Michael
    Betrouwbare leraar
    Betrouwbare leraar
    In deze cursus beginnen we met een intakegesprek waarin ik je niveau beoordeel en je wensen bespreek. Hierna zal ik een cursus ontwikkelen om aan uw doelen te voldoen. De wensen van iedereen zijn anders. Misschien wilt u uw spreekvaardigheid ontwikkelen, uw woordenschat verbreden of aan uw grammatica werken. Of misschien wilt u uw uitspraak of schrijfvaardigheid verbeteren. Het kan een combinatie hiervan zijn. Als hooggekwalificeerde en zeer ervaren docent beschik ik over de nodige vaardigheden om een cursus te kunnen opstellen en de juiste middelen te vinden om uw voortgang te ondersteunen. Tijdens de cursus krijg je de oefening, feedback en begeleiding die nodig zijn om je Engelse niveau te verbeteren. Aan het einde van elke les zal ik je huiswerk geven zodat je door kunt gaan met oefenen tussen de sessies door en aan het begin van de volgende les zal ik je huiswerk met je bekijken om er zeker van te zijn dat je op het goede spoor blijft! Klaar wanneer jij het bent! 😊
    45.00EUR/ u

    Beoordelingen (0)

    Er zijn nog geen recensies voor deze leraar. Volg een les bij deze leraar en help haar of zijn profiel te verbeteren door een eerste beoordeling te plaatsen!

    Good-fit Leraar Garantie


    Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

    Online reputatie

    • Leraar sinds april 2020
    • Geverifieerd telefoonnummer
    • Verbonden met Google