Gebeurt het jou ook? Je luistert naar de muziek en... Je kunt je aandacht gewoon niet afleiden van de lagere tonen, de basis van het nummer, The Bass. Laat me je iets vertellen: als je dat doet, betekent het dat... Je bent al aan het leren! Of je nu luistert naar pop, rock, r'n'b, jazz, blues, noem maar op, de bas staat altijd klaar om te werken als de basis waarop de band kan voortbouwen. Ik kan je nieuwsgierigheid begeleiden door de ontdekking van de verschillende bastechnieken, we kunnen samenwerken met behulp van de muziek van de artiesten die je graag bewandelt om onze weg te bewandelen in het rijk van de Lage Tonen. Heb je niet altijd al die vrienden van je willen ontmoeten en de liedjes spelen waar je allemaal van houdt? Die geweldige basriff van Muse, dat heerlijke nummer van Coldplay of de supercoole funky Bruno Mars. Of misschien droom je van het warme, knuffelige geluid van de contrabas, spelend met de strijkstok en voel je de vibratie van het hout. Een beetje jazz spelen, samen met Miles Davis of Wayne Shorter. Met bijna 20 jaar ervaring in de lage tonenwereld kan ik je begeleiden in de studie van elektrische bas en contrabas. Ik ben een actieve performer en tourmuzikant, evenals een afgestudeerde bassist. (Conservatorium van Amsterdam) Samen gaan we kijken wat het beste bij jou past. Via de muziek waar je van houdt, vinden we het juiste pad om de wereld van de bas te ontdekken. PS: (Alleen voor onbevreesden) Ik zal ook de geheime kunst leren van: “Fietsen terwijl je je bas draagt zonder gedood te worden”.

Beoordelingen (3)

De manier waarop Lorenzo muziek ziet en onderwijst is uniek. Prioriteit geven aan het gevoel en de output maakt de sessies leuk. Hij vindt een mooie balans tussen het overdragen van technische kennis en het geven van ruimte aan de student om te ontdekken.
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
Geweldige leraar, relaxte aanpak, gemakkelijk om mee te praten! Geweldige eerste leservaring. Erg blij dat ik Lorenzo heb gevonden.
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
In een zeer gemoedelijke sfeer weet Lorenzo zich snel aan te passen aan jouw behoeften en wensen als student. Geweldige lessen!
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Online reputatie

  • Leraar sinds juni 2020
  • Geverifieerd telefoonnummer
  • Verbonden met Google