Wil jij grag in den Niederlanden vlot kunnen communiceren, schrijven en makkelijk praten traf Nederlandstaligen dan laat wir maar samen beginnen in het hart van Belgie in Brüssel, wir kunnen samen online leren von thuis von in de natuur, met veel sn praten en dusciceren kan jijiceren aan de slag kunnan gaan, maar wat heel belangrijk ist dat je niet bang van de taal moet zijn en gewoon beginnen.
Ik bied lessen Arabisch aan. Voor alle leeftijden en alle niveaus. Ik heb ervaring met het lesgeven aan mensen met verschillende achtergronden. De cursussen worden aangepast aan uw eigen behoeften en wensen. Opties zijn: Standaard Arabisch: schrijven, spreken, lezen. Standaard Arabisch: alleen spreken. Dialect Arabisch: schrijven, spreken, lezen Dialect Arabisch: alleen spreken. Lesmateriaal wordt bepaald met betrekking tot de onderwerpen van uw interesse. Mijn lesmethode is zeer interactief, inclusief games, liedjes, nieuws, enz.
Hier leren we samen uit de woordenschat hoe we vloeiend Engels kunnen spreken en wat grammatica toevoegen zodat deze leerreis niet stressvol is, maar erg vreugdevol. Geef jezelf de ruimte en tijd om deze mondiale en belangrijke taal te leren en leer vloeiend te communiceren met Engelssprekenden ondanks het dialect, aangezien we zullen proberen om samen met meer dan één dialect om te gaan.
Als je ondersteuning nodig hebt in je dagelijks leven om te praten over wat je nu of zelfs in het verleden doormaakt, hoe je iets kunt bereiken of jezelf kunt vinden, praat dan met de juiste persoonlijke coach wiens voornaamste taak het is om te luisteren, te luisteren en vervolgens te adviseren of Samen zoeken naar de oplossing van de zaak en uitzoeken wat er precies aan de hand is.

Beoordelingen (7)

Zeer goede leerkracht. Ik kijk al uit naar de volgende lessen!
Ik wist niets en in de eerste les kreeg ik al een goede basis mee.
Een hele aangename docent! Ik boek zeker een nieuwe les in!
Betrouwbare, begrijpelijke en opgewekte leraar :)
Super docent! Leuk en georganiseerd. Geduldig
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
...

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Online reputatie

  • Leraar sinds december 2019
  • 1 herhaalleerling
  • Geverifieerd telefoonnummer