Laia
    Betrouwbare leraar
    Betrouwbare leraar
    Heb je altijd al je zang willen verbeteren, maar heb je nooit de tijd gehad? Als je zin hebt in wat creativiteit in deze quarantaineweken, bied ik je zanglessen aan via Skype. Ik stel voor om te werken aan 3 hoofdaspecten, die zijn onderverdeeld in LEI (leren, verkennen, interpreteren + info hieronder): - REPERTOIRE (leren): kies een nummer waar je van houdt - TECHNIEK (verkennen): laten we ontdekken wat je allemaal kunt doen met je eigen instrument, je stem. Ik zal je enkele technieken geven om de mogelijkheden in je stem uit te breiden ('Embodied Voice', + info hieronder) - INTERPRETATION (Interpret): er zijn oneindig veel manieren om een liedje te verzenden! Meer manieren dan mensen op aarde, omdat ieder van ons vele interpretaties van één enkel lied kan doen. We zullen de verschillende manieren verkennen om een liedje te leren. Zingen is het oudste instrument dat we hebben, mensen zongen terwijl ze aan het werk waren, in bijeenkomsten, voor hun geliefden ... maar nu zingen mensen mensen verlegen, verliezen ze het vertrouwen in hun stem. Daarom wil ik enkele concrete tools aanbieden die je kunnen helpen om duidelijk te begrijpen wat je voelt als je zingt en de weg te vinden in wat je wilt zingen. Ik wil dat het goed voelt !! Zingen kan niet lijden (zoals zoveel andere dingen ...) METHODE: Embodied Voice De stem, ons instrument, is niet alleen de stembanden in onze keel, maar het is ook je hele lichaam en de energie die je draagt. Als je je arm beweegt terwijl je zingt, heeft dat invloed op het geluid, maar ook op elke emotie die je voelt. Laten we uw stem belichamen door te zingen terwijl u verbinding maakt: emotie, lichaam, geest en lef. MIJN EIGEN TRACK: Onderwijs: Ik studeer dit jaar af op Jazz Vocals in Arnhem Artez Institute of Arts and Conservatory Liceu, Barcelona Ik heb verschillende Feldenkrais-cursussen gevolgd bij Ohad Natchmani die me hebben geholpen mijn eigen techniek op te bouwen. Artistiek: Ik ben zangeres en violist in The Escarteen Sisters, het duo dat ik heb met mijn zus. Pedagog: Ik heb 6 jaar gewerkt in Tallers de Música, een muziekschool in Barcelona. Ik heb ervaring met het lesgeven aan mensen van verschillende leeftijden. En ik heb ook privélessen gevolgd. Ik geef graag les en heb deze uitwisseling van kennis en ervaringen met de student. Ik leer ook veel. Ik kan me aanpassen aan de behoeften van de student. Ik ben flexibel met data en schema's. Vertel me wat je nodig hebt en ik zal mijn best doen om je te begeleiden.

    Beoordelingen (0)

    Er zijn nog geen recensies voor deze leraar. Volg een les bij deze leraar en help haar of zijn profiel te verbeteren door een eerste beoordeling te plaatsen!

    Good-fit Leraar Garantie


    Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

    Online reputatie

    • Leraar sinds maart 2020