Taaldocent (Engels). Je leert (beter) Engels spreken en ook de grammatica goed gebruiken. Ik heb 7 jaar ervaring als taaldocent. Mijn stijl is leuk, effectief en gesprekken worden uitgewisseld met grammatica. Aarzel niet en leer zo snel mogelijk spreken.
Hallo, mijn naam is Milly Sint Jago. Ik ben uw professionele Taaltrainer Nederlands Zakelijk, gespecialiseerd in Relocation Language-cursussen voor A1 tot B2-niveau. Deze cursus is speciaal voor wie van plan is of al naar Nederland of België is verhuisd en die graag op een interactieve manier Nederlands wil leren. Het belangrijkste doel van deze cursus is om u kennis te laten maken met de Nederlandse taal en u uit te rusten met de basisgespreksvaardigheden die nodig zijn voor het dagelijks leven. Ik zou u ook optioneel materiaal ter beschikking stellen voor zelfstudie om uw Nederlands te verbeteren. Cursusfocus Uitspraak Gesproken interactie Luistervaardigheid Vocabulaire Grammatica Schrijven en lezen Cultuurtips Sleutelzinnen

Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen recensies voor deze leraar. Volg een les bij deze leraar en help haar of zijn profiel te verbeteren door een eerste beoordeling te plaatsen!

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Online reputatie

  • Leraar sinds mei 2020
  • Verbonden met Google