Python is een programmeertaal die veel wordt gebruikt met enorme mogelijkheden voor het bouwen van veel verschillende soorten projecten, maar het belangrijkste voordeel is dat het gemakkelijk te leren is en het een goed begin kan zijn voor iemand om informatica te omarmen en hun logisch denken te verbeteren.

Beoordelingen (4)

Kelly is een aardig persoon en een geweldige leraar. Ik heb een aantal lessen met haar online gehad via Zoom om hulp te krijgen bij een Python-data-analysecursus op beginnersniveau die ik deed. Zonder haar geduld en hulp bij het uitleggen van verschillende concepten zou ik de cursus niet hebben doorlopen. Ik raad haar ten zeerste aan als bijlesdocent als je moeite hebt met coderen!
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
Kelly kan goed luisteren. Ingewikkelde concepten legt ze zonder jargon uit met concrete pythonvoorbeelden.
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
Kelly is een geduldige en ondersteunende mentor. Met mijn business case kwam ik enkele problemen tegen bij het laden van gegevens op een bepaald platform en een bepaald querytype. Hoewel het enige tijd kostte om de problemen te analyseren en te overwinnen, was het gestructureerde denken, aangemoedigd door Kelly, van cruciaal belang bij het oplossen ervan.
Vertaald met Google Translate. Klik om het origineel te zien.
Ze is een goede, deskundige docent.

Good-fit Leraar Garantie


Als je niet tevreden bent na je eerste les, dan zal Apprentus een andere leraar voor je zoeken of je eerste les terugbetalen.

Online reputatie

  • Leraar sinds december 2019
  • 1 herhaalleerling
  • Geverifieerd telefoonnummer
  • Verbonden met Google
  • Verbonden met Linkedin