Ik bied minder aan die leuk, interactief en gebaseerd zijn op wat mijn studenten nodig hebben en willen leren. Ik doe dit door middel van een verscheidenheid aan activiteiten om u te helpen uw vaardigheden op te bouwen; inclusief onder andere rollenspellen (gebaseerd op real-life situaties), Q & A's en games. Het doel is om je aan het praten te houden! De lessen worden vooral in het Engels gegeven, waardoor je tijdens de les zoveel mogelijk Engels leren en oefenen. Maak je geen zorgen over het maken van fouten; door fouten te maken en ervan te leren woord je zelfs beter. Herhaling is een belangrijk onderdeel van mijn lessen. Ik ga vaak terug om te controleren of je nog herinnert wat in voorgaande lessen is vooruit. Ik bied ook lessen aan die gericht zijn op de voorbereiding op internationale examens Engels zoals de IELTS en TOEFL. Voordat we onze lessen beginnen hebben ontmoet, wil ik weten wat jouw redenen zijn om Engels te leren. Als je al enige kennis van het Engels hebt, zal ik bepalen wat jouw exacte niveau is. Zodra ik weet wat jouw behoeften, interesses en niveau zijn, kan ik de juiste materialen selecteren en de juiste cursus voor jou ontwerpen. We kunnen werken met een leerboek (plus extra materiaal) of met mijn eigen lesmateriaal. Ik maak gebruik van video's, dia's, werkbladen en ander lesmateriaal. Als je het leuk vindt, kan ik je ook oefeningen en bronnen per e-mail sturen, zodat je zelfstandig kan blijven leren. Bij twijfel kun je mij altijd bereiken via e-mail van WhatsApp. Onze lessen kunnen online zijn (met Zoom, Skype of een platform naar keuze), of ik kan bij jou thuis komen (in Haarlem, Velserbroek, Santpoort-Zuid, Santport-Noord, Driehuis, Beverwijk, IJmuiden of Overveen). De lessen kunnen een-op-een zijn of in een kleine groep.

Beoordelingen (13)

Wij 4 personen 50+ waren en zijn aangenaam verrast door Nancy. Een leuke meid en heel fijn om naar te luisteren. Tevens het tempo en begrip is heel goed. We hebben nog een hele hoop lessen te gaan, maar we gaan met vertrouwen onze cursus tegemoet. Het was direct beginnen toen Nancy binnen kwam en hebben onze tijd goed besteed. Wij zijn zeer tevreden over Nancy dus.
Gelijk in het spaans aan de slag!
Ik wilgraag mijn Spaans verbeteren, aangezienik ooit een half jaar les heb gehad. Dus heb me ik me opgegeven bij Nancy, een hele vriendelijke dame! Native speaker..uit Paraguay..Het was mijn eerste les, dus even aftasten. Zij liet me lekker vrij uit praten en stedle veel vragen en maakte notities. Zo analyseerde zeceen bertje het niveau en bespraken we wat mijn wensen zijn. Ik ben erg enthousiast en benieuwd naar de volgende les!
Mijn leraar is geduldig, praat rustig. Zij geeft mij de tijd en ruimte om na te denken zodat ik antwoord kan geven. Zo nodig corrigeert zij mij. Ik ben ervan overtuigd dat ik door haar lessen, veel beter en correct spaans zal spreken. Ik ben super blij met haar. Ik raad haar zeker aan. Ik blijf gebruik maken van haar expertise.
Heel fijne lessen.
...

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Online reputatie

  • Leraar sinds juni 2020
  • 5 herhaalleerlingen
  • Geverifieerd telefoonnummer
  • Verbonden met Google