Victoria
Betrouwbare leraar
Ik stel voor om u aan te passen aan uw behoeften. We zullen samen analyseren wat u nodig heeft om uw tekortkomingen te verhelpen. Als u Nederlands wilt leren of uw kennis wilt verdiepen, bepalen we de doelstellingen die u moet bereiken, zodat u een Nederlandstalige gesprekspartner kunt begrijpen of uzelf in het Nederlands kunt uitdrukken in verschillende contexten. Tot binnenkort !
Als vertaler door opleiding heb ik al verschillende professionele missies kunnen opbouwen waarvoor mijn taalvaardigheid altijd zeer gewaardeerd werd. Ik heb met name kunnen werken binnen de redactie van een decoratiemagazine. Momenteel ben ik docent Nederlands in het secundair onderwijs. Ik herlees graag uw verschillende werken om hun stijl, spelling en grammatica te verbeteren. Ik kan uw producties ook in het Engels of Nederlands proeflezen.
Ik stel voor om me aan te passen aan uw behoeften. We analyseren samen wat u nodig heeft om uw tekortkomingen te verhelpen. Als u Engels wilt leren of uw kennis wilt verdiepen, zullen we de doelstellingen bepalen die moeten worden bereikt, zodat u een Engelssprekende gesprekspartner kunt begrijpen of uzelf in het Engels kunt uitdrukken volgens verschillende contexten. De cursussen zijn erg interactief en ik bied je samenvattingen en gepersonaliseerde documenten. Laten we het samen doen! Tot ziens
Afhankelijk van jouw wensen, probeer ik je zo goed mogelijk te helpen. We kijken samen wat je precies nodig hebt om je Franse vaardigheden te verbeteren. We stellen samen doelen op die we willen bereiken om beter te worden in het Frans of om de taal van Molière te leren. Als je geen Frans kent, is het ook tijd om te beginnen met leren! Waar wacht je op ? :) Mijn doel is om ervoor te zorgen dat je aan het einde van onze lessen Frans kunt spreken of een Franstalige in verschillende contexten kunt begrijpen.

Beoordelingen (2)

Heel tevreden
geduldig, neem tijd om alles goed uit te leggen, de samenvattingen van de lessen zijn goed opgesteld + goed voorbereid, aangenaam in de omgang en zeer sympathiek

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Online reputatie

  • Leraar sinds mei 2020
  • 1 herhaalleerling
  • Geverifieerd telefoonnummer